Top tips om masturbatie nog lekkerder te maken! Deel 2

Top tips om masturbatie nog lekkerder te maken! Deel 2

Vrouwelijke masturbatie wordt vaak gezien als een taboe. Vrouwen die over masturbatie praten, is niet vanzelfsprekend, maar dat zou niet het geval moeten zijn. Ondanks dat onderzoek aantoont dat vrouwen net zo vaak masturberen als mannen, is het nog steeds geen onderwerp dat alle vrouwen openlijk bespreken.

Om ons te helpen het hardnekkige sociale stigma van ons af te schudden, hebben we een gids gemaakt voor vrouwelijk masturbatie. We delen enkele top tips om masturbatie nog lekkerder en fijner voor je te maken.

Het enige wat je nu hoeft te doen is verder lezen en een vroege avond plannen.  

We hebben zoveel tips dat we het hebben verdeelt over 2 blogs, kijk hier voor deel 1!

 

Wissel af tussen je handen en seksspeeltjes 

Hoewel een speeltje een hoger succespercentage voor een orgasme kan hebben, is het een goede manier om te beginnen met je handen zodat je je lichaam meer kan leren begrijpen en kennen. Het is ook vergelijkbaar met de sensaties die worden geproduceerd door de handen van een partner.

Wanneer je overstapt op het gebruik van een vibrator, zul je die (zoete) sensaties gaan voelen die je vingers niet kunnen bieden. Pas wel op dat je sekstoys je niet lui maken.

De waarheid is dat de vibraties en seksspeeltjes van tegenwoordig zoveel verschillende functies hebben die gericht zijn op verschillende manieren om je een orgasme te geven, dat het de moeite waard is om ze allemaal uit te proberen en te ontdekken wat voor jou het lekkerste is.

 

Kijk naar jezelf

Het opzetten van een spiegel en kijken hoe je jezelf bevredigd, kan je dezelfde kick geven die je voelt bij het passen van nieuwe lingerie. Bovendien ontdekte onderzoek van de Universiteit van Texas in Austin een verband tussen een goed lichaamsbeeld en seksuele bevrediging.

Met andere woorden, in plaats van je te concentreren op de delen van je lichaam waarvan je zou willen dat ze strakker waren, concentreer je je op het omarmen en strelen van die mooie rondingen.

Onthoud dit; je krijgt maar één lichaam waarmee je al deze geweldige sensaties kunt ervaren. Koester je lichaam en je zult snel merken dat dit vertrouwen de rest van je leven doordringt.

 

Verander je posities

Masturberen in verschillende posities, in plaats van op je rug te rusten en je vingers of speelgoed te gebruiken, ga op je knieën zitten en duw je clitoris op een vibrator, of beweeg je lichaam in een doggy-positie.

Of je kunt proberen je benen zo hoog mogelijk op te heffen (knieën op de schouders) om je te helpen bij het bereiken van de binnenste delen van je clitoris of op je buik te rollen en te kijken of het goed voor jou voelt.

 

Voeg wat penetratie toe aan de mix

Sommige vrouwen gebruiken geen penetratie tijdens het masturberen, maar als je het wilt proberen, beweeg je vingers dan langzaam in en uit je - of snel als je dat liever hebt - terwijl je met je clitoris blijft spelen.

Begin met een vinger tussen je lippen te schuiven om dingen te openen, en dep dan wat glijmiddel op je vingertoppen als je extra gladheid wilt. Schuif je vingers heen en weer van de vaginale opening naar de clitorisopening.

Ga nog niet naar binnen; plaag jezelf maar. Probeer eerst met één vinger en steek dan een paar vingers in je vagina, waarbij je ze een beetje krult.

Je kunt ook gewoon je vingers in en uit bewegen zonder de clitoris aan te raken: de keuze is helemaal aan jou. In wezen ben je gewoon op zoek naar wat je leuk vindt, en als het penetratie is met clitorale stimulatie, doe er dan meer van!

 

Je verdient het om je beste leven te leven... altijd 

Je meest betrouwbare sekspartner gedurende je hele leven ben jijzelf. Dat is fantastisch, want masturberen helpt je erachter te komen wat je leuk vindt en moedigt je aan om dingen te veranderen - plus, het is een (meestal) drama-vrije relatie.

Masturbatie is verwant aan een plezierlab, en wat je tijdens masturbatie ontdekt, zal nuttig zijn tijdens partnerseks en toekomstige solo-uitstapjes.

Jezelf plezier geven versterkt de boodschap dat je het verdient en dat je goed voelen deel uitmaakt van de toolkit van je leven. Behalve dat het je helpt om beter te slapen, angst te verminderen, enzovoort, kan masturbatie de positieve vibes creëren die je nodig hebt om je beste leven te leiden!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published