Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven!

Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven!

Seks is misschien een taboe-onderwerp voor sommige mensen, maar het zit ingebakken in onze hersenen. Of je het nu leuk vindt of niet, bijna iedereen denkt op dit moment aan seks, omdat het niet alleen ons evolutionaire instinct is, maar ook ons verlangen om verbinding te maken! Als je je afvraagt hoe elk sterrenbeeld in bed is (en je hebt geen tijd om met alle 12 naar bed te gaan), dan hebben wij het hier voor je.

Seks is iets wat iedereen gemeen heeft. Zelfs de meest verlegen en stille persoon heeft zijn eigen kinks tussen de lakens! Er zijn bepaalde dingen die je waarschijnlijk aantrekkelijker vindt dan andere en bepaalde dingen die je niks vindt. Je hebt waarschijnlijk je eigen fantasieën waar je jezelf 's avonds laat in onderdompelt en je hebt je eigen seksuele vermogens die je partner in een orgastische razernij brengen. En omdat iedereen iets moois en unieks heeft, verdienen ze het om begeerd te worden om wie ze precies zijn (niet meer en niet minder). 

Ben je een vurige Ram of een dromerige Vissen? En is jouw match een knuffelige Kreeft of een speelse Tweeling? Je sterrenbeeld vertelt je natuurlijk veel over je karakter, maar je kunt ook nieuwe ontdekkingen doen over je seks- en liefdesleven. En omdat echt verbluffende seks een van de meest geweldige dingen is van leven, hebben we hier een overzicht van hoe elk sterrenbeeld is in bed:

 

Ram

Beste Matches: Weegschaal, Leeuw & Boogschutter

Als het op seks aankomt, ben je direct ter zake en *zeer* doelgericht! De manier waarop je in bed bent, is heel rauw en ruig, wat logisch is, aangezien je heersende planeet Mars is, god van de oorlog. Je vleselijke eetlust is vraatzuchtig en je bent altijd in de stemming voor ravotten. Je hoeft niet te worden uitgelokt met chique diners, mooie praatjes of sexy lingerie, omdat jouw radar voor seksuele chemie altijd onmiddellijk is. Je bent waarschijnlijk het type persoon dat ervan houdt om een beetje rondgeslingerd te worden, want ruige seks helpt je om wat van die agressie los te laten! Bovendien maakt je competitieve aard je tot iemand die geen genoeg kan krijgen van de achtervolging. De snelste manier om een Ram op te winden, is door ze te vertellen dat ze de meest sexy persoon zijn die je ooit hebt.

 

Stier

Beste matches: Schorpioen, Maagd & Steenbok

Je bent een ongelooflijk sensuele en toegewijde seksuele partner, Stier. Omdat je geassocieerd bent met de vijf zintuigen - zicht, geluid, smaak, aanraking en geur - ben je iemand die volledig wil worden ondergedompeld in de ervaring. In jouw gedachten is geduld een groot onderdeel van het spel, en dat is een van de redenen waarom voorspel essentieel voor je is. Je wordt altijd opgewonden door massages, essentiële oliën, kaarsen, muziek en geschenken! Je behoefte aan luxe doordringt je aanwezigheid tussen de lakens (die trouwens waarschijnlijk van Egyptisch katoen zijn). En omdat je wordt geregeerd door Venus, de planeet van schoonheid, ben je iemand die ernaar streeft de ervaring zo esthetisch mogelijk te maken. Samen douchen zou zelfs de perfecte manier zijn om een Stier in de stemming te brengen.

 

Tweeling

Beste matches: Boogschutter, Weegschaal en Waterman

Je reputatie met twee gezichten hoort bij jou, Tweeling. In de slaapkamer kun je zo'n lieve en onschuldige kleine baby zijn, die het terughoudend en hulpeloos speelt. Je kunt echter ook een felle dominatrix zijn die je partner laat zien wie de baas is! Je partner moet begrijpen dat je behoefte hebt aan afwisseling in de slaapkamer, anders ga je je vervelen. Slim, spraakzaam en ondeugend, je spreekt vloeiend de taal van dirty talk, en omdat je graag over je gevoelens praat, ben je het type partner dat "I love you" eruit flapt op het moment van een climax, zelfs als het een zinloze one night stand is. Wat in de slaapkamer wordt gezegd, blijft in de slaapkamer! Oh, en omdat je wordt geregeerd door de handen, ben je iemand die een leven veranderende handjob kan geven.

