G-spot: waar zit het en hoe stimuleer je het?

G-spot: waar zit het en hoe stimuleer je het?

Hoewel het wordt beschouwd als de kers op de taart als het gaat om waanzinnig hete seks, is de ongrijpbare G-spot een van de meest vermeden onderwerpen op het gebied van seksuele gezondheid van vrouwen.

Maar ondanks wat je misschien is verteld bestaat de G-spot en is deze volledig toegankelijk. Het enige probleem is dat maar weinig mensen het kunnen vinden (sommige beweren zelfs dat het niet eens bestaat!).

In de wereld van seks, erogene zones en andere mooie dingen in het leven, is de G-spot te vergelijken met een VIP-gedeelte van een exclusieve nachtclub – het is nogal een big deal voor degenen die binnenkomen en enorm frustrerend voor degene die de ingang nog moeten vinden.

Maar geen zorgen als je nog geen vaginaal orgasme hebt gehad, dit wil nog niet zeggen dat het onmogelijk is!

Om meer te weten te komen over Club G-spot (waar het is, hoe het te vinden en andere leuke weetjes), gaan we op verkenning.

Hier zijn onze Top 7 leuke feitjes over de heilige graal van seksuele hotspots, de G-spot:

Feit 1: De G-spot is ongeveer zo groot als een munt

De G-spot is een supergevoelig gebied in de vagina. Samengesteld uit erectie-achtig weefsel, net als de clitoris, is het ongeveer zo groot als een kleine munt (hoewel het in omvang kan groeien wanneer het wordt gestimuleerd).

Het stimuleren van de G-spot voelt fantastisch en kan leiden tot immense opwinding, geweldige orgasmes en zelfs vrouwelijke ejaculatie (we komen later terug op dat sappige weetje!).

Feit 2: De exacte locatie vinden kan lastig zijn

Om het te vinden, ga op je rug liggen, haal een paar keer diep adem en ontspan. Steek je vinger ongeveer een vingerlengte in uw vagina, met de handpalm naar boven gericht. Maak een ‘kom hier’ beweging met je hand. Druk stevig op de voorwand van je vaginawand of maak een kietelende beweging met je vinger. Je bent op de juiste plek als je een sponsachtig plekje voelt (het kan een beetje gerimpeld aanvoelen).

Het moet echter iets anders aanvoelen dan het omringende weefsel. Als je de plek ontdekt, blijf erop drukken of "kietelen" totdat je opgewonden begint te raken.

Als je je G-spot hebt gevonden, help dan je partner het te vinden. Als onderdeel van het voorspel bijvoorbeeld, begeleid en help hem/haar het te vinden met zijn/haar vingers.

Ook tijdens seks kun je je G-spot stimuleren. Gelukkig zijn hier geen ingewikkelde acrobatische stunts in je slaapkamer voor nodig - gewoon de hoek van de penis veranderen is vaak voldoende.

Leun bijvoorbeeld iets naar achteren als je bovenop zit, om ervoor te zorgen dat de penis tegen de voorwand van de vagina strijkt, waar je G-spot zit.

Dit vereist misschien wat oefening, net als het ontdekken van je G-spot. Verwacht geen vuurwerk de eerste keer dat je het probeert, maar blijf doorgaan.

Oefening baart kunst!

Feit 3: Er is een reden waarom het zo goed voelt om deze zone te raken... het maakt deel uit van Team Clitoris. 

Vanuit anatomisch oogpunt is de G-spot de back-end wortels van de clitoris en maakt deze deel uit van het clitorale netwerk. Het kleine erwtje waar de binnenste schaamlippen samenkomen, is slechts het topje van de clitoris, die zich in twee "wortels" van maximaal tien centimeter lang scheidt.

Dit houdt in dat wanneer je de G-spot stimuleert, je eigenlijk een groter deel van de clitoris stimuleert dan je zou denken.

Feit 4: Als je het gevoel hebt dat je iets mist, maak je dan geen zorgen; experimenteer met andere erogene zones!

Om fysiologische, psychologische of emotionele redenen zijn veel vrouwen niet in staat om te komen via de G-spot.

Experimenteren met een vibrator kan je echter op het juiste spoor zetten naar verbijsterende orgasmes. Raak niet te gefixeerd op de G-spot; anders loop je het risico jezelf te beroven van het ervaren van andere geweldige plekjes.

Onthoud dat elke persoon uniek is en dat je andere seksuele voorkeuren kunt hebben. Sommige vrouwen kunnen bijvoorbeeld een orgasme ervaren door alleen tepelstimulatie!

Feit 5: Wanneer geactiveerd, kan de G-spot resulteren in vrouwelijke ejaculatie.

Ja, je leest het goed ... een gestimuleerde G-spot kan ervoor zorgen dat een vrouw gaat squirten en een vaginaal orgasme kan bereiken. Vrouwelijke ejaculatie wordt veroorzaakt door vochtophoping in de urethrale spons. Ejaculatie kan optreden als er zich voldoende vocht ophoopt en wordt gevolgd door intense druk (zowel op de G-spot als op de clitoris).

Het zal niet altijd gebeuren - en om eerlijk te zijn, het hangt af van hoe gehydrateerd je bent - maar als squirten je opwindt, ga ervoor! Vergeet niet om een handdoek neer te leggen voordat je nat en wild wordt.

Feit 6: De G-spot staat bekend als de heilige plek in Tantrische seks.

Volgens het boek Tantric Sex Couples Guide: Communication, Sex, And Healing van Jefferey Dawson, is de magische G-spot bekend als de "heilige plek" in Tantrische seks, omdat er wordt gezegd dat het het meest emotionele en seksuele centrum van de vrouw is.

Feit 7: Er bestaat zoiets als een G-shot.

Volgens een Amerikaanse arts kunnen speciale injecties de G-spot groter en makkelijker te vinden maken. Volgens Dr. Justin Salerno raakte 87% van de vrouwen meer opgewonden na het ontvangen van de injectie.

Hij geeft zelfs 'G-shot-party's', waar groepen dames samenkomen om tegelijkertijd hun injecties te krijgen. De voordelen van de injecties duren echter maar een paar maanden, dus als je van de voordelen wilt blijven genieten, moet je elke vier maanden meer dan $1850 betalen.

Andere medische professionals hebben grote bedenkingen bij de shots en adviseren dames dit niet te doen. het is niet onderzocht door onafhankelijke wetenschappers of goedgekeurd door overheidsinstanties.

In plaats van een shot raden wij aan opzoek te gaan naar het magische plekje met een leuk speeltje zoals de Fabulous Butterfly Vibrator.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published