Standjes om je partner te berijden als een Cowgirl pro!

Standjes om je partner te berijden als een Cowgirl pro!

 Als je een vulva hebt, dan is de cowgirl een geweldige sekspositie om je eigen plezier te ontdekken.

De cowgirl is vaak favoriet onder vrouwen omdat het vrouwen in staat stelt meer controle te hebben over de seksuele ervaring, waardoor ze vrijer kan zijn in haar bewegingen.

Maar om eerlijk te zijn, bovenop zitten brengt een hele reeks nieuwe vragen met zich mee: wat doe je met je handen? Wat doe je als je benen moe worden? Moet je je verkleden als een cowboy of zijn kostuums optioneel? Moet ik ‘coconut’ met mijn heupen spellen?

Vorige week gaven we al tips en tricks voor het standje Cowgirl. Van de basis tot de beste manieren, hier lees je hoe jij je partner als een expert kunt berijden als je bovenop zit.

Als je meer ervaring in het zadel wilt opdoen, lees dan verder voor enkele tips om de cowgirl-sekspositie op verschillende manieren te doen. Vergeet niet om je te concentreren op datgene wat jij prettig vindt. Wat voor iemand anders werkt, werkt misschien niet voor jou, dus check in bij je lichaam en pas indien nodig aan!

We geven jullie een paar geweldige Cowgirl standjes om deze positie nog geweldiger te maken! Maar eerst…

 

Hoe doe je het Cowgirl standje?

Om de traditionele cowgirl-positie te doen:

  1. Je partner ligt plat op zijn/haar rug met hun benen gestrekt.
  2. Je zit op ze met één been aan elke kant en je gezicht naar hun gezicht gericht.
  3. Steek, terwijl je rechtop zit, de penis van je partner (of een seksspeeltje) in je vagina.

Als je in de rijpositie bovenop zit, kun je het tempo, de diepte en de penetratiehoek kiezen, wat je kan helpen te vinden wat voor jou het beste voelt.

Deze positie zorgt ook voor meer wrijving van de clitoris, het belangrijkste genotscentrum!

Door je clitoris te stimuleren, heb je meer kans op een orgasme – veel vrouwen zeggen dat ze alleen een orgasme kunnen krijgen tijdens seks als hun clitoris wordt gestimuleerd. 

Nu je weet hoe de normale Cowgirl werkt kunnen we door naar de volgende paar variaties!

 

The Upside Thrust

In plaats van naar beneden naar je partner te gaan, laat je ze hun heupen optillen om in je te duwen. Je kunt achter ze reiken, hun achterkant vingeren, of langzaam wat glijmiddel in je vulva druppelen en je klit strelen terwijl ze toekijken.

 

The Bed Squat

Als je een stevig hoofdeinde hebt, pak die dan het terwijl je bovenop zit. In plaats van te knielen, hurk je - je hebt de hefboomwerking die je nodig hebt om vast te grijpen en verder naar achteren te leunen om een goed gerichte penetratie in de bovenwand van je vagina te krijgen.

Maak het sensationeel door je geliefde mee te laten doen door je clitoris te strelen.

 

The Win-Win

Doe je armen omhoog, haal je vingers door je haar, buig je rug, duw je borst naar voren terwijl je jezelf naar de hemel beweegt.

Doe een beetje glijmiddel op de vingers van je partner en laat ze met hun vingers langs je dijen glijden om het nog geweldiger te maken.

Ze hoeven misschien niet eens hun vingers te bewegen als ze zich stevig aan elke kant van je clit houden - elke stoot zal plotseling 200 keer ongelooflijker aanvoelen.

(Je zou ook kunnen overwegen om een kleine vibrator te gebruiken, zoals de Bullet!)

 

The Long Burn

Terwijl je bovenop zit, positioneer en beweeg jezelf zodat je clitoris tegen hun schaambeen wrijft - dit is waar alle magie gebeurt.

Niet op en neer. In plaats daarvan, wieg en wrijf er lichtjes tegenaan als je wilt. Zo zien ze je een orgasme krijgen terwijl ze langzaam hun eigen soort explosie opbouwen.

 

The Hot Seat 

Zet ze op een fauteuil/stoel, klim erop, leg je benen over de armleuningen en leun achterover, je handen rustend op hun dijen. Dat is alles! Je werk hier zit erop.

De ander duwt omhoog vanaf de onderkant en door de helling kunnen ze zich op een zeer verleidelijke manier aan je bovenste vaginale wand hechten. En al die tijd hebben ze een * geweldig * beeld van jou in al je pracht.

 

The Mariposa 

In plaats van normaal op je partner te zitten, kun je proberen te hurken en achterover te leunen voor een rauw, superdierlijk gevoel.

Maak het nog heter door je knieën naar elkaar toe te duwen en dan uit elkaar, terwijl je partner geniet van het uitzicht terwijl hij/zij ligt en naar je kijkt. Laat ze je benen bewegen of, nog beter, gebruik toys voor de afwisseling.

 

Rope’em, tie’em, hold’em down and ride’em! Giddy up Cowgirl!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published