Voor Elke Relatie Periode Een Ander Setje

Voor Elke Relatie Periode Een Ander Setje

In welk stadia zit jij met jouw partner? Zoek je daarvoor passende lingerie? In deze blog geven wij 6 tips voor elke relatie stadia!

Lingerie heb je in alle soorten, kleuren en maten en kan je aan voor verschillende gelegenheden. Om vol zelfvertrouwen je bloot te geven in een pakje moet jij je wel op je gemak voelen bij de ander. Dit gevoel zal anders zijn bij de eerste keer dat je intiem gaat zijn met elkaar dan wanneer je al langer een relatie hebt.
Ook al lijken lingerie pakjes op elkaar, je kan een ander effect creëren met verschillende stijlen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je de sexy vrouw voelt die je bent en je aan kan trekken wat je maar wilt.

Onze aanbevelingen voor 3 verschillende stadia van jouw relatie.

1. De eerste keer

Het is onwijs spannend en leuk als je aan het daten bent met iemand en je voelt het al aankomen, het zal niet lang meer duren of jullie belanden met elkaar in bed.
Maar wat moet je in hemelsnaam aan? Je voelt je het meest zelfverzekerd in een super sexy nieuw setje maar wilt misschien niet gelijk alles prijs geven.
Je kan bijvoorbeeld een body aan doen zoals de Aliyah zwarte halter body, deze is heel sexy door het doorschijnende kant en zal mooi passen door de perfecte pasvorm. Of ga voor een vrolijk roze setje als de Elle 2 delige set. Dit is een heel speels setje, die is iets meer bedekkend maar nog steeds sexy door het kant. 

2. De avontuurlijke periode

Als je elkaar al wat langer kent, al vaker intiem bent geweest met elkaar en je super op je gemak voelt is het leuk om te gaan experimenten met verschillende lingerie.
Denk bijvoorbeeld aan een leuk jurkje zoals de Maria mini dress, dit jurkje is super sexy en zal je partner versteld laten staan. Of een mooie bodystocking zoals de Kaylee, mega sexy en spannend! 

3. De vaste relatie

Als je in een vaste relatie zit en je elkaar al door en door kent wil je op een gegeven moment misschien jullie seksleven weer nieuw leven inblazen. 
Weinig verhullend maar o zo mooi is het Lexi 2 delige lingerie set. Deze is classy maar toch heel spannend, en zal jouw partner zeker verleiden. Of ga voor de whole shebang in het Ivy 4 delige setje en koop er ook mooie kousen bij om het helemaal af te maken.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published