Vrouwelijke ejaculatie: ontdek hoe jij ook kan squirten…

Vrouwelijke ejaculatie: ontdek hoe jij ook kan squirten…

Vrouwelijke ejaculatie? Ja, vrouwen kunnen ook ejaculeren! Je kunt het zelf doen, maar je partner kan het ook leren. Hoewel slechts een klein aantal vrouwen verder kan squirten dan een man, kunnen de meeste vrouwen een melkachtig wit vaginaal vocht produceren als hun g-spot goed wordt gestimuleerd en ze zich volledig over kunnen geven. Is het jou nog niet gelukt? We hebben 6 handige tips op een rij gezet die je zeker zullen helpen om een squirtend orgasme te krijgen. Maak je klaar voor een geweldige ervaring!

 

Vrouwelijke ejaculatie: zo moet je squirten!

1.   Zorg dat je ontspant

Voorbereiding is essentieel. Als je wilt spuiten, moet je alle mentale barrières loslaten. Het werkt niet als je niet ontspant! Zorg ervoor dat je van tevoren alles hebt geregeld – denk aan een handdoek om de vloeistof op te vangen, glijmiddel, een schone omgeving en het knippen van je nagels. Misschien wil je ook wat ontspannende muziek opzetten om de stemming voor jezelf te bepalen, met of zonder partner.

 

2.   Ga naar de wc en leeg je blaas

Zorg ervoor dat je van tevoren naar het toilet bent geweest. Een squirtend orgasme geeft hetzelfde gevoel alsof je moet plassen – dit komt doordat je lichaam dezelfde spieren gebruikt. Dit maakt het natuurlijk moeilijker om ontspannen te blijven, maar als je blaas leeg is, zal het gemakkelijker zijn om dit gevoel los te laten.

 

3.   Raak opgewonden

Om spuitend klaar te komen, moet je in de juiste gemoedstoestand zijn. Het is belangrijk om zo opgewonden mogelijk te zijn. Probeer even te wachten met het aanraken van de vagina en anus, maar verken alvast wel de andere erogene zones. Gaat je partner je helpen? Neem de tijd met het voorspel en overhaast niets. Wacht tot je je vingers gaat gebruiken en vermijd de clitoris een tijdje. Een partner kan bijvoorbeeld proberen het gebied rond de vagina te kussen en langzaam vooruit te gaan!

 

4.   Heb een orgasme

Als je voldoende opgewonden bent, wil je misschien eerst ‘zoals gewoonlijk’ komen. Een vrouw kan meerdere keren achter elkaar een orgasme krijgen. Een ‘normaal’ orgasme zorgt voor voldoende kracht en vocht down under. Voldoende energie, maar ook voldoende ontspanning en vocht kunnen ervoor zorgen dat je daarna klaarkomt!

 

5.   Vind je G-spot

Om zelfs maar in de buurt van de ejaculatie te komen, moet de G-spot gestimuleerd worden. Gebruik hiervoor je middelvinger en wijsvinger en beweeg je handpalm - naar boven gericht - langzaam naar binnen. Dit is misschien makkelijker als je met gebogen knieën zit/ligt. De G-spot bevindt zich ongeveer 5 cm in de vagina. Bovenaan op de vaginawand richting de maag, ter hoogte van de clitoris, voel je een kleine verdikking. Het is een stukje vlees die iets anders voelt, een beetje zoals het oppervlak van een golfbal of de schil van een sinaasappel. Gevonden?

 

6.   Stimuleer je G-spot

Stimuleer zachtjes en langzaam de G-spot. Houd er rekening mee dat dit geen race of prestatie is en zorg ervoor dat je in je eigen tempo gaat.

Voordat je begint: Glijmiddel, glijmiddel, glijmiddel! Je mag het belang van veel glijmiddel niet onderschatten. Behalve dat het de ervaring veel beter maakt, vermindert het ook het risico op pijn. 

Gebruik nu beide vingers en maak een soort wenkende beweging – alsof je een gebaar wilt maken, ‘kom hier’ – en beweeg voorzichtig over de plek. In plaats van je vingers kun je ook een G-spot vibrator gebruiken.

Naarmate je G-spot gestimuleerd wordt en je je meer opgewonden begint te voelen, zal het erectiele weefsel zich vullen met bloed en zullen de G-spot en de schaamlippen groter worden. Houd er rekening mee dat delen van de G-spot een beetje pijnlijk kunnen aanvoelen, dus zorg ervoor dat u de pijnlijke delen voorzichtig stimuleert.

Wanneer je bijna je climax bereikt, plaats je de middelvinger achter je wijsvinger om wat meer druk uit te oefenen. Het orgasme komt steeds dichterbij. Dit kan erg lijken op wanneer je moet plassen, maar zolang je blaas leeg is, zal dat niet echt gebeuren. Blijf gewoon doorgaan, het gevoel zal snel genoeg verdwijnen - hoe verder je gaat, hoe beter het voelt.

Wanneer jij of je partner dit gevoel weet los te laten, kom je dichter bij vrouwelijke ejaculatie! Druk vlak voor je orgasme de bekkenbodemspieren uit in plaats van ze samen te knijpen om de kans op squirten te vergroten.

 

In het kort, volg deze 5 eenvoudige stappen:

  1. Vind je G-spot.
  2. Stimuleer je G-spot met je vingers, de penis van je partner of een seksspeeltje.
  3. Ga door totdat je een intens gevoel diep in je vagina voelt.
  4. Duw je bekkenbodemspieren naar buiten terwijl je klaarkomt.
  5. Spuit, squirt, spuit!

 

& vergeet denk aan deze gouden regels:

  1. Neem de tijd en relax
  2. Vind je G-spot en stimuleer hem
  3. Wees geduldig - en heb niet te hogen verwachtingen!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published