Leuke vibratortechnieken voor ultiem genot

Leuke vibratortechnieken voor ultiem genot

Nieuw in de wereld van vibrators? Heb je er onlangs een gekocht om een element van genot aan je leven toe te voegen? Dit artikel is perfect voor jou.

Onze top 9 favoriete vibratortechnieken

Of je het nu alleen wilt gebruiken of met je partner, jouw bruisende new best friend kan je seksleven nog beter maken. In de post van vandaag bespreken we enkele leuke vibratortechnieken voor ultiem genot. Laten we beginnen:

 

1. Maak jezelf eerst vertrouwd met de vibrator

Voordat je helemaal opgewonden raakt, is het tijd om vertrouwd te raken met je nieuwe aankoop. Leer over de werking van knoppen en alle verschillende intensiteiten. Bekijk indien mogelijk een paar tutorials, zodat er geen ongewenste schok is. De sleutel tot het ontdekken van de juiste vibratortechnieken voor jou is begrijpen hoe je vibrator werkt.

 

2. Probeer het op uw niet-genitale erogene zones

Een van de minder bekende vibratortechnieken is om de vibrator te gebruiken op je niet-genitale erogene zones. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn vibrators niet alleen voor je geslachtsdelen. Ze kunnen worden gebruikt op andere erogene zones, zoals de nek, oksels, voeten en dijen, om je op te winden. Je kunt het plezier echt verdubbelen!

 

3. Gebruik het over je ondergoed

Als je clitoris gevoelig is, kan het geweldig zijn om je favoriete vibratortechnieken eerst met ondergoed aan te gebruiken. Zorg ervoor dat je een zachtere stof draagt, zoals satijn of zijde, want een combinatie van katoen en trillingen is niet het meest plezierige en kan behoorlijk schuren. Een delicatere stof zoals zijde zorgt voor het gewenste glijden en verdubbelt het plezier.

 

4. Experimenteren is de sleutel

Niet iedereen kan dezelfde vibratortechnieken gebruiken met dezelfde hoeveelheid druk en onder dezelfde hoek. Als een bepaalde hoek of druk niet voor je werkt, verander het dan en je zult iets vinden wat je wel lekker vindt. Probeer verschillende sensaties: het zoemende speeltje op je lichaam drukken, erop gaan liggen, het gebruiken om te tikken, op een ritme tikken en meer.

 

5. Zorg voor een fijne omgeving

Het is moeilijk om opgewonden te raken je er niet helemaal bij bent met je hoofd, als je kamer rommelig is en je prullenbak naar vis ruikt. Een vibrator alleen bezorgt je niet het ultieme genot. Je moet al je vijf zintuigen aansteken. Zorg dat je slaapkamer of de ruimte waar je in bent op orde is, speel een sexy playlist, zet wat stijlvolle porno aan, neem een douche of bad en was jezelf, draag iets sexy en zacht, en begin jezelf aan te raken, te voelen met je handen en een vibrator.

 

6. Experimenteer met edging

Als je eenmaal goed vertrouwd bent met je vibrator, is het tijd om jezelf een orgasme te geven. Edging is in wezen een oefening om bijna te komen, te stoppen/minderen, jezelf weer op te winden en het proces te herhalen totdat je jezelf niet meer kunt beheersen. Dat is wanneer het ultieme genot plaatsvindt. Deze vibratortechnieken vereisen zeker wat oefening, maar als je ze eenmaal onder de knie hebt, is er geen limiet aan het plezier dat je kunt bereiken.

 

7. Probeer je speeltje uit met je partner

Een vibrator voelt fantastisch aan als je hem alleen gebruikt, maar hij kan je seksuele ervaring echt transformeren wanneer je hem gebruikt met een partner. Als vibrators nieuw voor je partner zijn, wacht dan tot je geen seks hebt. Je wilt het niet ter sprake brengen terwijl je bezig bent. Bespreek het altijd als een aanvulling op je huidige ervaring in plaats van als kritiek. Het doel is niet om je seksleven als slecht te communiceren, maar om een bestaande leuke ervaring nog spannender en beter te maken.

Verzeker je partner ervan dat je hem/haar niet vervangt door een seksspeeltje, maar echt probeert de ervaring om te zetten in iets echt spectaculairs. Sommige mensen zijn erg gevoelig over het onderwerp, terwijl anderen koeltjes zijn met het idee. Het is het beste om te analyseren in welke categorie jouw partner valt en het onderwerp bespreekbaar te maken hoe hij/zij daar het meest comfortabel mee zal zijn.

 

8. Ontdek samen vibratortechnieken en opties

Je kunt zeker een hete date plannen en samen een speeltje kopen. Het kan een ongelooflijke ervaring worden. Jullie kunnen iets kiezen waar jullie allebei van genieten, alleen of als stel. Het kan geen kwaad om het product alleen te gebruiken en vervolgens als koppel te gebruiken.

Laten we eerlijk zijn.

Vibrators kunnen wat mensen niet kunnen. Ze kunnen urenlang snel bewegen voordat ze moe worden en onder water worden geduwd. Als jullie het allebei nog niet eerder hebben gebruikt, probeer het dan een paar dagen alleen te gebruiken. Als jullie er eenmaal bekend mee zijn, proberen jullie samen vibratortechnieken en verdubbelen jullie het plezier. Of duik meteen samen in bed met het speeltje als dat jullie het leukste lijkt!

 

9. Herinnering: seksspeeltjes zijn een vector

Was het altijd grondig, en zeker wanneer je te maken hebt met bacteriële vaginose, soa's of schimmelinfecties en besluit een vibrator te gebruiken. Anders loop je het risico je toestand te verslechteren of over te dragen aan je partner. Zelfs als je geen infectie hebt, is het een goed idee om de vibrator na elk gebruik schoon te maken of een barrièrebeschermingsmethode te gebruiken als je de vibrator met je partner deelt. Onderzoek wijst uit dat schoonmaken minder effectief is met seksspeeltjes, en de barrièrebeschermingsmethode is de veiligste manier om SOA-overdracht te voorkomen.

Hoe dan ook, het is een uitstekende gewoonte om je speelgoed na elk gebruik te wassen en op te ruimen. Zorg ervoor dat je het droogt als je water en zeep gebruikt om het te wassen en bewaar het in een schone zak.

 

Laatste zegje

Er zijn geen verkeerde of juiste vibratortechnieken. Probeer verschillende methoden en producten om te zien wat het beste voor jou werkt. Sommigen geven de voorkeur aan de flexibiliteit van een wandvibrator, terwijl anderen genieten van een roterende konijnenvibrator. Het doel is om jezelf goed te voelen en het ultieme genot te voelen. Als jij je goed voelt, gebruik je je vibey friend op de juiste manier.

We hopen dat je dit leuk vond om te lezen als je nieuw bent in de wereld van vibrator. Als je speciale vibratortechnieken hebt en deze met anderen wilt delen, voel je dan vrij om op de blog te reageren! En als je graag wat advies wilt of een praatje over vibrators, kom dan langs in een van onze winkels!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published