Jouw liefdes- en sekshoroscoop voor september

Jouw liefdes- en sekshoroscoop voor september

September is groot - enorm, zelfs - op het gebied van liefde en relaties. Ontdek hoe deze maand seks- en liefdesleven zal vormen.

De maand begint met Venus die rondhangt in Weegschaal. Je zult snakken naar een partner die liefde, harmonie en een algemene easy-peasy citroenknijpende sfeer in je leven brengt. Al gekoppeld? Het draait allemaal om het regelmatig en probleemloos houden van dingen.

Maar dingen verschuiven naar een geheel andere stratosfeer wanneer Venus op de 10e in Schorpioen verschuift. Plots wil je intensiteit en passie in je liefdesleven, en je zult niet stoppen totdat je het krijgt. Je wilt wat je wilt wanneer je het wilt. Is dat zo erg? Nee hoor nee.

Even een waarschuwing: wees een beetje voorzichtig rond het midden van de maand. Je voelt je misschien wat bezitteriger en zelfs jaloerser dan je gewoonlijk doet. Als er geen ~echte~ reden is voor die intense gevoelens, probeer ze dan gewoon op te houden om een ​​megagevecht te vermijden.

Wanneer Mars op de 14e naar Weegschaal verhuist, ben je klaar voor actie in je liefdesleven. Als je single bent, ga je zonder aarzeling achter degene aan die je aandacht trekt. Als je een langdurige relatie hebt, wil je weten waar het naartoe gaat. Laat je je huurcontract aflopen zodat je samen een plekje kunt bemachtigen, of ben je nog niet zover?

De maand wordt afgesloten met de Zon in Weegschaal, wat een aantal kwaliteitsrelatie-vibes jouw kant op stuurt. Ga er gewoon in mee.

Ram ♈️ (21 maart – 19 april)

Venus staat de eerste 10 dagen van de maand tegenover jouw sterrenbeeld, waardoor je je afvraagt waar de leuke potentiële partners zijn. Want hallo, je wacht.

Wanneer Venus op de 10e naar Schorpioen verhuist, ben je meer dan klaar voor een goede ouderwetse stoeipartij tussen de lakens. Dus pak je partner en ga ervoor. Je zult deze maand ook een enorme drang hebben om dingen gewoon te laten stromen in je liefdesleven. Je zult merken dat je leuke kleine gebaren maakt, gewoon om de vrede te bewaren.

Tussenhaakjes: als je single bent, stuurt het universum tegen het einde van de maand een speciaal iemand jouw kant op. Het is go-time.

Stier ♉️ (20 april-20 mei) 

Klaar voor wat serieuze romantiek? De nieuwe maan op de 6e brengt alle vibes, dus pak je partner en plan een echt epische nacht.

Singel? Je zult even de tijd nemen om na te denken over wat je wel en niet wilt in een partner. Je wilt iemand die naadloos in je leven past in plaats van andersom. Is dat te veel gevraagd?

Wanneer Venus op de 10e naar Schorpioen verhuist, krijg je een vonk met iemand, of het nu een nieuweling in je leven is of je vaste liefde. En, niet om dramatisch te zijn of zo, maar als je een relatie hebt, zullen ​​de dingen meer dan geweldig te zijn. Jullie twee zullen zo aanvoelen, dat je nog nooit eerder hebt gedaan.

Tweelingen ♊️ (21 mei - 20 juni)

Let op, Tweeling: je heersende planeet Mercurius hangt de hele maand rond in Weegschaal, wat een serieuze balans in je liefdesleven brengt. Je begint september met Venus in je 5e huis van romantiek, waardoor het een heel goed moment is om te daten. Zeg geen nee tegen een date met iemand die nieuw is, of neem je oude liefde mee uit voor een drankje in een gezellige bar.

Wanneer Venus op de 10e naar Schorpioen verhuist, voel je een nieuwe intensiteit in je liefdesleven. Elke kus, knuffel en sekssessie zal super gepassioneerd aanvoelen. Mercurius gaat op de 27e retrograde in je huis van romantiek en daten, wat aangeeft dat er iemand terugkomt in je leven die je al een tijdje niet hebt gezien. De vraag is: wat ga je ermee doen?

Kreeft ♋️ (21 juni - 22 juli)

Er staat je deze maand een serieuze romance te wachten, Kreeft - ben je er klaar voor? Venus verhuist op de 10e naar jouw huis van daten en romantiek, en brengt wat gloeiendhete passie in je dagelijkse leven.

Tegelijkertijd vraag je je af of die nieuwe persoon in je leven is wie hij zegt dat hij is. Is hij of zij een player of niet? Als je een relatie hebt, zullen de dingen echt opwarmen in bed - en dit is het perfecte moment om wat nieuwe bewegingen uit te rollen. Je sluit de maand af met de volle maan in een sector van jouw sterrenbeeld over wat je denkt en gelooft, waardoor het een geweldige tijd is voor diepe chats.

Leeuw ♌️ (23 juli - 22 augustus)

Het is gemakkelijk om je ding in bed te doen en dan verder te gaan, maar je pillowtalk wordt deze maand A+. Het is allemaal te danken aan het feit dat Venus in het deel van je sterrenbeeld rondhangt over communicatie en het delen van ideeën. De tijd nemen om te relaxen met je partner, gewoon praten, zal jullie nog dichter bij elkaar brengen.

