7 seksresoluties die elke vrouw zou moeten maken voor een steamier 2022

7 seksresoluties die elke vrouw zou moeten maken voor een steamier 2022

Degenen onder ons die besluiten om goede voornemens voor het nieuwe jaar in te stellen hebben vaak de neiging om zich te concentreren op het verbeteren van hun leven door dingen te verminderen. Minder chocolaatjes eten, minder alcohol te drinken en minder tijd besteden aan het bingewatchen van Netflix bijvoorbeeld.

Hoewel zulke doelen hartstikke goed zijn, willen wij vrouwen aanmoedigen om dit jaar meer te doen! En dan bedoelen we vooral dingen rondom je seksuele genot.

Onderzoek toont aan dat er een "orgasmekloof" tussen mannen en vrouwen is. Volgens een in 2018 gepubliceerde studie is het zo dat 95% van de heteroseksuele mannen een orgasme heeft wanneer ze seksueel intiem zijn en maar 65% van de heteroseksuele vrouwen!

Deze cijfers zijn echt niet goed! Vooral gezien het feit dat orgasmen een hele reeks aan gezondheidsvoordelen bieden, van verminderde stress tot verbeterde slaap.

Er zit vrijheid in genot, en we geloven dat door je te concentreren op seksuele groei, je de orgasmekloof tot het verleden kunt maken en de verbinding die je hebt met je partner, je lichaam en je libido enorm kunt verbeteren.

Ben je er klaar voor?

Hier zijn zeven leuke resoluties voor een sexier (en steamier) 2022.

1.   Heb meer seks

Er zijn veel verschillende voordelen aan het hebben van meer seks. Meer seksueel actief zijn wordt geassocieerd met voordelen zoals verlaagde bloeddruk, verminderde stress, meer intimiteit en zelfs een lager aantal scheidingen bij koppels.

Seks verbetert je kwaliteit van leven en heeft verschillende emotionele, psychologische en fysieke voordelen. Lees hier meer over de voordelen van het hebben van meer seks.

2.   Maak tijd voor solo-plezier

Volgens een landelijke peiling uitgevoerd door de Indiana University, heeft één op de vijf vrouwen nog nooit gemasturbeerd, what????!!

Overweeg om dit jaar meer tijd te besteden aan solo seksueel genot! Hoe meer je je lichaam begrijpt en herkent wat goed voelt en wat niet, hoe meer je in kunt brengen tijdens de seks met je partner.

En als je geen seks hebt met een partner, zou je jezelf nog veel meer plezier moeten bezorgen!

3.   Focus op voorspel

Voor de overgrote meerderheid zal seks/penetratie alleen waarschijnlijk niet tot een orgasme leiden, maar een klein beetje voorspel kan je aardig op weg helpen.

Het voorspel kan vele uren voordat het daadwerkelijk begint al beginnen. Geef elkaar ‘s ochtends een lange knuffel als je afscheid neemt. Stuur overdag flirterige sms'jes en lees of luister onderweg naar huis naar erotische fictie.

Maak tijd voor zoenen, aanraken en masseren tijdens het voorspel. Dit stelt het lichaam in staat om meer genot en plezier te ervaren.

4.   Experimenteer met een nieuw standje

Het veranderen van je seksuele routine kan iets zijn waar je niet echt op zit te wachten als je niet bijzonder seksueel avontuurlijk bent, maar een klein beetje risico kan grote beloningen opleveren… Trust me!

Gewoon iets nieuws proberen met je partner kan je helpen om je dichter bij hem of haar te voelen. Het kan een kleine aanpassing zijn aan een standje die je al kent en waar je van geniet, of het kan een geheel nieuwe zijn. Het kan zo groot of zo klein, zo gedurfd of zo alledaags zijn als jij en je partner willen.

5.   Verken een nieuwe erogene zone

Vrouwenlichamen zijn rijk aan erogene zones, waarvan je sommige misschien alleen ontdekt als je ernaar zoekt! Tijd om een stomende date-night-in in te plannen.

Neem de tijd om het lichaam van je partner van top tot teen te verkennen. Orgasme is hier niet het doel. Het idee is om te reageren op de vraag: Wat voelt nog meer goed? Wat windt me nog meer op?

6.   Je Kegel oefeningen bijhouden

Je bent je waarschijnlijk goed bewust van het feit dat Kegel-oefeningen een verschil kunnen maken in je seksleven.

Begin ze regelmatig te doen en je kunt een merkbaar verschil in bed ervaren! (Lees dit voor meer informatie over kegel balls).

7.   Verwen jezelf met nieuwe seksspeeltjes

De kans is groot dat als je dit leest, je ofwel al een Pure Lust klant bent (en helemaal verkocht bent als het gaat om de magie die seksspeeltjes kunnen toevoegen aan je seksleven), of je nieuwsgierig bent naar het verkennen van je seksualiteit.

Hoe dan ook, overweeg om je seksleven wat meer pit te geven door jezelf (en misschien je partner) te verwennen met een nieuw speeltje (of seksspeeltjes) voor 2022. We garanderen dat je jaar zeker met een knal zal beginnen.

Dit is de perfecte gelegenheid om je meer op self care te concentreren, zodat je het jaar fantastisch kunt beginnen en het hele jaar door kan als je beste zelf.

Genieten van een gezond seksleven is een van de fijnste dingen in het leven. Geef je seksleven een boost en maak van dit jaar een van de beste die je ooit hebt gehad!

2022 wordt JOUW jaar... en samen met Pure Lust kun je er zeker van zijn dat dit jaar subliem wordt.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published