De clitoris: alles wat je moet weten over dit genotknopje

De clitoris: alles wat je moet weten over dit genotknopje

Dames, laten we het hebben over de magische knop daar beneden - de clitoris!

Allereerst, wist je dat de clitoris eigenlijk veel groter is dan wat we met het blote oog kunnen zien? Ja, die kleine knopje is slechts het topje van de ijsberg. De rest van de clitoris is verborgen in het lichaam en strekt zich uit als een vorkbeen. Wie wist dat onze lichamen in staat waren tot zulke magie?

Laten we het nu hebben over het plezier die de clitoris bieden. De clitoris zit boordevol zenuwuiteinden (meer dan 8.000 om precies te zijn!) waardoor het een van de meest gevoelige delen van het vrouwelijk lichaam is. In feite is het enige doel ervan om plezier te bieden! Dus waarom zou je het niet goed gebruiken en nieuwe manieren verkennen om een climax te bereiken?

Hoe de clitoris te verkennen en te stimuleren 

Laten we eerst beginnen met de basis: masturbatie. Het is een leuke, veilige en gezonde manier om je lichaam te verkennen en erachter te komen wat goed voelt. Experimenteer met verschillende technieken, snelheden en druk om te zien wat voor u werkt. Wees niet bang om creatief te zijn en gebruik seksspeeltjes om wat extra pit aan je solospel toe te voegen. Hier een paar tips over hoe te beginnen:

Ga op de grond voor een spiegel zitten, met je knieën opgetrokken naar je borst en op schouderbreedte uit elkaar. In deze houding wijst je vulva naar buiten, waardoor het gemakkelijker wordt om in de spiegel te kijken.

Spreid je schaamlippen voorzichtig met je vingertoppen. Mogelijk zie je een knobbeltje met een gladde huid aan de top van je vulva met wat extra huid eroverheen. Je clitoriskap is de extra huid en het knobbeltje is de eikel clitoris.

Maak je geen zorgen als je je clitoris niet op die manier kunt zien! Als er geen fysieke opwinding is, kunnen sommige personen het moeilijker hebben om hun eikel clitoris te identificeren.

Doe wat glijmiddel op je vingertoppen en gebruik die om de clitoris te stimuleren. Probeer kleine cirkels of ovalen rond je clitoris te tekenen, je vingers op en neer te bewegen of je vingers zachtjes van links naar rechts te strelen. Experimenteer met het tempo, het patroon en de druk om te zien wat voor jou goed voelt.

Oefen druk uit op het punt waar je grote schaamlippen aansluiten om je clitorislichaam te stimuleren (net onder je schaamheuvel). Probeer dat gebied op en neer te wrijven of pulserende druk uit te oefenen op een enkel punt. Dit kan ook met een pulserend speeltje!

Om je clitoriswortel te stimuleren, gebruik je je vingertoppen en oefen je masserende druk uit op je grote schaamlippen. Controleer of je van nature naar één kant leunt of dat je liever gelijke druk uitoefent op beide schaamlippen.

Om de clitorisbollen te stimuleren, wrijf je eerst met je vingers over de opening van je vagina. Voel hoe het voelt om met je vingers je vagina binnen te gaan, beginnend met één vinger en voeg er meer toe als je je prettig voelt. Je kunt ook experimenteren met een dildo of interne vibrator.

Houd er bij het stimuleren van de bollen rekening mee dat het onderste deel van de vagina het meeste contact met de bollen zal hebben. Meer vingers of een dikker speeltje gaat hier de meeste invloed hebben!

 

Maar genoeg over het zelf ontdekken, wat als je je een beetje avontuurlijk voelt en je partner erbij wilt betrekken? Communicatie is hier de sleutel, dames. Praat met je partner over wat je leuk vindt en wat goed voelt. Ze kunnen je gedachten niet lezen, dus wees niet verlegen - geef ze een routekaart naar plezierige gelukzaligheid. En als je verlegen bent om je verlangens te uiten, onthoud dan dat een goede partner je graag zal helpen en zal proberen om de ervaring voor jullie beiden plezierig te maken.

 

Laten we het nu hebben over enkele leuke standjes die kunnen leiden tot nog meer stimulatie van de clitoris. De Coital Alignment Technique (CAT) is een geweldig standje om te beginnen. Het is een variatie op missionaris waarbij de man iets omhoog beweegt en de benen van de vrouw licht gebogen zijn, waardoor de clitoris directer kan worden gestimuleerd. Een andere leuke positie is "Reverse Cowgirl", waarbij de vrouw van de man af kijkt en schrijlings op hem gaat zitten. Hierdoor kan ze de snelheid, diepte en penetratiehoek regelen, waardoor haar clitoris vooraan en in het midden komt te staan.

 

Maar wat als je je een beetje extra speels voelt en de lat hoger wilt leggen? Enter: orale seks. Het is een geweldige manier om wat extra stimulatie aan je routine toe te voegen en het kan een leuke en speelse manier zijn om het lichaam van je partner te verkennen. Vergeet niet dat communicatie hier ook de sleutel is - laat je partner weten wat goed voelt en wat niet. En als je verlegen bent, wees dan niet bang om hun hand te leiden of ze precies te laten zien wat je lekker vindt.

 

En last but not least, laten we het hebben over de immer populaire "vibrator". Vibrators zijn er in alle soorten en maten en kunnen uw seksleven naar een hoger niveau tillen. Of je het nu alleen of met een partner gebruikt, de vibraties kunnen de clitoris direct stimuleren, wat leidt tot sterkere en intensere orgasmes. Wees niet bang om te experimenteren met verschillende instellingen en snelheden om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Je weet waar je leukste en lekkerste vibrators & toys kan vinden! In onze winkels in Amsterdam.

 

Kortom, de clitoris is een wonderbaarlijk en magisch onderdeel van het vrouwelijk lichaam, ontworpen voor plezier. Dus laten we het omarmen en nieuwe manieren verkennen om een hoogtepunt te bereiken. Onthoud dat communicatie de sleutel is en wees niet bang om te experimenteren en een beetje plezier te hebben! Veel plezier met verkennen!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published