 

Kreeft

Beste matches: Steenbok, Schorpioen & Vissen

Seks met een Kreeft is een ronduit magische ervaring. Geleid door de oceaan van emoties, gaan Kreeften door fases (wat logisch is, gezien het feit dat ze worden geregeerd door de maan). Op een dag voelen ze zich misschien ongelooflijk geil en opgewonden, maar zodra ze zich te opengesteld voelen, kruipen ze terug in hun schulp! Om een Kreeft echt van de ervaring te laten genieten, moeten ze volledig kwetsbaar en emotioneel geïnvesteerd zijn. Maar wanneer een Kreeft een partner vindt die bij hun energie past, is de seks iets buitenaards. Ze hebben een zorgzame en koesterende sfeer waardoor je je volkomen veilig voelt, zelfs als je helemaal naakt bent. Stiekem wil iedereen seksen met een Kreeft, en dat komt waarschijnlijk omdat ze bekend staan om hun geweldige borsten. Vergeet niet de erogene zones van een Kreeft te stimuleren!

 

Leeuw

Beste matches: Waterman, Boogschutter en Ram

Als je een Leeuw bent, ben je iemand die nooit genoegen neemt met minder dan echt verbluffende seks. En omdat je geregeerd wordt door de gloeiende en zelfverzekerde zon, wil je bij een partner zijn die de grond waarop je loopt kan aanbidden zonder al te geobsedeerd door jou te raken. Je hebt tenslotte je partner nodig om je hongerig te laten voelen naar nog een * klein * beetje meer. Hoewel je beroemd bent om je vermogen om in een oogwenk de aandacht van geliefden te trekken, is er iets wilds en dierlijks aan de manier waarop je in bed bent. Het is alsof je op jacht bent naar ware passie; een wild dier op jacht! En toch neemt die wildheid niet weg dat je ook elegant en ongelooflijk verfijnd bent. Je bent iemand die zo zelfverzekerd is dat je meestal niet bang bent om je gevoelens kenbaar te maken, vooral als je geil bent voor iemand.

 

Maagd

Beste matches: Vissen, Stier & Steenbok

Jij bent de bloem die iedereen wil plukken, Maagd. Hoewel je misschien een stoïcijnse en bescheiden vibe hebt, steek je stiekem allerlei subliminale voelsprieten uit die de juiste mensen laten weten dat je in de stemming bent om het hof te maken. Jij bent de klassieke sub; iemand die wil behagen. In feite is de gedachte om te weten dat je je partner laat klaarkomen alleen al genoeg om ervoor te zorgen dat * jij * klaarkomt. Omdat Maagden zo gedetailleerd zijn, onthouden ze elke keer dat hun partner kreunt en wat ze op dat moment aan het doen waren, en noteren ze wat hen opwindt. En hoewel Maagden ongelooflijk vrijgevig zijn in de slaapkamer, hebben ze ook een partner nodig die kan voldoen aan hun hoge normen voor seksuele connectie. Als je een Maagd bent, word je misschien opgewonden door een meer directe partner; iemand die ervan houd je te achtervolgen en je te beschermen tegen alle kwaad. Maagd wordt tenslotte geregeerd door de letterlijke maagd!

 

Weegschaal

Beste matches: Ram, Tweelingen en Waterman

Op het eerste gezicht lijkt een Weegschaal zo gebeiteld, ongerept en afstandelijk dat je je misschien niet eens kunt voorstellen dat ze in de slaapkamer wippen. Ze zijn zo statig en mooi dat ze bijna niet menselijk lijken, waardoor je je afvraagt of ze echt los kunnen laten tussen de lakens. Je moet een boek echter nooit beoordelen aan de hand van de omslag, want Weegschalen hebben een *heel* andere kant van hun persoonlijkheid die eruit springt als ze dol en vol zijn van verlangen. Het is het sterrenbeeld van harmonie, daarom zal het je misschien verbazen dat Weegschalen door extremen worden aangezet. Ongeacht hun seksuele geaardheid voelen ze zich vaak aangetrokken tot 'bad boy'-types; mensen met extreme verlangens die Weegschaal het gevoel geven dat ze hun energie in evenwicht kunnen brengen! Oh, en laten we niet vergeten dat Weegschaal wordt geregeerd door de achterkant, wat betekent dat ze absoluut hun billen moeten knijpen (of zelfs slaan).

 

Schorpioen

Beste matches: Stier, Vissen en Kreeft

Schorpioenen zijn zo beroemd om hun seksuele capaciteiten, je zou denken dat ze een wandelende vibrator zijn! En om eerlijk te zijn, de geruchten over hun BDE (ook bekend als "big dick energy") zijn 100 procent waar. Schorpioen heerst over de geslachtsorganen, wat betekent dat seks inherent is aan hun spirituele aard. Hoewel Schorpioenen ongelooflijk mysterieus en moeilijk te kraken zijn, worden ze volledig ongedaan gemaakt in de slaapkamer en laten ze hun partner elke hoek zien van het enorme universum dat in hun ziel bestaat. Een Schorpioen heeft altijd seks alsof het de laatste keer is dat ze * ooit * seks zullen hebben, en zorgen ervoor dat je geniet van elke laatste druppel passie die nog over is. En omdat Schorpioen zoveel vertrouwen heeft in hun seksuele bekwaamheid, hebben ze een manier om vrijers aan te trekken met hun sirenenzang, waardoor ze in een diepe afgrond van seksueel verlangen worden gestort. Als je met een Schorpioen naar bed gaat, vertel ze dan iets dat zowel gothic als romantisch is, zoals: "Ik zou voor je sterven." Je hebt ze in een mum van tijd om je vinger gewikkeld.

