Breng je Cowgirl naar een hoger niveau: geweldige manieren om het nog beter te maken om bovenop te zitten

Breng je Cowgirl naar een hoger niveau: geweldige manieren om het nog beter te maken om bovenop te zitten

 

Hebben cowgirls meer plezier? De Cowgirl, ook wel bekend als de vrouw-op-de-top en de zus van de Reverse Cowgirl, is misschien wel de sleutel tot meer seks. Waarom? Cowgirl-posities kunnen vrouwen helpen bewegen op een manier die voor hen comfortabel aanvoelt, de druk op de juiste plaatsen concentreren en, voor sommige vrouwen, ervoor zorgen dat ze meer plezier beleven.

Denk er eens over na ... Er is een reden waarom iedereen de Cowgirl kent - er is relatief weinig expertise voor nodig om je een weg te banen naar de beste soort climax.

Als je bovenaan zit, kun je jezelf positioneren voor maximale wrijving, je clitoris strelen met een hand of speeltje, en het doen volgens je eigen voorkeursritme. Het is ook ideaal voor een partner met een iets groter pakket, omdat je de diepte kunt bepalen en hoeveel je wilt innemen.

Als bovenop niet jouw ding is, is dat volkomen normaal, aangezien we allemaal onze voorkeuren hebben. Het is begrijpelijk dat het intimiderend kan zijn om naakt bovenop iemand te liggen, met je borsten eruit en volledig verantwoordelijk voor de seks.

Sommige vrouwen kunnen ook het gevoel hebben dat cowgirl-posities ervoor zorgen dat ze zich meer zelfbewust voelen over hun lichaam of niet weten of ze goed bewegen.

Dit zijn gevoelens die, als ze worden omarmd, overwonnen kunnen worden. Door je te concentreren op plezier in plaats van op een climax en je te concentreren op hoe je lichaam voelt, kun je wat zorgen wegnemen.

Het kan je helpen om uit je hoofd en in je lichaam te komen, waardoor het makkelijker wordt om een orgasme te krijgen.

Om eerlijk te zijn, kan het focussen op je plezier dingen gemakkelijker maken, maar hoe zit het met de praktische aspecten zoals, wat doe je met je handen, wat moeten je heupen doen, of wat moet je doen als je benen moe worden?

Ja, je kunt een les bijwonen of gewoon leren door te doen, maar het is wel fijn als je een paar tips en technieken in je achterzak hebt voordat je het zadel pakt.

Van de basis tot de beste manieren, hier lees je hoe jij het beste je partner kunt berijden als een expert.

Maar eerst, onthoud: altijd glijmiddel gebruiken!

Glijmiddel maakt seks niet alleen aangenamer, maar ook veiliger. Als er niet genoeg smering is, of het nu van nature of uit de winkel komt, kan dit kleine scheurtjes in de penis of in de vagina veroorzaken.

Dit kan ongelooflijk onaangenaam zijn en het risico op infectie verhogen, waardoor je misschien intimiteit helemaal wil vermijdt, wat natuurlijk niet ideaal is.

 

Doe rustig aan

Als de Cowgirl nieuw voor je is, voel je dan niet verplicht om er met je hoofd in te duiken. Doe het rustig aan. Vertraag, verander je heuphoek of ga een centimeter naar beneden op de penis of het speeltje om je lichaam de tijd te geven om te reageren.

Omdat deze positie een zeer diepe penetratie mogelijk maakt, kunnen sommige personen het pijnlijk vinden omdat hun partner in contact kan komen met hun baarmoederhals.

Alle deskundigen zijn het erover eens: als de houding buitengewoon oncomfortabel is, stop dan onmiddellijk. En hoewel het ongebruikelijk is, heeft Cowgirl de meest "gebroken penis" -verwondingen veroorzaken, wat nog een goede reden is om het rustig aan te doen.

 

De kritische hoek

De Cowgirl betekent niet rechtop bovenop je partner zitten in een hoek van 90 graden, maar iets naar voren leunen (tot een helling van 45 graden) voor de eenvoudigste en meest comfortabele penetratie.

 

Houd het spannend

Varieer het tempo en de diepte van de penetratie zodanig dat er geen duidelijk patroon ontstaat. Begin met oppervlakkige, snelle stoten en daal geleidelijk af naar je partner elke vijfde stoot.

Als je moeite hebt om een ritme te vinden, probeer dan af te wisselen tussen stuiteren en grinden of pas je snelheden aan om aan je comfort en plezier te voldoen.

 

Gebruik je handen

Experimenteer met die van je partner en je eigen handen. Laat ze hun handen op je heupen leggen voor meer hefboomwerking.

Als je moe begint te worden, leun dan een beetje achterover en laat je armen achter je en op de knieën van je partner rusten om je gewicht te helpen verplaatsen.

Probeer voor extra stimulatie je borsten te strelen of met je tepels te spelen. Dit dient ook als een mooi visueel hulpmiddel voor je partner.

 

Wees niet verlegen om de leiding te nemen

Wil je Cowgirl nog sexier maken? Vertel je partner om niet te bewegen en hun handen boven hun hoofd te houden of gebruik handboeien.

Als je die macht van ze wegneemt, worden ze gek als je ze laat zien hoe je graag je ze berijdt. Zorg ervoor dat je het van tevoren bespreekt als je de handboeien gaat gebruiken.

 

Wees ook niet nerveus om je partner te vragen het over te nemen

Op dezelfde manier, alleen omdat je de leiding hebt, wil nog niet zeggen dat je al het werk moet doen. Het is prima om je geliefde te vragen je halverwege te ontmoeten en van onderaf te stoten.

 

Speeltjes, speeltjes, en nog eens speeltjes

Probeer achterover te leunen om betere toegang tot je clitoris te krijgen terwijl je bovenop zit. Als je jezelf moet stabiliseren met je handen, vraag je partner dan om de vibe voor je vast te houden.

Dit kan ongelooflijk heet zijn omdat je ze naar eigen plezier de teugels (of speelgoed) geeft. Ben je opzoek naar het perfecte speeltje? Kom langs in onze winkels voor de leukste seks speeltjes en het beste advies van onze geweldige collega’s.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published