Beheers de kunst van sexting

Beheers de kunst van sexting

Normaal hebben we het alleen over de echte daad tussen de lakens. Maar vandaag gaan we het hebben over wat er soms vooraf kan gaan, of een manier om seks te hebben op afstand… Hete sexting is als voorspel... flirterige hints van wat komen gaat.

 Volgens onderzoek heeft sexting een groot en uniek voordeel: het sturen van ondeugende berichtjes naar je partner is een leuke maar sexy manier om op een dieper niveau contact te maken. MAAR het kan ook je zelfvertrouwen vergroten, je band versterken en je in staat stellen nieuwe manieren te ontdekken om jezelf uit te drukken. Dat is overal een win-win!

Of je nu net een relatie hebt of al heel lang een stel bent, een beetje sexting hier en daar is een leuke manier om het spannend en fris te houden.

Hoewel sexting eenvoudig genoeg lijkt, is het een vrij breed concept - dus wat omvat de term precies? Betekent sexting dickpics? Een hoop perzik- en aubergine-emoji's?

We zijn blij om te bevestigen dat 'sexting' vrijwel al het bovenstaande omvat en kan worden gedefinieerd als het verzenden van seksueel materiaal via mobiele telefoon, e-mail of wat je maar wilt.

Dit betekent dat emoji's, lingeriefoto's en superbeschrijvende alinea's over wat je met je partner zou willen doen als ze na een lange dag thuiskomen, allemaal onder de categorie sexting vallen.

Als je, net als vele anderen, ooit een sext hebt gestuurd die zo gênant aanvoelde, dat je het idee ervan misschien hebt weggegooid met je oude flip-telefoon. Maar eerlijk gezegd, het is niet nodig om aan te nemen dat je de taalkundige bekwaamheid van Christian Gray nodig hebt om te sexten.

Gebruik in plaats daarvan taal waarmee je je prettig voelt om je partner te flirten en te plagen. En als je het maar moeilijk vindt, haal dan uit de goede oude geheugenbank die sexy herinneringen of vertel waar je graag aangeraakt wordt, en neem ga verder vanaf daar.

Voordat we ingaan op wat je jouw partner zou moeten sturen, zijn er een paar belangrijke dingen die je moet onthouden voordat je op verzenden drukt. 

 

De zeven sexy sexting-regels 

Implementeer deze tips (of regels) en je zult zeker je sexting A-game verbeteren.

 

Wees creatief en schets een beeld 

Van het hele proces is het begin misschien wel het meest ontmoedigende deel. Neem dus de tijd en haal inspiratie uit je omgeving, beschrijf wat je draagt, doet of wat je later zou willen doen.

En als waar je bent of wat je doet niet erg opwindend is, overdrijf dan een beetje! Dus in plaats van een boek in je pyjama te lezen, zou je "naakt in bed" kunnen zijn. Je partner zal er niets wijzer van worden, en daarna kun je gemakkelijk overgaan naar dirty talk.

 

Lees of luister naar iets heets

Visuele porno kan een beetje intens zijn voor beginners, dus probeer in plaats daarvan de geschreven of audio-dingen. Erotica zit boordevol sexy inhoud die je mee naar bed kunt nemen.

Blootstelling aan erotisch (beeld)materiaal kan vaak nuttig zijn bij het verbreden van onze seksuele dialoog.

 

Wees eerlijk en deel je diepste verlangens

Sexting kan voor jou en je partner een geweldige manier zijn om meer te weten te komen over elkaars seksuele voorkeuren en mogelijke kinks, omdat het misschien minder eng is om te delen vanaf achter een scherm.

Wees niet bang om te vragen. "Wat zou je doen als je alles met me kon doen wat je wilde?" bijvoorbeeld. Evenzo, weerhoud je er niet van om je eigen voorkeuren te uiten, zodat je partner meer over je kan leren, zelfs als ze geen geweldige vragen stellen.

