Leer hoe je kunt deepthroaten als een pro

Leer hoe je kunt deepthroaten als een pro

Deepthroating - je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord. De ontvangende partij geniet er over het algemeen erg van, maar de persoon die de pijpbeurt geeft kan kokhalzen en andere onaangename gewaarwordingen ervaren. Gelukkig kun je deepthroat leren. Iemand deepthroaten kan ook plezierig zijn voor jezelf, omdat de hoeveelheid plezier die je iemand bezorgt een ego boost kan geven. Benieuwd hoe je het kan leren? Lees verder!

Wat is deepthroaten precies?

We hebben hierboven al een kleine beschrijving gegeven, maar laten we hier dieper op ingaan. Deepthroating kun je in dezelfde categorie plaatsen als pijpen. Deepthroating betekent de penis zo diep mogelijk in je mond en keel nemen. Voor de ontvangende partij kan dit een ontzettende lekkere seksuele daad zijn. Omdat de penis veel dieper in de mond en keel gaat, ervaart de ontvanger een ongelooflijke allround stimulatie, die vooral gericht is op de kop van de penis. 

De kokhalsreflex

Iemand die niet erg ervaren is in deepthroaten kan hier wat moeite mee hebben. Dit wordt vaak veroorzaakt door de kokhalsreflex: je kunt gaan kokhalzen als je probeert te deepthroaten. Dit is niet per se iets dat de hele tijd gebeurt, maar je wilt natuurlijk niet dat het je overkomt tijdens seks. Het ligt er echt aan hoe getraind je ‘kokhalsreflex’ is en of deepthroaten echt iets voor jou is.

 

Algemene do's en don'ts

Voordat we ingaan op de vuile details van deeptroaten, laten we wat basisprincipes van orale seks uit de weg ruimen.

Begin langzaam

Ga niet van nul naar deepthroat - werk geleidelijk omhoog tot je de hele penis in je mond hebt. Besteed wat tijd aan het likken van de schacht, het omcirkelen van het hoofd, het zuigen aan de punt en het toompje bewegen. Je kunt het tempo en de hoeveelheid penis of dildo in je mond verhogen naarmate het momentum toeneemt.

Negeer de kop niet

De kop van de penis is een bed van gevoelige zenuwuiteinden. Dat betekent dat sommige penisbezitters het GEWELDIG zullen vinden om hem direct tussen diepe keelstoten aan te raken, en anderen vinden het misschien overstimulerend. Gebruik verbale en non-verbale communicatie om erachter te komen wat je partner leuk vindt. Verplaatsen ze hun heupen naar je mond als je je op de punt concentreert? De kans is groot dat ze het leuk vinden om hun hoofd te laten stimuleren. Gaan ze hun heupen weg of trekken ze een grimas als je je op de punt concentreert? De kans is groot dat het te gevoelig is. Je kunt ook vragen: "Vind je het lekker als ik het hoofd lik, of is het te gevoelig?" 

Let op hun lichaamstaal

Je moet niet * alleen * aandacht besteden aan hun lichaamstaal-aanwijzingen wanneer je de kop likt. Je wilt altijd op die signalen zijn afgestemd. Ze geven je inzicht in wat je partner wel en niet lekker vindt.

Kijk in elkaars ogen

Een van de beste manieren om het intimiteitsquotiënt van deepthroat op te voeren, is door naar je partner te staren zoals jij dat doet. Of, weet je, kijk liefdevol in hun ogen als de softy die je bent.

Gebruik meer dan alleen je mond

Het heet orale seks, niet alleen orale seks. Met andere woorden, gebruik je handen! Je handen gebruiken is een geweldige manier om te voorkomen dat je mond moe wordt, en het is ook een geweldige manier om de hele penis te stimuleren en sensaties te verwarren.

Gebruik glijmiddel

Wanneer je je handen begint te gebruiken, wil je misschien meer dan alleen spugen om het glijden van je handen langs de schacht te ondersteunen. Elk glijmiddel kan nuttig zijn, maar gearomatiseerd glijmiddel voegt een extra betekenis (smaak) toe aan jouw ervaring.

Als je wilt oefenen, gebruik dan je vingers of pak een dildo.

Je wilt geen hotdog, banaan of komkommer gebruiken. Maar door te oefenen met het in je mond stoppen van een dildo of je eigen vingers, leer je hoe diep je comfortabel een partner kunt nemen.

 

Deepthroat: hoe

Wil je een echte deepthroat pro worden, maar weet je niet waar te beginnen? Nou, het gaat vooral om het ontspannen van je keel. Te veel stress en spierspanning in de keel is niet erg bevorderlijk voor een geweldige deepthroat-ervaring. Je kunt oefenen om je keel te ontspannen. Je kunt het met je partner proberen, maar om ongemakkelijke kokhalzen te voorkomen, hebben we een aantal andere manieren om te oefenen op een rij gezet:

# 1 Je eigen vingers

Het oefenen van deepthroating is zeker mogelijk zonder dat iemand op je hoofd duwt. Probeer je eigen vingers te gebruiken! Dit is een geweldige manier om je kokhalsreflex te trainen. Steek je vingers langzaam zo ver mogelijk in je mond, maar stop als je voelt dat je moet kokhalzen. Wacht vervolgens 10 seconden en probeer het opnieuw. Blijf dit met je vingers herhalen tot je de reflex helemaal onder de knie hebt.

