9 geweldige tips voor het gebruik van seksspeeltjes voor koppels

9 geweldige tips voor het gebruik van seksspeeltjes voor koppels

Of je nu bekend bent met het gebruik van seksspeeltjes tijdens het masturberen of ze voor de eerste keer wilt proberen, het gebruik ervan met een partner is een hele andere ervaring. Hoewel er geen exacte wetenschap bij komt kijken, is het goed om enige basiskennis te hebben voordat je aan deze spannende onderneming begint. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je seksspeeltjes voor koppels kunt gebruiken, lees dan verder.

 

Hoe gebruik je seksspeeltjes als koppel

Het introduceren van seksspeeltjes in de slaapkamer kan spannend zijn, maar het is essentieel om de verlangens en grenzen van je partner te begrijpen. Door de ervaring te beginnen met de technieken die je al in gedachten hebt, kun je een naadloze ervaring krijgen. En onthoud: communicatie met je partner is cruciaal tijdens dit intieme proces.

 

1. Zorg ervoor dat je partner aan boord is

De eerste stap is om ervoor te zorgen dat je partner en jij beide op dezelfde pagina zitten omtrent het gebruiken van seksspeeltjes. Ze zijn misschien heel opgewonden of hebben juist misschien wat overtuigingskracht nodig. Hoe dan ook, het begint allemaal met een gesprek. Een uitstekende manier om het gesprek te beginnen is om je partner te laten weten dat ze genoeg zijn en dat je alleen maar het idee van seksspeeltjes introduceert om een ander soort ervaring voor jullie beiden te hebben.

Als jullie allebei pro-toys zijn, is het essentieel om veilige sekspraktijken toe te passen bij het delen van speelgoed. Soms gaat het om het omdoen van een nieuw condoom of het wassen van het speeltje voordat je overstapt. Probeer een duidelijk gesprek te voeren voordat je in de actie duikt.

 

2. Koop het speelgoed samen

Als jullie twee complete beginners zijn, kan het een goed idee zijn om samen seksspeeltjes te kopen. Met deze oefening kun je je nieuwsgierigheid volgen. Maak jezelf vertrouwd met alle verschillende mogelijkheden op internet. Maak van deze gelegenheid gebruik om met je partner over je fantasieën en interesses te praten. Je kunt beginnen door hen jouw speelgoedkeuze te vertellen en hen te vragen naar hun voorkeuren. Het hangt allemaal af van hoe comfortabel jullie twee zijn.

Je kunt online seksspeeltjes kopen of zelfs persoonlijk naar winkels gaan. Online aankopen zijn discreter, terwijl een echte winkel je de kans geeft om een aanbeveling van een verkoper te krijgen en vervolgens een weloverwogen beslissing te nemen.

 

3. Probeer speelgoed overal op je lichaam te gebruiken

Probeer speelgoed ook te gebruiken op andere plaatsen dan je geslachtsdelen. We raden aan om het speeltje eerst op je lichaam te gebruiken en daarna op je geslachtsdelen. Denk out of the box en verken je lichaam en dat van je partner met behulp van seksspeeltjes. Het gevoel van vibratie op de tepels en de gladde siliconen vibrator tegen de huid zullen geweldig aanvoelen. Het geeft je een algemeen idee over het gevoel voordat je naar het eigenlijke ding, je geslachtsdelen, springt.

 

4. Gebruik het om jezelf of je partner te stimuleren bij penetratie

Veel vrouwen hebben moeite met orgasmen tijdens penetratie vanwege een gebrek aan stimulatie van de clitoris. Als je een vrouw bent, kun je een seksspeeltje gebruiken om jezelf te stimuleren terwijl je partner je penetreert. Je partner kan het ook voor je doen. Het is van vitaal belang om een onopvallende clitorisvibrator te kiezen en erachter te komen welke instellingen het beste bij je passen. Het proberen van verschillende posities biedt ook uitstekende hulp. Probeer het speeltje eerst op je handen, knieën of tepels en gebruik het dan op de clitoris (als het je eerste keer is).

 

5. Probeer edging

Speelgoed doet wonderen als je edging wilt proberen. Als je niet bekend bent met het concept, is edgen de handeling waarbij je jezelf of je partner dichtbij een orgasme brengt, maar stopt voordat het gebeurt. Het is plagerig en sexy. Als bonus kom je erachter wat er nodig is om je partner een orgasme te geven.

 

6. Probeer op afstand

Veel speelgoed wordt geleverd met een afstandsbediening, zoals deze Pure Lust toy, wat erg handig kan zijn. Ten eerste bespaart het onhandig het gedoe van het spelen met het speeltje en geeft het je meer controle over het plezier van jou en je partner. Jij, met je partner, kunt de intensiteit en de snelheid kiezen om je ervaring echt te verbeteren. Het is superleuk om af en toe de controle over je plezier aan je partner te geven.

We leven in de 21e eeuw; De tijd dat lange afstanden saai waren, is voorbij. Bepaald speelgoed werkt over lange afstanden met behulp van telefoon-apps. Dit kan wonderen doen als jij en je partner verschillende huizen hebben en wat plezier op lange afstand willen hebben.

 

7. Speel met al je zintuigen

Er zijn veel creatieve manieren om je zintuigen te doen herleven met behulp van je speeltjes terwijl je seks hebt. We noemden kort het gebruik van het speelgoed op andere lichaamsdelen, maar het onderwerp is de moeite waard om uit te breiden. Overweeg om speelgoed aan te schaffen dat geschikt is om op temperatuur te spelen, zoals de Rabbit die opwarmt. Of probeer de Bullet voor het voor gebruik in de koelkast te zetten of houd het onder heet water en kijk hoe dit op je huid aanvoelt. Je kunt dezelfde oefeningen proberen met een blinddoek om. Door alle vijf de zintuigen te gebruiken, wordt je ervaring echt verbeterd.

 

8. Keer de rollen om wanneer je kunt

Met seksspeeltjes kun je op veel manieren spelen die je normaal niet zou doen. Ze kunnen dienen als hulpmiddel bij rolomkeringen tijdens seks. Het betekent soms genderrollen of genitale rollen. Overweeg om een strap-on te gebruiken om je partner te penetreren als zij gewoonlijk jou penetreren. Op dezelfde manier kan je partner orale seks hebben met een strap-on of omgekeerd. Je kunt ook doorgaan en plezier hebben met het dragen van specifieke outfits voor elkaar. Rolomkering kan alles betekenen wat je maar wilt. Je kunt de dominante en onderdanige rollen omdraaien. Een partner die doorgaans zachtaardig is, kan proberen agressiever te zijn of andersom te werken. Wat je boot ook drijft, het is perfect.

 

9. Samen masturberen

Een seksspeeltje gebruiken met je partner betekent niet altijd dat je het ook op elkaar gebruikt. Het betekent soms samen masturberen. Het kan even leuk en pittig zijn. Bovendien kunnen je partner en jij zien waar je mee bezig bent. Misschien kan een van jullie de ander zien masturberen en daarna seks hebben.

 

We hopen dat je wat ideeën hebt over het gebruik van seksspeeltjes met je partner. Dit kan ongelooflijk leuk zijn en is een leuke manier om je seksleven op te fleuren. Als jij of je partner nieuw is in de wereld van seksspeeltjes, is het belangrijk om met een gesprek te beginnen en verder te gaan met wederzijds begrip en de wens om plezier te hebben.

 

 

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published