 

Grenzen stellen

Naast het controleren met je partner om te zien of dit iets is wat ze willen doen, moet je ook je grenzen aangeven. Dus misschien zijn foto's cool, maar beschrijvende teksten over groepsseks niet.

En als de dialoog op enig moment ongemakkelijk wordt, kan een goed ingeburgerd stopwoord (zoals het woord dat je in de slaapkamer gebruikt) hier ook van pas komen. Je kunt zelfs een lijst met verboden voorwaarden maken.

Degradatie en schelden kan een turn-on zijn, maar dit geldt niet voor iedereen, dus bespreek het eerst. Omgekeerd, leer hun lusttaal.

Vindt jouw partner het geweldig als je naar hen verwijst als "baby girl"? Of worden ze liever een slet genoemd? Welke term voor hun geslachtsdelen zorgt ervoor dat ze zich het meest sexy voelen? 

Dit zijn dingen om over na te denken voordat je iemand nieuw gaat sexen (en het is nooit een slecht idee om dit met je huidige partner te bespreken). We hebben allemaal voorkeuren en onze seksuele ervaringen zijn allemaal uniek.

 

Druk je enthousiasme en vreugde uit

Door sexting kunnen mensen zich ongemakkelijk of kwetsbaar voelen, vooral als er foto's bij betrokken zijn, dus zorg ervoor dat je veel positieve bekrachtiging geeft om mensen een goed gevoel te geven over wat ze zeggen en delen. 

Aangezien je partner je lichaamstaal niet kan lezen of je stem niet kan horen, kun je een stap verder gaan door emoji's, uitroeptekens, hete bijvoeglijke naamwoorden en bijwoorden toe te voegen. (De emoji's met hart en kus zijn een fantastische plek om te beginnen, net als de emoji's met hartogen en kwijlen om te laten zien hoe opgewonden je bent door hun woorden of foto's!)

 

Behoud je privacy

Als je foto's of video's deelt, zorg er dan voor dat je sextingpartner iemand is die je volledig kunt vertrouwen. (Hoe verleidelijk het ook mag zijn, onthoud dat alleen omdat iemand hot is of je seks met ze hebt, niet betekent dat je ze kunt vertrouwen met je nudes!)

Het is helemaal prima om niet te willen (of te willen worden verleid) om intieme foto’s te delen met iemand met wie je naar bed gaat of met iemand aan het daten bent. Nogmaals, het komt terug op grenzen en respect. In dat opzicht moet je ook op de hoogte zijn van sexting-wetten in jouw land. 

Als je graag naaktfoto's wilt sturen, vermijd dan het verzenden van expliciete afbeeldingen met je gezicht als algemene regel. Neem foto's van je mond naar beneden zodat je partner jouw mooie lippen kan zien zonder het risico te worden geïdentificeerd.

Het is ook vermeldenswaardig dat als je expliciete dingen op je telefoon gaat opslaan, probeer een aparte app te gebruiken zodat je nudes niet per ongeluk worden verzonden of gezien. De apps Private Photo Vault of Secret Calculator zijn goede opties.

 

Oefening baart kunst

Zoals met de meeste dingen in het leven, hoe vaker je iets doet, hoe beter je erin wordt. Maak je geen zorgen als je je in het begin ongemakkelijk voelt. Je krijgt het echt wel onder de knie. Vertrouwen (en positieve bekrachtiging van je partner) zijn essentieel.

Onthoud dat je sexting-vriend geen award winning teksten verwacht. Weten wie er achter het telefoonscherm zit, speelt een grote rol bij het opwekken van die wellustige verlangens.

 

Laten we beginnen met sexting: handige suggesties om je op weg te helpen

Of je nu een beginner-sexter bent of een sexting-superster die een speciaal iemand wil verrassen met nieuwe vaardigheden, de volgende suggesties kunnen je helpen om je digitale dirty talk te maken! Als je op zoek bent naar een beetje inspiratie, kun je gerust een van de voorbeelden dupliceren die we hier hebben verzameld. Vertrouw ons, ze zullen zeker de sext-sappen laten stromen.

