5 redenen waarom elke toy lover een vibrerende bullet zou moeten hebben

5 redenen waarom elke toy lover een vibrerende bullet zou moeten hebben

Wie zegt dat je jezelf moet beperken tot slechts één optie als je van seksspeeltjes houdt? Je kunt halsoverkop verliefd zijn op je go-to-rabbit vibe en nog steeds ruimte in je leven (en je nachtkastje) hebben voor een aantal fantastische alternatieven. Hoewel sommige speeltjes misschien niet voor iedereen geschikt zijn, zijn er ook speeltjes die goed in ieders seksuele repertoire passen. 

Een vibrerende bullet, ook wel een mini vibrator genoemd, is het soort speelgoed dat zo veelzijdig is dat het bijna iedereen iets te bieden heeft. Hier geven we jullie een paar van de voordelen van het toevoegen van een bullet aan je verzameling, of je nou al een seksspeeltje bezit of niet.

1.   Bullets zijn geweldig om je lichaam mee te verkennen. 

Geen twee masturbatie sessies zijn precies hetzelfde. Natuurlijk, soms wil je gewoon een snel orgasme op verzoek, dus blijf je bij wat je weet dat werkt. Maar andere keren heb je zin om een beetje te experimenteren en nieuwe sensaties te ontdekken die ook goed voelen. Een mini vibrator past perfect bij beide stemmingen. 

Als je op zoek bent naar krachtige clitorale stimulatie waarvan je weet dat je er betrouwbaar vanaf komt, dan levert het uiterst nauwkeurige ontwerp van de mini vibrator de uitkomst. De veelzijdige vorm leent zich echter ook goed voor verkenning van andere delen van het lichaam. Probeer de bullet te gebruiken om je G-spot te stimuleren, de buitenkant van je anale gebied te teasen of verschillende delen van je lichaam te activeren om nieuwe erogene zones te ontdekken.

2.   Ideaal om een partner kennis te laten maken met seksspeeltjes. 

Veel mensen denken erover om sekstoys in de slaapkamer te introduceren om samen met hun partner van te genieten, maar het moet natuurlijk wel de juiste keuze zijn. Als de andere persoon helemaal nieuw is met seksspeeltjes of een beetje verlegen is om het voor de eerste keer te proberen, is het gigantische rabbit toy dat je al voor jezelf gebruikt misschien niet de ideale keuze om mee te beginnen.

Bullet vibes zijn perfecte keuzes voor diegenen die hun partners willen laten kennismaken met het spelen met seksspeeltjes. Ze zijn klein, veelzijdig en ontworpen voor vele soorten stimulatie, dus er is geen druk om ze te introduceren. Ze zijn niet-representatief, dus ze zullen degenen die het idee van fallisch speelgoed niet leuk vinden, ook niet beledigen of intimideren.

3.   Bullets zijn perfect om mee te nemen on-the-go.

Als je net als veel mensen bent, ben je altijd in beweging, dus je hebt ten minste één seksspeeltje in je collectie nodig dat overal mee naartoe kan. Wand vibrators, rabbit vibrators en soortgelijke toys zijn geweldig voor thuisgebruik, maar ze zijn niet zo makkelijk mee te nemen. Ze nemen veel ruimte in beslag in een weekendtas of handbagage. Ze zijn ook het verst verwijderd van discreet, dus als de douane of een reisgenoot er een glimp van opvangt, is er geen twijfel over mogelijk wat het is.

Vibrerende bullets zijn gemaakt om mee te nemen. Ze zijn compact, lichtgewicht en ruimtebesparend. Het is ook niet meteen duidelijk dat het seksspeeltjes zijn. Je kunt er gemakkelijk een in je handbagage stoppen als je ergens heen gaat. Je kunt je mini vibrator in je zak, tas of dashboardkastje stoppen om ook 'voor het geval dat' bij de hand te hebben. Je weet nooit wat voor avontuur er op je zit te wachten!

4.   Gemakkelijk te gebruiken tijdens seks. 

Als jij en je partner het leuk vinden om speelgoed te integreren in voorspel of algemeen in jullie liefdesspel, is het niet meer dan normaal om te willen zien of seksspeeltjes ook jullie geslachtsgemeenschap naar een hoger niveau kan tillen. Natuurlijk werken sommige soorten speelgoed hier beter voor dan andere. Duo vibrators of vibrerende cockringen zijn speciaal gemaakt voor gebruik tijdens geslachtsgemeenschap, maar bullets zijn net zo effectief.

Probeer je bullet tussen jullie twee te klemmen terwijl je samen beweegt en geniet. Ondanks dat hij klein is, kan een vibrerende bullet van hoge kwaliteit een aantal robuuste trillingen afgeven die jullie beiden kunnen helpen een sterker, bevredigender orgasme te ervaren. Als alternatief kun je om de beurt de bullet naar de plek leiden waar een van jullie of jullie beiden hem het liefste hebben terwijl je speelt.

5.   Er zijn altijd meer mogelijkheden om te verkennen.

Een goede mini vibrator brengt niet alleen tal van mogelijkheden op tafel zoals het is. Als je de juiste bullet kiest, zijn er weinig grenzen aan waar en hoe je kunt spelen. Fluisterstille bullets maken het gemakkelijk om te genieten van een beetje discreet plezier op een semi-openbare plek of in situaties waar iemand anders zou kunnen afluisteren wat je aan het doen bent. Met waterdichte bullets kan je jouw plezier beleven in de douche, het bad, het zwembad of de sauna.

Met een stuk speelgoed dat zo veelzijdig is als een vibrerende bullet zijn de enige grenzen aan het plezier dat je kunt hebben de grenzen die je fantasie stelt. Probeer er een en ontdek het zelf!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published