6 vragen om jezelf te stellen voordat je een nieuwe vibrator koopt

6 vragen om jezelf te stellen voordat je een nieuwe vibrator koopt

Het maakt niet uit of je jouw allereerste vibrator koopt, of dat je iets nieuws aan jouw (al uitgebreide) collectie wilt toevoegen. Denk er goed over na voordat je zomaar een nieuwe vibrator koopt, ga er nooit vanuit dat de ene keus even goed is als de andere. Er zijn ontzettend veel opties om uit te kiezen en ze hebben allemaal hun eigen voordelen.

Een echt goede vibrator aanschaffen is een investering, niet alleen als het om geld gaat. De juiste keuze kan je helpen je lichaam op een geheel nieuw niveau te leren kennen, en kan je liefdesleven met je partner heel erg verbeteren. Wij hebben een paar eenvoudige vragen voor je opgeschreven, die jij jezelf kan stellen om ervoor te zorgen dat je de goede keuze maakt!

1. Wat voor soort stimulatie wil ik?

Ben ik meer een binnen- of buitenkat? Zodra je opzoek gaat naar een vibrator, zal je merken dat de meeste vibrators in een van de vier basiscategorieën vallen. Zo heb je interne vibrators voor degenen die houden van het gevoel gepenetreerd te worden. Of juist vibrators die zich concentreren op het externe gebied, voor degenen die zich liever concentreren op de clitoris. Er zijn ook G-spot-vibrators die speciaal zijn ontworpen om voor het vinden en stimuleren van jouw sweet-spot. En dan zijn er nog de vibrators met dubbele werking voor krachtige gemengde orgasmes.

Al deze categorieën wekken ander soort genot op en hebben hun eigen voordelen. Welke het beste bij jou past, hangt af van het type stimulatie dat je wilt ervaren en verkennen. De 2-in-1 vibrators met dubbele werking zijn bijvoorbeeld geweldig voor mensen die een betrouwbare manier willen om de krachtigste orgasmes te krijgen. Terwijl externe vibrators geweldig zijn om te gebruiken met een partner die het idee van penetratie misschien minder leuk vindt, of die iets zoekt om orgasmes mee te krijgen als het met alleen penetratie niet lukt.

2. Welke materialen zijn het beste en passen het beste bij mijn behoeften?

Waar je vibrator van is gemaakt, is om meerdere redenen belangrijk. Bijvoorbeeld omdat elk materiaal trillingen anders overbrengt. Hardere materialen zijn geweldig voor een super intense ervaring, terwijl zachtere jellies en rubbers ideaal zijn voor mensen die liever iets flexibels willen. Siliconen bieden een uitstekende balans tussen de twee, waardoor dit de meest populaire keuzes is en waarom bijna alle Pure Lust Love Toys van siliconen zijn gemaakt.

Het materiaal dat je kiest is niet alleen belangrijk voor je genot, ook belangrijk vanuit praktisch oogpunt. Jelly-vibrators zien er bijvoorbeeld misschien leuk uit en voelen goed aan, maar veel van hen bevatten schadelijke stoffen, dus lees de verpakking goed door. Siliconen zijn daarentegen altijd een veilige keuze. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk en voelen prettig aan, maar ze zijn ook lichaamsveilig en gemakkelijk schoon te maken.

3. Welke maat is goed voor mij?

Vooral bij het zoeken naar een speeltje die je inbrengt, kan de dikte van de schacht een groot verschil maken. Hoewel een centimeter of twee op een clitoris speeltje of masturbatiehuls misschien niet zo veel uitmaakt, kan een extra centimeter in diameter op een dildo het verschil maken tussen een extreem plezierig speeltje en een onbruikbaar seksspeeltje voor jou. Let goed op de afmetingen van het seksspeeltje om er zeker van te zijn dat je je nieuwe speeltje kunt gebruiken - en dat het een plezierige ervaring wordt.

Heb je geen idee welke maat een goede maat voor jou zou zijn? Probeer eens om je vingers als maatstaf te gebruiken. Houd tijdens je volgende masturbatie sessie een meetlint bij de hand. Onderzoek tijdens je masturbatie hoeveel vingers je comfortabel kan en wilt inbrengen - en hoe ver je die vingers inbrengt. Of u nu kiest voor het meten van diameter of omtrek, u kunt die metingen gebruiken om te vergelijken voor het kopen van potentieel speelgoed. Nu heb je een goed idee van wat je lichaam zou willen!

4. Wat zijn mijn praktische behoeften?

Hoewel het vermogen van een vibrator om je te plezieren het allerbelangrijkste is, wil je ook overwegen hoe gemakkelijk het speeltje in je dagelijkse leven past. Hier zijn enkele belangrijke punten om over na te denken voordat je koopt.

Heb je batterijen nodig of kan je hem opladen? Oplaadbare speeltjes zorgen ervoor dat je niet een ​​constante voorraad batterijen bij de hand hoeft te hebben, maar je hebt wel een gemakkelijke toegang tot een stroombron nodig als het tijd is om op te laden. Hetzelfde geldt voor speeltjes met snoer die constante toegang tot een stopcontact vereisen, zelfs als ze in gebruik zijn.

Reis je veel of heb moet je speeltje om een ​​andere reden draagbaar zijn? Ga voor iets discreets met beheersbare afmetingen en een stille motor die je stijl niet belemmert als je onderweg bent. We hebben zelfs een lippenstift vibrator, dat lijkt een rode lippenstift (maar jij weet wel beter).

Vind je het leuk om je speelgoed mee te nemen in bad of onder de douche? Let er dan op dat je iets waterdicht koopt, waarmee je waar je maar wilt van je volgende orgasme kunt genieten.

5. Wil ik het delen met mijn partner? Of is deze voor me-time?

Je kunt elk seksspeeltje met een partner gebruiken, maar sommige hebben coole eigenschappen die het spel met je partners extra leuk maken. Zoals deze Partner Toy die tegelijk de clitoris als de G-spot stimuleren, terwijl je partner tegelijk kan penetreren. Je partner voelt die prettige vibraties ook. Of een speeltje zoals de Remote Control Egg, deze komt met een afstandsbediening zodat je partner hem op afstand kan bedienen.

6. Kan ik het merk waarvan ik koop, vertrouwen?

U zou geen televisie, computer of mobiele telefoon kopen van een merk dat u niet kende en vertrouwde. Vibrators zijn ook elektronica, dus merknaam en kwaliteit zijn ook in dit geval van belang. Koop bij twijfel bij merken die al jaren in de business zitten, en weten wat ze verkopen (zoals wij bij Pure Lust).

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published