Cowgirl-sekspositie: tips en tricks om dit standje te perfectioneren

Cowgirl-sekspositie: tips en tricks om dit standje te perfectioneren

Hebben cowgirls meer plezier? De Cowgirl, ook bekend als woman-on-top en Reverse Cowgirl's, is misschien wel de sleutel tot betere seks. Waarom? Cowgirlposities kunnen vrouwen helpen te bewegen op een manier die voor hen prettig aanvoelt, de druk op de juiste plaatsen te concentreren en, voor sommige vrouwen, ze meer plezier te geven.

Als je bovenop zit, kun je jezelf positioneren voor maximale wrijving, je clitoris aaien met je hand of een speeltje, en het doen volgens je eigen favoriete ritme. Het is ook ideaal voor met een partner met een iets groter pakket, omdat je de diepte zelf kunt bepalen.

Als bovenop zitten niet jouw ding is, is dat volkomen normaal, aangezien we allemaal onze eigen voorkeuren hebben. Het is begrijpelijk dat het super intimiderend kan zijn om naakt op iemand te zitten, met je borsten vol in beeld en volledig de leiding te hebben over de seks.

Sommige vrouwen kunnen ook het gevoel hebben dat cowgirl-posities ervoor zorgen dat ze zich meer zelfbewust voelen over hun lichaam of dat ze niet weten of ze correct bewegen.

Dit zijn gevoelens die, als ze worden omarmd, kunnen worden overwonnen. Focussen op plezier in plaats van climax en focussen op hoe je lichaam aanvoelt, kan sommige zorgen verlichten.

Focussen op je plezier kan dingen gemakkelijker maken, maar daarnaast: hoe zit het met de praktische aspecten zoals, wat doe je met je handen, wat moeten je heupen doen, of wat moet je doen als je benen moe worden?

Ja, je kunt een les bijwonen of gewoon leren door te doen, maar de kans is groot dat je een paar tips en technieken in je achterzak wilt hebben voordat je op 'het zadel' springt.

Van de basis tot de beste manieren, hier lees je hoe jij je partner als een expert kunt berijden als je bovenop zit.

 

Vergeet niet: altijd glijmiddel gebruiken

Glijmiddel maakt seks niet alleen aangenamer, maar ook veiliger. Als er niet genoeg smering is, of dit nu natuurlijk is of in de winkel wordt gekocht, kan dit kleine scheurtjes in de penis of in de vagina veroorzaken.

Dit kan ongelooflijk onaangenaam zijn en het risico op infectie vergroten, waardoor je intimiteit helemaal vermijdt, wat natuurlijk niet ideaal is.

Kortom: geef jezelf voldoende tijd om lekker opgewonden te raken voordat je gaat penetreren, en gebruik wat glijmiddel om pijn te minimaliseren.

 

Doe het rustig aan

Als de Cowgirl nieuw of spannend voor je is doe het dan langzaamaan, verander je heuphoek of ga beetje bij beetje dieper op de penis of het speeltje om je lichaam de tijd te geven om te reageren.

Aangezien deze positie een zeer diepe penetratie mogelijk maakt, kunnen sommige personen het pijnlijk vinden omdat hun partner in contact kan komen met hun baarmoederhals.

Alle sexperts zijn het erover eens: als de houding buitengewoon ongemakkelijk is, stop dan meteen! En hoewel het ongebruikelijk is, kan Cowgirl de meest "gebroken penis" -blessures veroorzaken, wat nog een goede reden is om het rustig aan te doen…

 

De kritische hoek

De Cowgirl betekent niet rechtop op je partner zitten in een hoek van 90 graden, maar eerder iets naar voren leunen (tot een helling van 45 graden) voor de eenvoudigste en meest comfortabele penetratie.

 

Houd het spannend

Varieer het tempo en de diepte van de penetratie zodat er geen duidelijk patroon ontstaat. Begin met ondiepe, snelle stoten en daal geleidelijk af naar je partner elke vijfde stoot.

Als je moeite hebt om een ritme te vinden, probeer dan af te wisselen tussen stuiteren en grinden of je snelheden aan te passen aan je comfort en plezier.

 

Gebruik je handen

Experimenteer met je partner en je eigen handen. Laat ze hun handen op je heupen leggen voor meer hefboomwerking.

Als je moe begint te worden, leun dan iets achterover en laat je armen achter je en op de knieën van je partner rusten om je gewicht te helpen verplaatsen.

Probeer voor extra stimulatie je borsten te strelen of met je tepels te spelen. Dit dient ook als een mooi visueel hulpmiddel voor je partner…

 

Wees niet verlegen om de leiding te nemen

Wil je Cowgirl nog sexyer maken? Zeg je partner om niet te bewegen en hun handen boven hun hoofd te houden, of gebruik handboeien. Als je die macht van ze weghaalt worden ze gek terwijl jij ze laat zien hoe jij graag rijdt.

 

Daarnaast, wees ook niet nerveus om je partner te vragen te helpen

Op dezelfde manier, alleen omdat je de leiding hebt, wil nog niet zeggen dat je al het werk moet doen. Het is prima om je geliefde te vragen je halverwege te ontmoeten en van onderaf te stoten.

 

Toys Toys Toys

Maak het extra heet en opwindend met seksspeeltjes! Probeer achterover te leunen om betere toegang tot je clitoris te krijgen terwijl je bovenop zit. Als je jezelf moet stabiliseren met je handen, vraag dan je partner om de vibrator voor je vast te houden.

Dit kan ongelooflijk heet zijn, omdat je ze de macht (en toy) geeft tot jouw plezier.

 

We hopen dat deze tips je helpen tijdens jouw cowgirl ritjes, bekijk hier standjes om je partner te berijden als een Cowgirl pro!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published