 

Wanneer je om toestemming wilt vragen.

Hey! Ik moet veel aan je denken de laatste tijd, en wil graag wat NSFW-gedachten met je delen. Lijkt je dat leuk? (NSFW= not safe for work 🤭)

 

Wanneer je je een beetje nostalgisch voelt

Weet je nog die keer dat je me zo vaak liet komen dat we mijn matras in de zon moesten laten drogen. Mmm, ja... die gedachten krijg ik gewoon niet uit mijn hoofd!

 

Wanneer je wilt testen wat de vibe is

Ik kan niet van je afblijven de volgende keer dat ik je zie.

 

Als je zin hebt om je nieuwe seksspeeltje uit te proberen

Hey schat, dus ik heb net m’n nieuwe vibrator binnen gekregen. Ik kan niet wachten tot je het op mij gebruikt!

 

Wanneer je ze een beetje gek wilt maken 

Jij vertelt mij jouw favoriete fantasie, en ik vertel jou de mijne 😉

 

Wanneer je je kinky voelt

Ik wil dat je me blinddoekt en me overal kust... van het ene paar lippen naar de andere. x

 

Wanneer je je creatief voelt

Vertel me wat je met me zou doen als... we samen waren… in een kamer met alleen… slagroom, handboeien, een kaars,… en geen matras in zicht?

 

Wanneer alles wat je wilt het voorspel is

Laten we zo ver gaan als we kunnen, langzaam. En elkaar een orgasme geven op het eind.

 

Wanneer je zin hebt om uit je comfortzone te stappen

Oké. Dus ik denk dat het mijn beurt is om je te vertellen wat je moet doen!

 

Wanneer je in de stemming bent om te plagen

Kon je mar zien wat ik nu draag. Het iss zijdeachtig en ... excuseer de typefouten - ik typ met één hand.

 

Wanneer je het warm hebt (als in sexy AF)

Ik stuur je een foto die veel aan de verbeelding zal overlaten.

 

Wanneer je je complimenteus voelt

Wat kan ik zeggen? Jij bent de seksgod die ik mijn hele leven nodig heb <3

 

Wanneer je zin hebt om de leiding te nemen

Ik wil dat je achterover gaat liggen en me vanavond voor je laat zorgen.

 

Wanneer je een fantasie wilt verkennen

Dus ik las vandaag een fascinerend artikel over trio’s... en het zette me aan het denken...

Wil je dat ik er verder over vertel?

 

Wanneer je het gesprek gaande wilt houden 

Ik weet niet zeker wat je aan het doen bent, maar als je nog niet bent gekomen, laten we daar dan samen aan werken!

 

Als je zin hebt om foto's te sturen

Wil meer zien? Vertel me het eerste wat je zou doen als je hier bij mij was...

 

Wanneer je wakker wordt uit een echt dirty droom

Ik heb vannacht over je gedroomd en ik word natter en natter als ik eraan terug denk.

 

Wanneer je ze mist

Ik mis je... en het gevoel van jou in mij.

 

Sext zoals het voor jou goed voelt

Als je niet zeker weet of je je teen in onbekende wateren moet onderdompelen, zouden deze sext-samples je moeten helpen om je op weg te helpen. Als je je nog steeds onzeker voelt, verander dan het jargon zodat het natuurlijker voor je aanvoelt.

Ten slotte wil je misschien beginnen met het aanpassen van de mate van explicietheid. Dirty talk hoeft niet X-rated te zijn om verleidelijk te zijn ... soms is ontwijkend zijn eigenlijk de grootste opwinding! Kortom, wat we zeggen is gewoon doen wat het beste werkt en het meest comfortabel voor jou is.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published