Vier de lente! 5 sensuele standjes om dit seizoen uit te proberen.

Vier de lente! 5 sensuele standjes om dit seizoen uit te proberen.

De lente is begonnen en het is tijd om de slaapkamer wat op te fleuren! Wat is een betere manier om dat te doen dan met enkele sensuele seksposities die het seizoen van vernieuwing en groei vieren? Of je nu op zoek bent naar iets nieuws of gewoon wat afwisseling wilt toevoegen aan je seksleven, deze vijf posities zullen je zeker een verkwikt en voldaan gevoel geven.

 

1. De bloeiende bloem 🌺

Als de bloemen buiten beginnen te bloeien, waarom laat je je eigen bloem dan niet bloeien met dit sensuele standje? Begin door op je rug te gaan liggen met je benen wijd gespreid. Je partner moet tussen je benen knielen en naar binnen gaan terwijl je je dijen vasthoudt voor ondersteuning. Van daaruit kunnen ze in en uit je bewegen terwijl je je bekkenspieren gebruikt om hun schacht samen te knijpen en los te laten.

Deze positie is geweldig voor diepe penetratie en stelt je partner in staat om de controle over te nemen terwijl jij geniet van het gevoel gevuld te worden. Bovendien zal de aanblik van je partner tussen je benen je sappen zeker doen stromen!

 

2. De vlinder 🦋

In de lente draait alles om transformatie, en dit standje is perfect om nieuwe manieren te ontdekken om elkaar te plezieren. Je partner begint door op het bed plaats te nemen in een half liggende/ half zittende positie (plaats wat kussens onder je rug voor meer comfort).

Vervolgens hurk je bovenop je partner met je voeten op het bed, laat de ander bij je naar binnen gaan en beweeg dan je heupen in cirkels. Het is een zeer atletische positie, dus als jij degene bent die bovenop zit en wat motivatie nodig hebt, geef je partner dan een wandvibrator om op jou te gebruiken. Deze positie zorgt voor diepe penetratie, waardoor het een geweldige manier is om op een intens niveau contact te maken met je partner.

 

3. De kersenbloesem 🌸

Niets zegt de lente zo goed als kersenbloesems, en deze positie gaat helemaal over het verkennen van de schoonheid van het lichaam van je partner. Hij lijkt op de bloeiende bloem, maar is een stuk sensueler. Begin door op je rug te gaan liggen met je benen wijd gespreid. Je partner moet tussen je benen knielen en bij je naar binnen gaan, maar in plaats van te stoten, moeten ze zich concentreren op langzame, sensuele bewegingen.

Terwijl ze in en uit je bewegen, neem je de tijd om hun lichaam met je handen te verkennen, de rondingen van hun spieren te volgen en je vingers door hun haar te halen. Bij deze functie draait alles om het rustig aan doen en genieten van elk moment van plezier.

 

4. De lenteflits 🌱

De lente is het seizoen van de flings, en dit standje is perfect om nieuwe seksuele ervaringen met je partner te ontdekken. Ga op het bed liggen, een tafel – wat dan ook, zodat je ongeveer op heuphoogte bent met je partner. Terwijl ze opstaan en bij je naar binnen gaan, kruis je je benen in de lucht en laat ze op je borst rusten. Speel met hoe strak je ze gekruist hebt, want er zijn veel verschillende sensaties.

Je kunt een fantastisch uitzicht op elkaar krijgen en het is een erg strakke positie die je nog steeds gemakkelijk toegang geeft voor clitorisspel. Het draait allemaal om uit je schulp komen.

 

5. De zonneschijn ☀️

In de lente draait alles om genieten van de zon, en bij dit standje draait het allemaal om koesteren in de gloed van seksueel genot. Begin door op je buik te gaan liggen met je benen iets uit elkaar. Je partner moet bovenop je gaan liggen, zijn handen gebruiken om je lichaam te verkennen en de perfecte hoek voor penetratie te vinden.

Van daaruit kunnen jullie allebei synchroon bewegen en je lichaam gebruiken om een ritme te creëren dat voor jullie beiden goed voelt. Deze positie zorgt voor diepe penetratie en het gevoel van huid op huid contact, waardoor het een geweldige manier is om zowel fysiek als emotioneel contact te maken met je partner.

 

Kortom, deze vijf sensuele seksposities zijn perfect om de komst van de lente te vieren en nieuwe manieren te ontdekken om elkaar te plezieren. Of je nu in de stemming bent voor diepe penetratie, langzame sensuele bewegingen of speelse experimenten, er is een positie op deze lijst die je zeker een verkwikt en voldaan gevoel geeft. Dus ga je gang en laat je seksuele verlangens dit voorjaar tot bloei komen en geniet van de sensuele geneugten die gepaard gaan met het seizoen van vernieuwing en groei.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published