Kerst-seksstandjes, perfect voor een stil vluggertje

Kerst-seksstandjes, perfect voor een stil vluggertje

Alhoewel het moeilijk zal zijn je stil te houden met deze standjes… 

Een huis vol gezelschap tijdens de feestdagen betekent niet dat seks helemaal uit den boze is, is niets zo slecht voor de geile stemming als luisteren naar familieleden die zeuren over politiek en je levenskeuzes in twijfel trekken terwijl ze bij je op bezoek zijn. Wat je waarschijnlijk wel weer kan opfleuren is om een leuke en verleidelijke vorm van stressverlichting uit te proberen terwijl dit zich beneden allemaal afspeelt. Dat moet kunnen toch?

We zijn hier om je te vertellen: Ja. Een orgasme is tenslotte het beste cadeau dat je maar kunt krijgen, toch? Als je een beetje sceptisch bent over hoe je je seksuele ontmoeting moet benaderen als je eenmaal bent weggeslopen, vind je hieronder een paar seksposities die perfect zijn voor vluggertjes tijdens de feestdagen.

Ze zijn groots in plezier, eenvoudig uit te voeren en kunnen worden gedaan in elke ruimte waar je een paar momenten van privacy kunt vinden.

Hier zijn de beste rustige seksposities om te proberen tijdens de feestdagen:

 

Het hulpje van de kerstman

Sluip weg naar je thuiskantoor, wasruimte of waar je even kunt gaan zitten om deze snelle positie uit te voeren. Dit wordt gedaan met de man zittend met zijn benen gespreid en de vrouw zittend op zijn schoot met het gezicht van hem af (niet schrijlings op hem. De positie is ook handig voor je partner, omdat ze hun kleren niet helemaal hoeven uit te trekken, voor het geval iemand binnenkomt en het plezier onderbreekt.

 

De open slee

Onderschat de kracht van een paar kussens niet als het erom gaat snel en comfortabel een houding aan te nemen. Voor deze positie gaat een partner op handen en knieën zitten met verschillende kussens onder hun bovenlichaam opgestapeld ter ondersteuning. De andere partner knielt achter en tilt de benen van de onderpartner op om aan weerszijden van hun heupen te rusten. Wees niet verbaasd als dit ook een korte sledetocht is. Ontworpen voor intense orgasmes, de open slee-positie zorgt voor gelijktijdige stimulatie van zowel de A-Spot als de clitoris of de prostaat.

 

Dek de gangen

Staande posities zijn ideaal voor vluggertjes tijdens de feestdagen, vooral als je weinig tijd en ruimte hebt. Voor deze positie staat de vrouw tegen de muur tegenover haar partner, een van haar benen wordt omhooggehouden aan de zijkant van de man, terwijl het andere been op de grond staat. Deze positie zorgt voor een geweldige penetratie vanwege het hefbeen, maar het andere been dat op de grond staat, zorgt voor stabiliteit, wat nodig kan zijn na een paar glazen champagne. Bovendien kan het overal worden gedaan - zoek gewoon een lege ruimte en je bent klaar om te gaan.

 

Rendier Style

Kleding en toegankelijkheid zijn twee belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden wanneer je een rustig vluggertje probeert te doen, waardoor rendier style (oftewel staande doggy style) een ideale positie is om uit te proberen tijdens een feestje. Met de benen van de ontvanger licht gebogen, kan de andere partner van achteren binnenkomen en de ontvanger ondersteunen door alles vast te pakken - borsten, haar, geslachtsdelen. Het geeft gemakkelijk toegang tot de clitoris en het is gemakkelijk om eruit te manoeuvreren voor het geval iemand je nodig heeft in de keuken.

 

De sokkenvuller

Profiteer van de vlakke oppervlakken die je hebt om je kous op te vullen. De man staat, de vrouw ligt op haar rug maar hoog (zou op een bureau, tafel, bed, enz. kunnen liggen), en haar benen staan recht tegen zijn lichaam aan. Dit is een perfecte positie voor diepe penetratie en je hoeft niet al je kleding uit te doen (vooral als ze een jurk draagt, schuif gewoon het slipje opzij). Pro tip: Als je echt in de stemming bent om te geven, plaats dan je handen onder haar billen en til ze op en neer om haar plezier te maximaliseren.

 

De warme chocoladelepel

Dit sensuele standje zorgt ervoor dat jullie er in een mum van tijd klaar en voldaan zijn. Ga uit van een lepelpositie en wikkel de dekens om je heupen, zodat je ze dichterbij kan trekken en ze kan helpen duwen of grinden. De kleine lepel kan de teugels van voren besturen, of de grote lepel kan de controle van achteren overnemen. En je kunt het natuurlijk een beetje knikken met een beetje krachtspel (de grote lepel mag bijvoorbeeld niet bewegen tenzij de kleine lepel toestemming geeft.

 

De elf op de plank

Als je weinig tijd of ruimte hebt, probeer dan deze staande positie waarbij je je niet hoeft uit te kleden. Ga met één voet op de grond staan en één been gebogen op een bank, stoel of ander oppervlak op kniehoogte. Je partner kan met zijn gezicht naar je toe staan tussen je benen. Schuif je kleren uit (of opzij) net genoeg voor je partner om naar binnen te glijden met het object van hun keuze - neus, vinger, tong, speeltje, strap-on of penis.

 

Jingle Bells

Ja, we hebben het over die klokken. In deze positie ligt de man en de vrouw zit bovenop hem terwijl ze rechtop zit - ze kan naar hem kijken of wegkijken. En als je er zin in hebt, kan je gemakkelijk onder je reiken om die belletjes in deze positie te rinkelen.

 

 

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published