3 Tips voor op Internationale Vrouwendag 2021

3 Tips voor op Internationale Vrouwendag 2021

8 maart is het Internationale Vrouwendag! Wat houdt deze dag eigenlijk in? Over de hele wereld staat deze dag in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen. Begin vorige eeuw kwamen vrouwen op voor hun rechten en daarom is Internationale Vrouwendag een feestdag. Bij Pure Lust staan vrouwen en seksualiteit hoog in het vaandel. In deze blog lees je 3 tips die jij kunt doen om Internationale Vrouwendag te vieren in de slaapkamer. 


Tip 1: Meerdere orgasmes

Op deze feestdag draait het om jou en om het genieten van jouw eigen lichaam. Hoe verwen je jezelf het best? Met orgasmes natuurlijk! Je kan aan je partner vragen of hij je op deze dag extra verwent. Maar je kan het natuurlijk ook zelf doen. Dat kan door gebruik te maken van je handen maar misschien wil je je orgasme tot een nieuw level brengen. Je gelooft het niet maar Pure Lust heeft het beste van twee werelden in één toy gestopt om meerdere orgasmes te stimuleren. De Suction & Vibration Toy heeft namelijk een vibratie en een zuigende werking. Voor  €64,99 geef jij jezelf de verwennerij die jij verdient. Tip 2:  Haal de innerlijke powerwoman naar buiten 

Elke vrouw is van binnen een echte powerwoman. Het is op internationale vrouwendag dan ook dé dag om dit te laten zien. Met een sexy lingeriesetje kan dit het beste! Laat zien wat voor krachtige vrouw je bent met de het setje genaamd Lindsey: een 2-delig setje met kant. De halsversiering en kant rondom de borsten zorgt ervoor dat jij je partner overdonderd met de kracht van het vrouwelijk schoon. Voor slechts €12,50 haal je de innerlijke powerwoman naar buiten.

 

Tip 3: Gun jezelf een momentje

Wij vrouwen zijn constant in de weer. Het hoofd draait overuren en over van alles kan je piekeren. Op internationale vrouwendag is het belangrijk dat jij even aan jezelf denkt. Deze feestdag draait immers om jou. Veel vrouwen in ons team bij Pure Lust vinden het fijn om dan een momentje met zichzelf te hebben. Dit gaat samen met een speeltje die een realistische ervaring geeft. Daarom heeft Pure Lust de Rabbit Vibrator ontwikkeld. Het is niet zomaar een vibrator: het heeft een heating stand. Met een druk op de knop warmt de Rabbit Vibrator zich op tot een realistische temperatuur voor een meer realistische ervaring. Bovendien is het speeltje licht gebogen en heeft het stimulerende ribbels voor de vagina en clitoris. Bekijk hier de Rabbit Vibrator.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published