Hoe je een wilde nacht kunt hebben zonder spijt: gouden tips voor dronken seks!

Hoe je een wilde nacht kunt hebben zonder spijt: gouden tips voor dronken seks!

Het festivalseizoen is begonnen en je hebt al wat biertjes achterover geslagen. Je ontmoet iemand leuks en voordat je het weet, beland je samen in bed. Dronken seks kan zeker leuk zijn, maar het kan ook een beetje lastig zijn om alles soepel te laten verlopen.

Daarom hebben wij 13 gouden tips voor jou om de avond en de ochtend erna zonder kleerscheuren door te komen!

 

1. Wees niet té zelfverzekerd

Als je wat drankjes op hebt, kan het zijn dat je jezelf een stuk zelfverzekerder voelt dan normaal. Maar let op dat je niet overmoedig wordt en te veel hooi op je vork neemt. Zorg ervoor dat je nog steeds luistert naar je lichaam en de signalen die het afgeeft. Het is beter om het rustig aan te doen en te genieten van het moment, dan om te veel risico te nemen en later spijt te krijgen van je keuzes.

2. Gebruik bescherming

Het is heel belangrijk om veilig te vrijen, vooral als je wat gedronken hebt. Het kan verleidelijk zijn om jezelf te laten gaan en het moment te laten overheersen, maar vergeet niet dat onveilige seks ernstige gevolgen kan hebben. Zorg ervoor dat je altijd condooms bij je hebt en gebruik ze ook! Dit beschermt niet alleen jou, maar ook je partner tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen. Onthoud dat het altijd beter is om veilig te zijn dan spijt te hebben achteraf. “Better be safe than sorry”.

3. Neem de tijd

Het is belangrijk om de tijd te nemen tijdens dronken seks. Misschien voel je je wat gehaast of opgewonden door de situatie, maar vergeet niet dat het belangrijk is om te genieten van het moment. Door jezelf de tijd te geven om op te warmen en je lichaam te verkennen, kun je de ervaring nog beter maken.


Probeer te focussen op je gevoelens en sensaties en laat je niet afleiden door gedachten over wat je allemaal nog meer wilt doen. Door in het moment te blijven, kun je de ervaring intenser maken en meer voldoening halen uit de vrijpartij. Onthoud dat er geen haast is en dat je op elk moment kunt stoppen als je je daar prettiger bij voelt.

4. Houd het simpel en laat de acrobatiek achterwege

Als je wat gedronken hebt, kan het verleidelijk zijn om jezelf en je partner te verrassen met ingewikkelde standjes en acrobatische trucs. Maar laten we eerlijk zijn: hoe goed kun je eigenlijk balanceren op één been als je half lam bent? Of hoe lenig ben je nog na zes biertjes? Het antwoord is waarschijnlijk niet zo goed als je zou willen.


Daarom is het tijdens dronken seks beter om het simpel te houden. Ga voor de standjes waarvan je weet dat je ze lekker vindt en waarbij je je comfortabel voelt. Laat de acrobatiek achterwege en focus op het genieten van het moment. Je partner zal blij zijn dat je niet op zijn of haar tenen bent gaan staan of een ongeluk hebt veroorzaakt door uit te glijden op een verdwaalde fles wijn. Houd het simpel en veilig, dan kan er weinig misgaan.

5. Zorg voor wat snacks – want hongerige seks is niet sexy

Je kent het wel: je hebt net een paar drankjes op en plotseling krijg je ontzettende honger. Maar wacht even... je bent midden in een vrijpartij! Niets is zo vervelend als een knorrende maag en een lege energiereserve tijdens een stomende sessie tussen de lakens.


Daarom is het belangrijk om te zorgen voor wat snacks voor, tijdens en na de seks. Het laatste wat je wilt, is dat je een heerlijk hoogtepunt bereikt en dan moet opstaan om naar de keuken te gaan om iets te eten.


Zorg er daarom voor dat je van tevoren wat snacks bij de hand hebt, zoals wat fruit, noten of een energiereep. Dit kan je helpen om de sessie langer te laten duren en ervoor te zorgen dat je ook na afloop nog wat energie hebt om te genieten van het moment. Vergeet niet om het netjes te houden en geen kruimels achter te laten in bed, tenzij je van plan bent om de kruimels op te eten... Wacht, wat? Nou ja, het is jouw feestje.

6. Glaasje water doet wonderen

Alcohol kan ervoor zorgen dat je uitdroogt, en als er iets is waar je tijdens dronken seks niet naar op zoek bent, dan is het wel naar een droge en dorstige mond (of lippen… snap je?).


Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt om gehydrateerd te blijven en te voorkomen dat je lichaam verandert in een uitgedroogde cactus. En laten we eerlijk zijn, het is sowieso geen goed idee om naakt te zijn met iets wat lijkt op een woestijn tussen je benen. Drink daarom voldoende water voor, tijdens en na de seks.


Dit kan ook helpen om een kater te voorkomen en ervoor te zorgen dat je je de volgende ochtend niet als een uitgedroogde schildpad voelt. Als je het leuk vindt, kun je er ook voor kiezen om wat elektrolyt-drankjes te drinken om je hydratatie naar een hoger niveau te tillen. Maar pas op, als je te veel water drinkt, moet je misschien wel vaker naar de wc dan naar bed... En dat kan de romantiek een beetje verstoren.