Sommige mensen zullen het sneller onder de knie hebben dan anderen, maar geef niet op! Je zou het ook met een tandenborstel kunnen proberen. Gewone tandenborstels zijn vaak iets langer dan je vingers en het is waarschijnlijk ook makkelijker. Je zou zelfs rond de huig kunnen borstelen met de haren van de borstel om kokhalzen uit te lokken, als een oefening.

#2 Een dildo (met zuignap)

Een dildo is geweldig als je wat realistischer wilt oefenen. In dit geval is het aan te raden om een flexibel model te kiezen, aangezien een dildo van glas of metaal niet echt buigt tijdens het deepthroaten. Het meest voorkomende dildomodel is het model met een zuignap (te vinden in onze winkels), en dit is handig omdat je het op een manier kunt plaatsen die voor jou het beste werkt.

Experimenteer met verschillende hoeken om de goede plekken te vinden en je grenzen te ontdekken. Bij het gebruik van een dildo geldt dezelfde regel; misschien vind je het gemakkelijk of heel uitdagend! Neem in ieder geval alle tijd om de techniek te verkennen en smeer hem eventueel in of doe er een condoom om (probeer eens een gearomatiseerd condoom, ook bij ons in de winkel te vinden).

# 3 Positionering is belangrijk

Zowel tijdens het oefenen als tijdens het echte werk is je positie ontzettend belangrijk! Als je besluit je vingers of tandenborstel te gebruiken, kun je verschillende standjes kiezen. Denk bijvoorbeeld aan voor de spiegel staan, op een stoel zitten of op bed liggen. Als je een dildo met zuignap gaat gebruiken, kun je op je rug gaan liggen met je hoofd net over de rand van het bed. Of til je benen op en span je buikspieren aan. Dit kan de kans op kokhalzen drastisch verminderen.

Een andere fijne houding die voor velen ook aantrekkelijk is, is op je knieën zitten met je hoofd naar het plafond gericht. Vergeet niet een comfortabele houding aan te nemen waarin je je keel kunt ontspannen.

# 4 Je partner

Op een gegeven moment wil je natuurlijk voor het echte werk gaan, maar verwacht de eerste keer niet te veel. Na het oefenen met minder levensechte attributen is het toch verstandig om het rustig aan te doen met een echte penis. Vergeet tijdens het deepthroaten niet door je neus te ademen, je tong zo ver mogelijk uit te steken, je kin een beetje omhoog te houden en te zien hoe het gaat. Zorg ervoor dat je het leuk vindt en voel je niet onder druk gezet. Als je het niet leuk vindt, doe het dan niet. Het is heel goed mogelijk dat dit gewoon niet jouw ding is!

 

Als je je zorgen maakt over het kunnen ademen

Een penis deepthroaten is niet hetzelfde als bijvoorbeeld het dragen van een buttplug. Dit betekent dat terwijl een buttplug in het gat gaat en in het gat blijft, de penis constant in en uit de keel moet bewegen, ook wel een "duikbeweging" genoemd. Zolang de penis in beweging is, zou ademen geen probleem moeten zijn.

 

Als je je zorgen maakt over kokhalzen

Kokhalzen of niet kokhalzen, dat is de vraag. (Ja, het is een keuze!)

Hoe het te vermijden

Om kokhalzen te voorkomen, zoek je uit hoe ver de penis of dildo in je keel kan gaan zonder dat je kokhalst, en maak dan een ring met je vingers op dat punt en ga niet verder dan naar dat punt. Optioneel: streel het gedeelte onder je vingers met je hand of een vibrator.

Hoe je kokhalzen kan gebruiken voor je partners genot

Sommige mensen denken graag dat ze 'zo groot' zijn dat ze hun partner laten kokhalzen. Dus je zou jezelf kunnen toestaan ​​​​om te kokhalzen of het expres doen om hun ego te strelen en een show op te zetten.

 

Als u zich zorgen maakt over braken - of als het gebeurt

Braken terwijl je deepthroat klinkt misschien als een groot probleem, maar dat hoeft het niet te zijn. Als je moet overgeven, spoel dan gewoon je mond en spring samen onder de douche, zodat je het braaksel kunt wegspoelen.

Wat je zou kunnen zeggen als je overgeeft:

“Schat, het spijt me! Ik raakte een beetje overenthousiast en nam je dieper mee dan ik aankon. Kan ik je helpen met afwassen onder de douche?”

"Hé [voeg hier naam in]. Ik heb net op je lul overgegeven, laten we naar de douche gaan om je af te spoelen.”

 

Dingen om te onthouden bij deepthroating

Bij elke vorm van orale seks bestaat de kans dat het niet zo soepel verloopt als je zou willen. Een goed glijmiddel kan deepthroating een stuk aangenamer en plezieriger maken. Naast glijmiddel kun je er ook voor kiezen om een normaal of gearomatiseerd condoom te gebruiken.

Misschien is deepthroating gewoon niet jouw ding, en dat is ook helemaal oké. Je moet nooit iets doen waar je je niet prettig bij voelt, maar het is natuurlijk leuk om eens iets nieuws te proberen. Het kan een teleurstelling zijn, maar het kan ook een grote verrassing zijn. Stel jezelf open voor een nieuwe uitdaging, en wie weet vind je het leuk!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published