Valentijns lingerie

Valentijns lingerie
Valentijnsdag... de meningen zijn verdeeld, sommige mensen houden ervan en sommige vinden het een commercieel gebeuren.
Ook al heb je er niks mee is het wel een leuk excuus om die dag even extra aandacht aan elkaar te geven, te vertellen hoeveel je om elkaar geeft en om de avond specialer te maken dan een andere dag.
Je kan je partner bijvoorbeeld verrassen met nieuwe, rode lingerie, want rood blijft toch wel de kleur van de liefde. Wetenschappelijk onderzoek door Elliot & Niesta heeft aangetoond dat rood mensen seksueel aantrekkelijker maakt. Rood is de kleur die de meeste impact heeft op mensen. Rood is de kleur van bloed, leven en warmte. Rood is de kleur van het hart en daarom ook de kleur van liefde.
Rode lingerie moet het worden dus, denk bijvoorbeeld aan deze: 
Denver stringbody 
Dit is echt een super mooie body die met bandjes in je taille je vrouwelijke vormen extra accentueert. Met string om je partner een extra mooi uitzicht te geven als je rond paradeert in deze prachtige body.
Evangelina - bloemenkant body
Een combinatie van rood, zwart en bloemen patroon, hoe romantisch wil je t hebben?! 
Ook weer een prachtige body met bandjes in de taille, mooi afgewerkt met rood kant en lintjes aan de voorkant. Perfect voor Valentijn en elke andere dag...
Jessica nipple covers met strik 
Of geef jezelf als cadeau aan je partner met deze schattige nipple covers. Rood en met een strik om je te laten voelen als het beste cadeau ooit.
Combineer het met een rode string of slip, wacht je partner op in bed, ik ben benieuwd naar de reactie ;)

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published