Hoe geef je een geweldige body-to-body massage

Hoe geef je een geweldige body-to-body massage

Kerstcadeautje voor je geliefde vergeten? Of wil je je partner verrassen met een speciaal intiem cadeau? Het beste kerstcadeau is toch wel een body-to-body massage. Met een body-to-body massage geef je waarschijnlijk de meest erotische massage die je ooit hebt gehoord. Want laten we eerlijk zijn: een massage waarbij je lichamen over elkaar heen glijden is intiem en heet!

Een erotische massage is één van de meest luxueuze vormen van 'voorspel' die er is. Je voorbereiden op seks - wat 'seks' voor jou ook betekent. Erotische massage is de perfecte manier om fysiek en emotioneel contact te maken, maar ook om iemand op te winden.

 

Waarom een sensuele massage geven?

Het grootste deel van onze dagelijkse communicatie is non-verbaal en lichaamstaal speelt een grote rol in de manier waarop we communiceren en andere mensen begrijpen. Het zou daarom logisch moeten zijn dat massage, een van de meest intieme vormen van aanraking, een goede manier is om met je geliefde te communiceren. Elke streling, aai en wrijf kan gebruikt worden om alles te zeggen van 'Ik aanbid je lichaam' tot 'Ik hoop dat je een goede dag op je werk hebt gehad'.

Dus hoewel massage natuurlijk geweldig is omdat het spanning losmaakt en fysieke pijn verlicht, kan het ook helpen hun geest te deblokkeren - omdat ze zich minder concentreren op de pijn en de stress die ermee gepaard gaat.

We hebben een stappenplan gemaakt om jouw body-to-body massage tot een groot succes te maken.

 

De voorbereiding

Bereid je goed voor!

Een body-to-body massage vergt voorbereiding. Of je nu besluit om hun hele lichaam wat aandacht te geven, of alleen hun handen of rug, dit is wat je nodig hebt om je voor te bereiden. Je hebt een aantal dingen nodig die niet alleen zorgen voor een comfortabele massage, maar ook je vloer, bed of bank schoonhouden.

 

  1. Veel glijmiddel of massageolie

Bij een body-to-body massage heb je veel glijmiddel of massageolie nodig. Echt heel veel. Dat maakt het een van de belangrijkste onderdelen van je massage, een gladde olie of lotion die jullie lichamen over elkaar laten glijden en hun huid glad en gevoed laat aanvoelen. Deze vorm van massage voelt niet erg prettig aan als je geen glijmiddel gebruikt. Je huid gaat wrijven en je kunt je voorstellen dat dit minder prettig is.  Je zou gewone massageolie kunnen gebruiken, maar als je je partner behandelt met een glijmiddel of likbare massageolie, weet je dat het veilig is om ook in contact te komen met meer... gevoelige delen van het lichaam. Een klein flesje van 150 ml is niet genoeg, dus zorg voor voldoende glijmiddel. Je kan een goede voorraad bij ons inslaan, kom snel nog langs bij ons in de winkel!

Als je een massagekaars gebruikt, steek dan de pit aan en wanneer de was smelt, verandert de kaars in een warme vloeistof die veilig op de huid kan worden gegoten voor een zoetgeurende massage. Massagekaarsen zijn geweldig om de stemming en het toevoegen van een kleine ceremonie aan je sensuele massage-ervaring.

 

  1. Een laken

Sommige gels of oliën kunnen nare vlekken achterlaten op je bed of meubels. Daarom is het een goed idee om een speciaal laken te kopen, of een oude te gebruiken. Dat voorkomt dat de olie in je ondergoed of lakens komt. Er zijn lakens die speciaal gemaakt zijn voor je matras, maar er zijn ook grote lakens die je overal in huis kunt gebruiken!

 

  1. De juiste sfeer

Je hebt geen enorme flat of logeerkamer nodig om een erotische massage te geven, zolang de ruimte die je hebt maar leuk en ontspannen (en comfortabel) is. Of je nu van plan bent om je partner in je slaapkamer of woonkamer te masseren, zolang je de sfeer maar naar beneden krijgt, ben je klaar om te gaan.

 

Temperatuur. Om de sfeer te bepalen, wil je misschien beginnen met het warm maken van de kamer. Aangezien je partner waarschijnlijk naakt zal zijn (of in ieder geval halfnaakt), wil je ervoor zorgen dat de omgeving zo comfortabel mogelijk is.

 

Verlichting. Je wilt ook de lichten dimmen of wat kaarsen aansteken. Harde verlichting kan een ongemakkelijke afleiding zijn tijdens de massage, dus breng een beetje romantiek met wat kerstverlichting of kaarsen.

 

Muziek. Muziek is een essentieel onderdeel van het creëren van de juiste stemming. Dus Misschien wil je wat ontspannende muziek opzetten om in de stemming te komen. Alsjeblieft, geen AC/DC of Metallica. Omgevingsgeluiden of zoiets als "Liquid Mind" doen het prima.

