Tien (hete) manieren om van borstspel te genieten

Tien (hete) manieren om van borstspel te genieten

Wist je dat de borsten (vooral de tepels) een gigantische erogene zone vormen? Het strelen van de tepels beïnvloedt hetzelfde hersengebied als het stimuleren van de vagina, clitoris en baarmoederhals!

Het is best netjes dat borstspel in de vorm van borstmassage en tepelstimulatie ook het natuurlijke vaginale glijmiddel kan verhogen en de bekkenbodemspieren kan ontspannen. Ontdekken wat goed voelt voor jouw en je partners borsten is een proces - geen enkele manier zal voor iedereen goed voelen.

Hoewel elke persoon het gevoel van borststimulatie anders ervaart, kan het voor iedereen leuk zijn. En omdat het bij ons allemaal om plezier draait, hebben we een lijst met ideeën voor borstspel samengesteld, zodat je je boobs wat extra liefde kunt tonen tijdens het voorspel en daarna.

(Ook, voor het geval je je afvroeg, deze technieken kunnen sensationeel zijn voor mensen van alle geslachten, seksualiteiten en lichaamstypes!)

Houd dingen interessant

Kussen, strelen en likken aan de borst van je partner terwijl je doelbewust de tepelhof en tepel vermijdt, kan een enorme stimulans zijn als je partner hunkert naar tepelstimulatie.

Als je partner echt van tepelspel houdt, gebruik dan je vrije hand om de bewegingen van je mond te spiegelen, met je lippen op de ene tepel en je hand op de andere. Maar als je partner niet zo dol is op direct tepelcontact, kan het strelen van de rest van de borst ook erg plezierig zijn.

Ontdek andere sensaties

Maak de tepel nat met speeksel door de tepel te kussen en erop te zuigen, en vervolgens zachtjes te blazen om tintelingen te veroorzaken. Experimenteren met verschillende sensaties (zoals koud water of een ijsblokje) op de borst kan fantastisch aanvoelen.

Een andere optie is om te experimenteren met zintuiglijk spel. Zintuiglijk spel is de techniek om een of meer van je zintuigen in de slaapkamer te verminderen om de ervaring van de overige zintuigen te intensiveren.

Wanneer je je zicht en geluid uit een intieme ervaring verwijdert, wordt je tastzin scherper. Blinddoeken of koptelefoons kunnen geluid en licht blokkeren terwijl je partner je lichaam streelt.

Voeg een druppel glijmiddel (of twee) toe

Glijmiddel is een geschenk van de seksgoden aan ons allemaal - en niet alleen voor onze geslachtsdelen! Een druppel glijmiddel die wordt gebruikt voor intens tepelwrijven of massage kan zorgen voor dat perfecte druppeltje extra.

Probeer eens met je tanden (maar vraag het eerst!)

Tepelbijten moet langzaam en voorzichtig beginnen. Dat gezegd hebbende, vraag altijd je partner om je te helpen ontdekken wat ze leuk vinden. Als je groen licht krijgt, begin dan langzaam. Vraag je partner hoe zij zich voelen en of de druk comfortabel is.

Je kunt dan geleidelijk de druk verhogen als ze dat willen. Vraag je partner om je te vertellen wanneer je hun limiet hebt bereikt. Dit kan je een idee geven van wat goed voelt, zodat je weet hoeveel te veel is in de toekomst.

Vergeet de rest van de borst niet

Hoewel de tepels vaak de meeste aandacht krijgen, kan de hele borst ook voor een beetje sensorische prikkels zorgen. Onderzoek de plooi aan de onderkant van de borst. Probeer je partner op de zijkanten van hun ribbenkast te kussen. Je zou zelfs hun sleutelbeen, decolleté (en zelfs de bovenkant van hun oksel) wat liefde kunnen geven.

Experimenteer met twee verschillende aanrakingen of slagen en vraag je partner welke het beste aanvoelt. Raak twee verschillende delen van hun lichaam aan en vraag welke hun voorkeur hebben.

Voeg wat meer pit toe met lingerie

Je hoeft geen rondingen zoals Kim Kardashian te hebben om lingerie te dragen! Dat klopt - mensen van alle geslachten en lichaamstypes kunnen de kracht van lingerie gebruiken om zich sexy te voelen.

Behalve dat je borsten er oh-zo-boobiful uitzien, kunnen sommige stoffen, zoals satijn en zijde, verleidelijk aanvoelen op je huid. Er zijn miljoenen verschillende bh-ontwerpen, maar enkele van de meest sexy zijn onder meer strategische uitsnijdingen, open cups of doorschijnende ontwerpen om je een warm en zelfverzekerd gevoel te geven. Bekijk ons assortiment om de perfecte match voor jou te vinden…

Heb wat plezier!

Denk je dat vibrators alleen voor genitale sensaties zijn?

Nee. Vibrerende seksspeeltjes zijn niet alleen voor onder de gordel! Een gezoem op de tepels kan een geweldige warming-up zijn voor seks.

Zoals eerder vermeld, worden tepels gevormd uit erectiel weefsel, daarom  zijn de tepels en tepelhof perfect om je speeltjes op te gebruiken. Dus, pak je power wand, bullet vibrator of een ander zoemend plezierspeeltje erbij.

 

Show je boobies in een harnas

Je zelfverzekerd voelen verhoogt de seksuele opwinding en het plezier, dus het dragen van iets waar je blij van wordt is van het grootste belang. Borstharnassen kunnen erg sexy zijn en net als lingerie versterken ze wat je hebt.

Hoewel veel mensen harnassen associëren met voorbindseks, zijn er verschillende harnassen bedoeld voor borsten in verschillende vormen en maten. Kom eens langs de winkel om te bekijken wat we allemaal hebben. 

Maak gebruik van tepelklemmen

Tepelklemmen zien er misschien intimiderend uit, maar het zijn gewoon hulpmiddelen die worden gebruikt om het gevoel in de tepels te vergroten. Natuurlijk kun je een beetje kinky worden en ze gebruiken als onderdeel van consensueel BDSM-pijnspel, maar tepelklemmen hoeven niet pijnlijk te zijn.

Kies een verstelbaar paar om de druk te veranderen en aan te passen aan uw voorkeur. Houd tepelklemmen gewoon niet super lang vast; in plaats daarvan een routine van 10 minuten aan, 5 minuten uit. (Ook deze hebben we in onze prachtige boutiques!)

Haal wat inspiratie uit de clitoris

Hoe bizar het ook mag klinken, soms is hoe iemand wil dat zijn clitoris wordt gestimuleerd, vergelijkbaar met hoe hij geniet van zijn tepels waarmee hij speelt. Probeer zachte, brede aanrakingen rond de tepelhof als iemand een supergevoelige clitoris heeft die niet de voorkeur geeft aan direct contact.

Het ultieme orgasme

Borst- en tepelspel, net als stimulatie van de clitoris, kan orgasmen veroorzaken. Tepelorgasmes zijn niet alleen echt, maar kunnen ook de kans op andere orgasmen vergroten. Het gelijktijdig stimuleren van twee erogene zones, zoals de borst- en clitorisregio's, kan een sensationeel gemengd orgasme veroorzaken door de opwinding te vergroten, meer zenuwen te activeren en het orgasme gemakkelijker en sterker te maken.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published