7. Respecteer elkaar en voorkom ongemakkelijke situaties

Als je wat gedronken hebt, kan het soms lastig zijn om de grenzen van jezelf en je partner te herkennen en te respecteren. Het is daarom belangrijk om goed te communiceren en elkaar te respecteren.


Zorg ervoor dat je van tevoren praat over wat je wel en niet wilt en dat je elkaar goed begrijpt. Respecteer elkaars grenzen en zorg ervoor dat je geen dronken beslissingen neemt waar je later spijt van krijgt. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil wakker worden naast iemand die je eigenlijk niet zo goed kent en waarvan je niet eens zeker weet hoe je daar beland bent.


Zorg er daarom voor dat je elkaar respecteert en dat je niet over elkaars grenzen heen gaat. Dit kan helpen om ongemakkelijke situaties te voorkomen en ervoor te zorgen dat jullie beiden kunnen genieten van de avond zonder dat er later spijt van komt. En als je het toch niet zeker weet, vraag dan gewoon: "Mag ik deze dans van je, of is het te dronken voor woorden?" 

8. Slim drinken

Wanneer je uitgaat en je ontmoet een leuke man of vrouw, is het verleidelijk om jezelf helemaal te laten gaan. Maar wees gewaarschuwd, te veel drinken kan niet alleen je kansen op succes verpesten, maar het kan ook een negatief effect hebben op de kwaliteit van je nacht. Het is daarom belangrijk om slim te drinken en niet meer te drinken dan je aankan.


Denk er eens over na, wat is er nou erger dan proberen te flirten terwijl je tegenover iemand staat te wankelen als een dronken eend? Het kan ook leiden tot een pijnlijke en gênante situatie als je te veel drinkt en jezelf niet meer in de hand hebt. Dus hier zijn enkele tips om in gedachten te houden zodat je niet te dronken wordt tijdens het uitgaan: ga langzaam van start, drink met mate, wissel af met water, eet iets voor je gaat drinken en neem pauzes.

9. Niet roken vlak voor de seks

Na het drinken van een paar drankjes ben je eerder geneigd om een sigaret op te steken. Als je dronken thuiskomt met iemand met wie je wilt slapen, is het misschien verleidelijk om eerst een glas water te drinken en een sigaret op te steken. Maar de combinatie van zitten en nicotine kan een slechte combinatie zijn. Je kunt duizelig of misselijk worden en geloof ons, die sterke geur maakt je partner ook niet blij. Dus bewaar die sigaret voor na de daad en geniet van een frisse adem terwijl je de lakens deelt.

10. Pas op met pauzes nemen

Normaal gesproken is wat variatie met korte pauzes tussen de vrijpartijen leuk. Maar als je dronken bent, is dit niet het geval. Er is immers een grotere kans dat je penis slap wordt of dat je plotseling in slaap valt. Zorg ervoor dat je een lekker tempo hebt dat je kunt bijhouden. Je bent deze tip waarschijnlijk al lang vergeten als het moment daar is, maar het is nog steeds belangrijk. Misschien moet je dit artikel uitprinten en boven je bed hangen? 😉 Want als het op seks aankomt, is het beter om geen risico's te nemen en er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

11. Zorg goed voor elkaar

Natuurlijk bedoelen we dat op seksueel gebied. Maar ook op het gebied van zorg ervoor-dat-je-niet-flauwvalt! Seks kan net zo vermoeiend zijn als sporten. En dronken naar de sportschool gaan? Dat doen we onszelf liever niet aan. Als je je niet goed voelt of als je bedpartner geen energie meer heeft, geef dan niet de ander de schuld. Geef de alcohol de schuld.


Probeer wakker te blijven tot je weer nuchter bent en zorg ervoor dat je op je zij ligt, zodat je - als je toch moet overgeven - niet het risico loopt om te stikken! Want niemand wil eindigen als een scène uit The Exorcist. Zorg dus goed voor elkaar, zodat je de volgende dag weer fris en fruitig wakker wordt.

12. Verwacht niet te veel

Een one-night stand klinkt vaak romantischer dan het in werkelijkheid is. Het gaat vaak gepaard met dronken seks of een wanhopige Tinder-date. In beide gevallen is de seks vaak allesbehalve ongelooflijk. Verwacht dus geen passie, vuurwerk en de beste seks ooit, zelfs niet van jezelf! Zeker niet als je dronken bent. Maar hé, het kan nog steeds leuk zijn.


Misschien is het beste deel wel het verhaal dat je achteraf aan je vrienden kunt vertellen. En wie weet, misschien wordt het wel een verhaal dat je jaren later nog steeds aan het lachen maakt. Dus ga ervoor, maar wees realistisch. Het gaat tenslotte om de ervaring en niet om het verwachtingspatroon.

13. Geniet ervan!

Het belangrijkste is om te genieten van de ervaring. Dronken seks kan heel leuk zijn, dus maak er het beste van en geniet van de momenten samen.

 

Dus, daar heb je het! 13 gouden tips om te overleven tijdens dronken seks. Onthoud deze tips en geniet van het festivalseizoen!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published