Zorg dat je weet wat je doel is; ofwel om hem/haar te ontspannen en in de mood voor seks te brengen of in slaap te brengen. Als een romantische massage een aperitief is voor het hoofdgerecht, kies dan iets sexy als soulmuziek (YouTube-afspeellijst voor erotische massage), of als het voor ontspanning is, ga dan voor zachte en langzame blues, of zelfs natuurgeluiden zoals stromend water of de geluiden van het regenwoud. Op Spotify of andere muziekapps vind je vaak playlists met ‘massagemuziek’ of ‘meditatiemuziek’, dus dat is ook waard om een kijkje naar te nemen.

 

Laten we beginnen met de body-to-body massage

Laten we beginnen!

Als je alles hebt klaargezet, ben je klaar om te beginnen.

Laat je partner op zijn of haar buik liggen. Neem het glijmiddel en giet het over de rug en benen van je partner. Je kunt vrij gul zijn om ervoor te zorgen dat je genoeg gel gebruikt. Gebruik vervolgens je handen om hun rug en benen te smeren zodat alle olie of glijmiddel goed verspreid wordt. Nu kan het echte werk beginnen! De volgende stappen kunnen in deze volgorde worden uitgevoerd, maar je kunt ze ook doen zoals jij wilt.

 

Stap 1: Masseer met je onderarmen

Bij deze techniek gebruik je niet je handen, maar je onderarmen. Begin met de kuiten en ga verder met de dijen. Je kunt ervoor kiezen om op de billen van je partner te zitten of naast de voeten. Aai nu stevig hun kuiten met je onderarmen en werk je omhoog. Het is het beste om wat druk op ze uit te oefenen, omdat er over het algemeen veel spieren en vet in deze gebieden zitten.

Je kunt ook je ellebogen gebruiken voor een lekkere massage. Ga na een paar minuten verder naar de rug en masseer deze ook stevig met je onderarmen. Wees voorzichtig met je ellebogen in de buurt van de ruggengraat en ribben, deze kunnen gevoelig zijn. Als laatste kun je ook de bovenarmen doen. Gebruik uw onderarmen en ellebogen niet op harde delen van het lichaam. Dat zal niet goed voelen voor je partner.

 

Stap 2: Gebruik je borsten

Voor een man is deze stap misschien iets moeilijker uit te voeren, maar je kunt nog steeds je borst gebruiken om deze techniek uit te voeren. Glijd met je bovenlichaam van de onderrug naar de bovenrug. Een vrouw kan haar partner plagen door gewoon haar tepels over de rug te laten glijden voor een subtiele kriebel. Laat je borsten dan over de schouders, nek en rug lopen, dat voelt lekker zacht aan voor je partner. Je kunt je bovenlichaam ronddraaien of heen en weer bewegen. Grote of kleine borsten, dit is super sexy en we weten zeker dat je partner hier geen genoeg van zal kunnen krijgen!

 

Stap 3: Dijen tegen dijen

Laat nu je lichaam helemaal op dat van je partner zakken en zorg ervoor dat je dijen die van hen raken. Kus je partner in de nek terwijl je je dijen op en neer beweegt alsof je aan het zwemmen bent. Schuif nu iets naar links en beweeg je rechterdij op en neer langs de dij van je partner. Doe dan hetzelfde voor de andere kant.

 

Stap 4: Kont tegen kont

Ga rechtop zitten en neem plaats op de billen van je partner. Ga in een gehurkte positie zitten, zoals een kikker. Draai nu je heupen zodat je billen over die van je partner glijden. Je kunt ook je billen heen en weer bewegen, vooral in de onderrug. Gebruik indien nodig dezelfde techniek voor de schouders en rug van je partner.

 

Stap 5: Volledige lichaamsmassage

Ga bovenop je partner liggen en gebruik je hele lichaam om je geliefde te masseren. Dit zal voor hen warm en comfortabel aanvoelen! Je kunt op en neer bewegen, hoewel het door het glijmiddel moeilijk kan zijn om goede grip te krijgen. Trek indien nodig je lichaam omhoog tegen de schouders van je partner. Je kunt ook je handen naast zijn of haar heupen leggen en zo steun vinden. Een andere manier om met je lichaam te masseren is door te bewegen als een slang. Maak kronkelende bewegingen. Draai dan je partner om en ga op dezelfde manier verder.

 

Stap 6: Focus op de voorkant

Nu je partner op de rug ligt, kun je ervoor kiezen om enkele treden opnieuw te doen, zodat ook de voorkant wordt verzorgd. Maar je kunt de massage ook wat erotischer maken door de penis of vagina zachtjes te masseren met je dijen of armen. Laat als kers op de taart je vagina of penis over het lichaam van je partner glijden.

Let op: Als je massageolie gebruikt, kun je de penis of vagina beter niet masseren. Massageolie kan de geslachtsorganen irriteren en de pH-waarde verstoren. Gebruik je glijmiddel – of een massageolie die ook geschikt is als glijmiddel – dan is dat geen probleem.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published