Verschillende manieren om de vagina te stimuleren

Verschillende manieren om de vagina te stimuleren

Voor vrouwen is het meestal moeilijker om een orgasme te bereiken dan voor mannen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat vrouwen veel vaker een orgasme hebben bij een vrouw tijdens seks dan bij een man. Hoog tijd om de verschillende manieren te bespreken om vaginale stimulatie te bereiken, zodat jij jezelf of je partner een ongekend hoogtepunt kunt laten bereiken!

 

De vagina

Als we het over de vrouwelijke geslachtsdelen hebben, denken we vaak meteen aan de vagina. Dit is correct, maar het is niet alles. De vagina is slechts het inwendige deel en vormt de verbinding tussen de baarmoeder en de buitenwereld. De vulva is het uitwendige deel van de vrouwelijke genitaliën. Dit omvat de schaamlippen, de clitoris, de uitgang van de urethra en de opening van de vagina.

 

De vagina als erogene zone

Voor veel vrouwen speelt alleen de clitoris een essentiële rol bij het bereiken van een orgasme. Toch kan vaginale stimulatie het orgasme completer en intenser maken. Dit heeft te maken met de aanwezigheid van zenuwuiteinden in de vagina in combinatie met de vertakkingen van de clitoris naar de vagina.

De G-spot bevindt zich ook ongeveer 3 tot 5 cm diep in de vagina. De gelukkige vrouwen die de G-spot hebben ontdekt, kunnen door stimulatie van deze plek een krachtig orgasme opwekken. Bij een orgasme via de G-spot kan er vocht vrijkomen. Soms een paar druppels, soms meer. Dit wordt ook wel squirten of vrouwelijke ejaculatie genoemd.

Verschillende manieren om vaginale stimulatie te bereiken

Er zijn talloze speeltjes en technieken die kunnen worden gebruikt voor vaginale stimulatie, maar diepe penetratie kan een vrouw ook helpen de vagina te stimuleren en een orgasme te bereiken.

 

Vaginale ballen

Ben Wa-ballen, Geisha-ballen en liefdesballen, kegelballs; er zijn verschillende namen voor vaginale ballen, maar ze komen allemaal op hetzelfde neer. Vaginale balletjes zijn balletjes die je in de vagina kunt steken. Kleinere hebben een diameter van 2 cm, maar er zijn ook balletjes met een diameter van 4,5 tot 5 cm. De ballen zijn vaak van metaal of siliconen. Je kunt ze gebruiken tijdens het voorspel, maar ze zijn ook zeer geschikt voor het trainen van je bekkenbodemspieren.

De ballen kunnen ook gebruikt worden tijdens penetratie. Het kan zijn dat de man ze aanraakt met zijn penis, maar dit is voor jullie beiden niet schadelijk. Het wordt echter aanbevolen om één grote bal te gebruiken in plaats van twee kleinere.

 

Vibrerende eitjes

Een vibrerend eitje is een leuke toevoeging om je seksleven te verbeteren. Dit kleine ei kan geweldige sensaties creëren. Een vibrerend ei is een compacte vibrator en is vaak te bedienen met een afstandsbediening. Het eitje kan vaginaal worden ingebracht maar kan ook als clitorisvibrator worden gebruikt.

Het ei kan solo maar ook met een partner gebruikt worden. Hoe werkt het? Ze plaatst het ei en haar partner bedient de afstandsbediening. Een hete avond gegarandeerd!

 

Dildo

Een dildo is een seksspeeltje dat de vorm en het uiterlijk heeft van een echte penis. Je kunt dit seksspeeltje gebruiken om mee te masturberen, maar je kunt het ook gebruiken voor het voorspel. In tegenstelling tot een vibrator geeft een dildo geen trillingen af.

Bij een dildo geldt: hoe groter de maat, hoe intenser de stimulatie. Je kunt dus kiezen voor een XL dildo, maar je kunt ook voor een realistische dildo gaan. Dankzij de realistische aderen, look en feel, ervaar je het gevoel van “real life” seks.

Kom eens langs in de winkel om onze dildo collectie te bekijken! We hebben ALLE groottes…

 

Vibrators

Een vibrator kan worden gebruikt voor vaginale, clitorale en anale stimulatie. Het speeltje kan gebruikt worden tijdens masturbatie, maar wordt ook vaak door koppels gebruikt tijdens het voorspel of de seks. Een vibrator heeft één of meerdere vibratiestanden die zorgen voor extra stimulatie van de erogene zones.

Ze zijn er in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Voor vaginale stimulatie kun je het beste kiezen voor een grote vibrator of krachtige vibrator. Een leuke toevoeging aan deze vibrators is de konijnenvibrator, die ook de clitoris nabootst.

 

De beste standjes voor vaginale stimulatie

Diepe penetratie kan heel plezierig zijn als het in een gestaag tempo wordt gedaan, en het kan een vrouw helpen de vagina te stimuleren en een orgasme te bereiken. In sommige gevallen kan diepe penetratie ook de G-spot bereiken.

 

De lotus

Voor dit standje moet de man in kleermakerszit zitten. De vrouw zit dan op zijn schoot, tegenover de man. Ze slaat haar benen om de man heen en beweegt dan van voren naar achteren. Doordat ze haar benen om de man heen heeft, wordt het mogelijk om diep te penetreren. Met deze positie is het ook mogelijk om tegelijkertijd andere erogene zones te stimuleren.

 

De jackhammer

Niet de gemakkelijkste sekspositie om uit te voeren, maar het zorgt wel voor diepe penetratie. Ze ligt op haar rug met haar enkels in de lucht. De man hangt boven haar en “hurkt” op en neer. Terwijl het bloed naar haar hoofd stroomt, voelt de houding een beetje intenser.

 

Yoni massage

De yoni massage is een massage waarbij de vagina optimaal gestimuleerd wordt. Het is een sensuele massage zonder enig seksueel doel. Het gaat niet om vingeren, een yoni massage gaat veel verder dan dat. De massage kan leiden tot een orgasme, maar dat hoeft niet. Er zijn speciale yoni massage workshops, maar je kunt deze massage ook zelf proberen te beoefenen.

 

Heb jij alle vaginale stimulaties al eens geprobeerd?

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published