Als je geen relatie hebt, zul je merken dat je sms't met iemand die nieuw is. Venus verhuist op de 10e naar Schorpioen in een deel van je sterrenbeeld over thuis, waardoor het een heel goed moment is om iemand mee naar huis te nemen. De volle maan op de 20e hangt rond in je huis van sensualiteit en intuïtie en creëert allerlei romantische vibes voor je - laat ze niet verloren gaan.

Maagd ♍️ (23 augustus - 22 september)

Houd je ogen open terwijl je je ding doet, vooral rond de 10e. Je kunt iemand ontmoeten die nieuw en interessant is, gewoon door in je buurt te zijn. De volle maan op de 20e is in jouw huis van partnerschappen en wekt wat zoete, romantische energie op voor jou en je vaste partner. Dus maak dinerplannen op "jouw" speciale plek of steek wat kaarsen aan. Het zal zo gewaardeerd worden.

Tegelijkertijd zal het universum een solide herinnering sturen dat je niets anders moet zijn dan je authentieke zelf in je relatie. En echt, je zult er alleen maar een hechtere band door vormen.

Weegschaal ♎️ (23 september - 22 oktober)

Het staat op het punt serieus heet te worden in je liefdesleven, Weegschaal. Kan je het aan? Wanneer Venus op de 10e naar Schorpioen verhuist, brengt het serieuze passie naar een sector van je sterrenbeeld over de dingen die je wilt.

Die persoon die je aandacht trok aan de andere kant van de bar? Er is geen enkele reden waarom je niet met ze zou gaan praten. Die nieuwe zet die je in bed wilt proberen met je partner? Doe het.

Let op: je zult merken dat je deze maand de emotionele gevolgen van een relatie afweegt. Ben je klaar om zo kwetsbaar te zijn als nodig is om uit een hechte band te komen? Alleen jij kunt daar antwoord op geven. Houd er rekening mee dat de volle maan op de 20e ervoor zorgt dat je regelmatig nog meer liefde wilt. Misschien ben je toch klaar voor een diepere verbintenis.

Schorpioen ♏️ (23 oktober - 21 november) 

Houd je ogen open als je rond de 6e op pad bent - je kunt iemand ontmoeten terwijl je met vrienden tijd doorbrengt. Op de 10e komt Venus in je teken en laadt de intensiteit en passie in je leven op.

Als je single bent, luister dan naar je gevoel over hoe diep je wilt gaan met een nieuw iemand. Al gekoppeld? Geniet gewoon van het gevoel van samen zijn. Mars stuurt op de 14e een serieus bewustzijn over de gebieden van je leven waar je de neiging hebt jezelf te saboteren. Denk even na over relaties uit het verleden en wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat de geschiedenis zich niet herhaalt. De volle maan op de 20e in jouw huis van dating en romantiek, waardoor het de perfecte tijd is om bij een speciaal iemand te zijn.

Boogschutter ♐️ (22 november - 21 december)

Soms beginnen de beste relaties als vriendschappen. Venus hangt de eerste 10 dagen van de maand in je huis van vriendschap, waardoor het een goed moment is om contact te maken met iemand die begint als een vriend en later iets meer wordt. Je hoeft niet lang te wachten - rond het midden van de maand wordt het heet!

Al een relatie? Je zult een slimme manier vinden om quality time door te brengen met je partner en je vrienden, waardoor iedereen gelukkig wordt in het proces. Maar wanneer Venus naar Schorpioen verhuist, ben je klaar voor een-op-een actie, weg van iedereen.

Steenbok ♑️ (22 december - 19 januari)

Je zult deze maand druk zijn met werk, Steenbok, maar niet zo druk dat je niet zult merken dat er iemand nieuw in je leven komt. De vraag is, wil je ze als vriend of iets meer?

Als je al gekoppeld bent, ben je klaar om je partner te grijpen en een beetje meer uit te gaan. Natuurlijk, Netflix en chill is geweldig en zo, maar soms wil je gewoon gaan dansen. De volle maan op de 20e is in jouw huis van communicatie, waardoor jij en je partner diepe convo's hebben over de toekomst. Waar wil je over een paar jaar zijn en hoe zorg je ervoor dat jullie allebei je beste leven leiden? Het wordt leuk om samen te dromen. 

Waterman ♒️ (20 januari – 18 februari) 

Heb je genoeg glijmiddel in huis, Waterman? Cool, cool - je zult het nodig hebben. De nieuwe maan op de 6e is in jouw huis van sensualiteit en maakt je klaar voor een zeer goede seks maand.

Wanneer Venus op de 10e naar Schorpioen verhuist, begin je na te denken over je verwachtingen in je relatie. Heb je het gevoel dat ze worden gehaald, of is er ruimte voor verbetering?

Als het het laatste is, moet je erover praten. Je sluit de maand af door te dagdromen over een uitje met een speciaal iemand. Misschien is het toch tijd om die tickets voor de vakantie te boeken.

Vissen ♓️ (19 februari – 20 maart)

Je bent opgewonden, Vissen, en je bent klaar om die extra energie in je liefdesleven te brengen. Het draait allemaal om het maken van lieve gebaren voor je partner, maar je verwacht natuurlijk een beetje van die liefde terug.

Venus hangt aan het begin van de maand rond in je huis van sensualiteit, waardoor je hunkert naar een eerlijke en liefdevolle relatie. Maar wanneer Venus op de 10e naar Schorpioen verhuist, zal het de hitte serieus verhogen.

Dus pak iemand die heet is en sla op de lakens - het zal zo goed zijn. Ben je vrijgezel? Het universum stuurt wat zoete energie om je te helpen een nieuw iemand te ontmoeten. Luister naar je gevoel - het zal je helpen uit te zoeken of ze je tijd waard zijn.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published