Hoe seksspeeltjes jouw zelfvertrouwen een boost kunnen geven

Hoe seksspeeltjes jouw zelfvertrouwen een boost kunnen geven

Van het nabootsen van orale seks, tot het nabootsen van de stotende bewegingen van penetrerende seks, en zelfs tot het nabootsen van een rimjob, er is veel waartoe seksspeeltjes in staat zijn.

Seksspeeltjes zijn geweldig - punt uit. Maar als het gaat om het vergroten van je seksuele zelfvertrouwen, kunnen ze echt een verschil maken.

Van voor het eerst een orgasme krijgen tot het verbeteren van je communicatieve vaardigheden. Laten we dus eens kijken hoe seksuele partners en onze handen tekort schieten in vergelijking met seksspeeltjes bij het verbeteren van zelf- en seksueel zelfvertrouwen! Hier zijn enkele manieren waarop een seksspeeltje jouw zelfvertrouwen kan vergroten.

 

Seksspeeltjes = betere seks

Seksspeeltjes, glijmiddelen en andere benodigdheden hebben allemaal één opwindend doel in het leven: jou de best mogelijke seks geven, of dat nu alleen is of met een partner. Bij een orgasme komt oxytocine vrij, het ‘liefdeshormoon’ dat naast het versterken van het gevoel van binding met een partner ook helpt bij het verlichten van spanning en het stimuleren van gevoelens van intimiteit en geluk.

Als je geweldige orgasmes ervaart met een partner, zullen die bindende chemicaliën helpen bij het vormen van vertrouwen tussen jullie tweeën, en dat betekent dat je je meer op je gemak zult voelen bij elkaar en uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt.

 

Meer communicatie, meer vertrouwen

Als je een seksspeeltje bezit en weet hoe je het optimaal kunt gebruiken, kun je erachter komen wat je het makkelijkst opwindt (en waar je op afknapt).

Als je je bewust bent van je seksuele verlangens, voorkeuren en voorliefdes, en deze communiceert met een partner, kunnen beide partijen zich een stuk zelfverzekerder voelen in de slaapkamer.

 

Haal de druk eraf

Seksspeeltjes zijn geen vervangende partners. In feite is een overweldigend aantal van hen zijn geweldige sextoys voor koppels, ontworpen om beide partners te plezieren tijdens seks. En zelfs degenen die voornamelijk voor solo-gebruik zijn ontworpen, kunnen geweldig zijn om samen te gebruiken.

Faalangst kan iedereen treffen en aangezien 4 op de 5 vrouwen moeite hebben om een orgasme te krijgen door penetrerende geslachtsgemeenschap, en 1 op de 3 vrouwen zelfs moeite heeft om überhaupt een orgasme te bereiken, is het geen wonder dat beide partners de druk kunnen voelen. Door seksspeeltjes bij je spel te betrekken, kunnen beide partners genieten van een gelukzalige afloop, waardoor je eventuele zorgen wegneemt en het vertrouwen in de slaapkamer verbetert.

 

De leiding nemen over je seksualiteit

Het bezitten van een seksspeeltje kan een geweldige daad van zelfbekrachtiging zijn. Het is een stap voorwaarts bij het leiding nemen over je seksualiteit en jezelf verzekeren van je eigen seksuele bevrediging, en dit op zich kan het zelfvertrouwen vergroten.

Of het nu gaat om een daad van onafhankelijkheid, seksuele empowerment, of zelfs iets simpels als jezelf verwennen - net zoals je zou kunnen met een mooi kapsel of nieuwe schoenen – om te zeggen: 'Ik verdien dit', bevestigt je jouw eigenwaarde, die fundamenteel is om je zelfverzekerd te voelen.

 

Oefening baart kunst

Hoewel er niet vaak over wordt gesproken, blijkt uit statistieken dat ten minste 30% van de mannelijke bevolking - jong en oud - ooit te maken heeft gehad met voortijdige ejaculatie. Het wordt veroorzaakt door verschillende dingen, van stress, medicatie, leeftijd tot zelfvertrouwen. Als je er ooit last van hebt gehad, weet je hoe het je gevoel over seks met een partner kan beïnvloeden en je zelfverzekerdheid kan indeuken.

Gelukkig zijn er veel technieken en hulpmiddelen die zijn ontworpen om te helpen en zowel op de lange als op de korte termijn verlichting te bieden. Probeer een stroker en oefen edgen, de techniek om jezelf bijna tot een orgasme te brengen. Werken aan het uitstellen van je climax en het verbeteren van je seksuele uithoudingsvermogen is geweldig om die slaapkamerzorgen uit te bannen en je zelfvertrouwen op te krikken.

 

Onze handen kunnen veel… maar ze kunnen niet alles.

Masturbatie is een geweldige manier om jezelf te ontdekken. En onze handen kunnen ons zeker helpen ons lichaam te ontdekken zonder angst voor afkeuring. Je kunt ze begeleiden om te doen wat je wilt, je gedachten laten afdwalen naar fantasieën die je misschien niet vrijuit aan een seksuele partner uit, en echt bevrijd worden in je geest.

Maar zelfs onze handen hebben hun beperkingen. Ze zijn niet altijd het meest comfortabel en ze kunnen bepaalde plaatsen, zoals de prostaat, die seksuele partners of seksspeeltjes kunnen bereiken, niet bereiken. En dus, terwijl uit de vrije hand gaan je zeker helpt om je lichaam te ontdekken, kun je verder gaan met seksspeeltjes.

Moedig een blinddoek aan

Seksspeeltjes zoals blinddoeken zijn perfect om zelfvertrouwen in de slaapkamer op te bouwen. Door de ogen van je partner te bedekken, kan je eventuele onzekerheden over je lichaam of je prestaties onmiddellijk verzachten. Je kunt je gelukkig en vrij voelen om deel te nemen aan seksuele activiteiten, en je zo zelfverzekerd mogelijk te voelen.

Bovendien zal het verwijderen van iemands gezichtsvermogen hun andere zintuigen versterken, dus je hebt een partner die super ontvankelijk is voor elke beweging en aanraking, wat zorgt voor een versterkte, opwindende slaapkamerervaring. Oeh, sounds hot!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published