Jouw liefdes- en sekshoroscoop voor juli

Jouw liefdes- en sekshoroscoop voor juli

Ontdek hoe een maand met lieve Kreeft, zelfverzekerde Leeuw en gevoelige Maagd-vibes je seks- en liefdesleven zal vormen.

Er is niets beter dan zomerliefde, met alle hitte en zweet in de mix. Maar deze maand juli wordt echt episch, en dat is allemaal te danken aan enkele belangrijke astrologische gebeurtenissen, zet je schrap voor wat reuring.

De grootste gebeurtenis is de conjunctie van Mars en Venus op de 13e. Deze cruciale planeten zetten relaties en daten in de schijnwerpers, waardoor het de perfecte tijd is to couple up. Je brengt de maand door op een wolk van rozen, kaarsen en vlinders.

Vrijgezel? Je hebt genoeg mogelijkheden om iemand te ontmoeten. De Mars-Venus-verbinding zal je ertoe aanzetten om achter wie je maar wilt, wanneer je het wilt aan te gaan.

En bonusnieuws: het universum heeft deze maand meer in petto. Dit is wat er nog meer gebeurt in juli:

Waterman ♒️ (20 januari – 18 februari)


Zelfs de meest solide koppels hebben af en toe een beetje frisheid nodig - en je zult het krijgen dankzij Mars en Venus die deze maand tegenover jouw sterrenbeeld hangen. Ineens ontmoet je nieuwe mensen en voel je meer spicyness in je huidige relatie.

De volle maan in je teken op de 23e helpt je eraan te herinneren dat je je op jezelf en je partner moet concentreren, waardoor je in feite de beste, meest vervulde versie van jezelf wordt die mogelijk is. Venus is in je huis van intimiteit en wekt een aantal serieus gepassioneerde vibes voor je op. Laat ze niet verloren gaan.

Vissen ♓️ (19 februari – 20 maart)

Er komt een serieuze romance op je af, Vissen, en dat is allemaal te danken aan de nieuwe maan op de 9e. Het hangt rond in je dating-huis en dwingt je om tijd door te brengen met mensen met wie je een diepe emotionele band hebt. Neem even een moment - of drie - om gewoon rond te hangen en een band op te bouwen met je wederhelft het zal zo gewaardeerd worden.

Als je single bent, sturen Venus en Mars iemand nieuw jouw kant op. Houd je ogen open... De volle maan op de 23e zorgt ervoor dat je gewoon even weg wilt van alles met een speciaal iemand. Het is eindelijk tijd om die B&B te bezoeken waar je naar hebt gekeken - en de ervaring zal hotter zijn dan je denkt.

Ram ♈️ (21 maart – 19 april)

Er zijn enkele maanden die goed zijn voor je liefdesleven, en dan zijn er andere die zo episch zijn dat je ze voor altijd zult herinneren. Juli is er een van die voor jou, en dat is allemaal te danken aan Venus die rondhangt in je huis van romantiek. Je zult genieten van tal van lieve kleine geschenken van je soulmate, diners bij kaarslicht in de buitenlucht en warme tijden in bed.

Als je niet gehecht bent aan iemand en dat niet wilt, zorg er dan voor dat je de 23e weg kan gaan - de volle maan heeft iemand speciaal in gedachten voor jou. Tegen het einde van de maand werk je aan het vinden van een betere balans tussen je dating-leven en tijd doorbrengen met je vrienden. Het is mogelijk.

Stier ♉️ (20 april – 20 mei)

Je bent een bad b*tch, Stier, en niet iedereen hoort in je binnenste cirkel. Je begint de maand met nadenken over wie je echt wilt binnenlaten. Tegelijkertijd bevindt Venus zich in een sector van je grafiek over je huis, waardoor je je afvraagt ​​of je klaar bent om je nieuwe vaste date mee naar huis te nemen.

Als je single bent, is er iemand nieuw om de hoek - maak je klaar. Je wilt een geweldige eerste indruk maken, dus zorg ervoor dat uw favoriete zomerjurk klaar ligt om te schitteren. Het einde van de maand staat in het teken van daten en genieten van het leven. 

En als je het gevoel hebt dat je je lover een beetje hebt verwaarloosd de laatste tijd, is het tijd om iets te veranderen. Spendeer wat tijd samen, speel een leuk spel bijvoorbeeld. 

Tweeling ♊️ (21 mei – 20 juni)


Heb je het gevoel dat je liefdesleven gewoon aan het cruisen is? Daar kun je het universum voor bedanken. Venus en Mars hangen rond in je natuurlijke huis van communicatie, waardoor de dingen gewoon ~ stromen ~ tussen jou en je partner. Je zult verbazingwekkend diepgaande lange gesprekken hebben en elkaar gewoon krijgen op een manier die je nog nooit eerder hebt gehad.

Je zult ook het gevoel hebben dat er een nieuw begin is rond je liefdesleven, of je nu single bent of iets meer op de lange termijn. Plots voelt alles weer fris en leuk aan. Bij volle maan op de 23e draait alles om contact maken met iemand van wie je houdt, ook al is het zo simpel als een praatje maken met een fles wijn onder de sterrenhemel.