 

Boogschutter

Beste matches: Tweelingen, Ram & Leeuw

Als je een Boogschutter bent, ben je een avonturier in hart en nieren en een zoeker naar waarheid, eigenschappen die naar voren komen als je seks hebt. Je bent iemand die openstaat voor seks in al zijn vele vormen en je weet misschien niet eens zeker wat er aan de hand is, omdat je smaak en verlangens altijd evolueren met elke seksuele ervaring! Omdat je altijd probeert je leven ten volle te leven, hou je ervan om te slapen met mensen die je een hele nieuwe wereld kunnen laten zien; mensen met geavanceerde seksuele vermogens die je iets kunnen leren over vleselijke verbondenheid. Je leeft echter ook om die rollen om te draaien en de partner te zijn die iemand kan laten zien waar seks *echt* om draait. Oh, en omdat je sterrenbeeld graag wordt opgevoed, vind je het misschien leuk om rollenspelfantasieën uit te spelen, vooral scenario's tussen leraar en leerling!

 

Steenbok

Beste matches: Kreeft, Stier en Maagd

Op het eerste gezicht zou je niet denken dat een Steenbok dirty zou kunnen zijn. Dit elegante aardeteken is tenslotte de definitie van klasse, waardoor ze soms seksueel onderdrukt kunnen lijken. Al die seksuele energie moet echter ergens heen, en wanneer hun passie te intens begint te worden, is het alsof een heel leven van opgekropte verlangens wordt losgelaten! Dit vorstelijke en vastberaden sterrenbeeld is zeer dominant aanwezig in de slaapkamer. Ze waarderen ook de stabiliteit en het respect van hun partner, en daarom ontstaat de volledige omvang van hun seksuele bekwaamheid vaak wanneer ze samen zijn met iemand die ze vertrouwen. Dat betekent echter niet dat ze niet houden van een onbevangen one night stand waarin geen namen of telefoonnummers worden uitgewisseld! Laten we niet vergeten hoe Ryan Reynolds Betty White ooit omschreef: “Ze is een typische Steenbok. Slaapt de hele dag. De hele nacht drinken en ‘snacken’ op mannen.”

 

Waterman

Beste matches: Leeuw, Tweelingen en Weegschaal

Geloof het of niet, Waterman is verreweg een van de meest kinky sterrenbeelden in de zodiac! Op het eerste gezicht zijn ze misschien luchtig, koel, kalm en beheerst, maar onder die afstandelijke buitenkant die geen emotie verraadt, wervelt een Waterman altijd met vuile gedachten. Dit is het sterrenbeeld dat waarschijnlijk ongebruikelijke seksuele fantasieën heeft en zich aangetrokken voelt tot allerlei excentrieke en onconventioneel aantrekkelijke mensen. Waterman is de belichaming van work-hard-play-hard, een gevoel dat ze in de slaapkamer brengen. En omdat Waterman het sterrenbeeld is dat wordt geassocieerd met platonische liefde, zullen ze waarschijnlijk het idee hebben van een soort friends-with-benefits-situatie. Als je echter het geluk hebt - en zeldzaam genoeg bent - om hun volledige aandacht vast te houden, zullen ze niet eens meer naar anderen omkijken.

 

Vissen

Beste matches: Maagd, Kreeft & Schorpioen

Seks met een Vissen is een droom die uitkomt en dat is niet eens overdreven. Als je een Vissen bent, ben je altijd in de stemming om aan de realiteit te ontsnappen, en waanzinnige seks hebben is waarschijnlijk je favoriete manier om dat te doen! Je verbeelding is ongelooflijk levendig en je fantasieën zijn zo gedetailleerd dat ze zelfs de auteur van 50 Shades of Grey zouden doen blozen. In feite ben jij het type persoon dat het vermogen kan ontwikkelen om klaar te komen zonder seks te hebben of jezelf aan te raken, omdat je verbeeldingskracht je letterlijk helemaal alleen tot een hoogtepunt kan brengen! Tantrische seks zou iets voor jou zijn en voor jou vanzelfsprekend zijn, Vissen. En omdat je niet elk moment hoeft te vullen met zweterige en onbevangen seks, ben je ook een partner die na een flinke ravotten graag lang knuffelt. Je wilt echt contact maken met je partner, lichaam *en* ziel.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published