Kreeft ♋️ (21 juni – 22 juli)


Een enorm, enorm onderdeel van een gezonde relatie is het stellen van sterke grenzen, en daar zal je aan herinnerd worden met de nieuwe maan op de 9e. Of je nu iemand nieuw leert kennen of gewoon een temperatuur check doet met je vaste fling, het is cruciaal om duidelijk te maken wat je wel en niet goed vindt.

Venus en Mars zijn in je huis van eigenwaarde en herinneren je eraan dat je niet krijgt wat je nodig hebt als je er niet om vraagt. Nu je toch bezig bent ... is het geven en nemen oké in je relatie? De volle maan op de 23e zorgt ervoor dat je erover nadenkt.

Leeuw ♌️ (23 juli –22 augustus)

Rust maar uit, Leo, want iedereen wil deze maand een stukje van jou. Of je nu single bent of een relatie hebt, mensen zullen je vrijwel overal mee uit vragen. En dat is begrijpelijk, want je bent behoorlijk geweldig.

De volle maan op de 23e trilt in ons huis van partnerschappen, waardoor je aan je wederhelft denkt. Neem een ​​moment om wat tijd vrij te maken voor je grote liefde - het lieve gebaar zal niet onopgemerkt blijven. Laat deze maand ook geen feestuitnodigingen voorbijgaan: er zullen genoeg interessante mensen in de mix zijn (heb jij al een outfit klaar?).

Maagd ♍️ (23 augustus – 22 september)

Er is iets zo onmiskenbaar hot aan contact maken met iemand die niemand anders kent. Welnu, je hebt een solide kans die op je afkomt dankzij Venus en Mars in je huis van verborgen dingen.

Als je al een relatie hebt, neem dan de tijd om ergens samen weg te glippen, alleen jullie tweeën. Het zal zó hot zijn (helemaal met wat leuke toys...). Venus verhuist op de 21e naar Maagd en wekt zoete energie op voor je liefdesleven. Jij en je grote liefde zullen kleine manieren vinden om contact te maken, ook al is het zo simpel als samen een nieuwe serie induiken. Tegen het einde van de maand zul je je gewoon heel solide en gelukkig voelen op het gebied van de relatie. Dus... gefeliciteerd!

Weegschaal ♎️ (23 september –22 oktober)

Je vrienden zijn je alles, dus het is alleen maar logisch dat ze wat quality time met je partner doorbrengen. Venus en Mars pushen je om je belangrijkste mensen bij elkaar te brengen.

Single? Je ontmoet een nieuw iemand via je vrienden. Deze maand zul je een zeer sexy energie door je liefdesleven voelen blazen. Zie het als een resetknop die die kleine gekibbel momenten die je de laatste tijd hebt gehad, wegvaagt. De volle maan op de 23e is heel romantisch voor jou, dus pak je geliefde en breng het samen knuffelend door.

Schorpioen ♏️ (23 oktober – 21 november)

Even een waarschuwing, Schorpioen: Een speciaal iemand heeft je op het werk in de gaten. Venus en Mars komen samen in je huis van carrière, wat het begin is van nieuwe relaties die verband houden met je werk, of het nu iemand op je kantoor is of die je ontmoet terwijl je aan het werk bent.

Venus gaat op de 21e naar een sector van je chart over vriendschap, wat romantische vibes jouw kant op stuurt. Je partner zal je BFF voelen, met jullie tweeën die alles samen doen, van het kijken naar The Bachelorette tot gewoon gek doen.

De tijd nemen om gewoon van elkaars gezelschap te genieten, brengt je nog dichterbij. De volle maan op de 23e doet je verlangen naar meer tijd met je lover. Je kunt werk en een liefdesleven combineren - het is maar een beetje jongleren.

Boogschutter ♐️ (22 november – 21 december)

Je gevoel probeert je iets te vertellen - ben je klaar om te luisteren? De nieuwe maan op de 9e is in je huis van intuïtie, waardoor je je afvraagt ​​of je vaste persoon meer van je wil dan je bereid bent te geven. Hoe intiem wil je eigenlijk zijn?

Het is nu belangrijk om het uit te zoeken. Deze maand begint voor jou een nieuwe start op het gebied van relaties - en plezier. Pak je geliefde en ga gewoon samen op pad. Het zal zooo goed voelen. De volle maan op de 23e is in jouw huis van communicatie, waardoor het de perfecte tijd is voor lange gesprekken met een speciaal iemand.

Steenbok ♑️ (22 december – 19 januari)

Ooh, Steenbok - je staat op het punt een supersexy maand te hebben. Het is allemaal te danken aan Venus en Mars die rondhangen in jouw huis van intimiteit. Je dagen zullen vol zitten met leuke, vurige en gepassioneerde momenten, waardoor dit het perfecte moment is om je relatie op te fleuren of een nieuwe relatie een epische start te geven (misschien kan een speeltje jou hierbij helpen).

Vrijgezel? Je zult even moeten nadenken over je vroegere relaties en waar ze fout zijn gegaan. Besteed er gewoon niet te veel tijd aan - het is tenslotte tijd om vooruit te gaan. Op de 21e ben je klaar voor een klein uitje met je partner. Zelfs iets eenvoudigs als een dagje uit zal je het gevoel geven super dichtbij te zijn.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published