De beste masturbatietechnieken voor mannen

De beste masturbatietechnieken voor mannen

Hallo daar, mannen! Ben jij op zoek naar de beste masturbatietechnieken om je lust te bevredigen? Zo ja, dan ben je hier aan het juiste adres! Pure Lust is de perfecte plek om jouw verlangens te bevredigen. In dit blog delen we enkele van de beste masturbatietechnieken voor mannen, met zowel handmatige technieken als technieken met speeltjes en verschillende methodes. En als je nog meer wilt, vergeet dan niet om bij ons langs te komen in de winkels voor spannende speeltjes en meer.

 

Handmatige technieken:

We beginnen bij de basis, hoe je kan masturberen als een man. Deze technieken kan iedereen doen en heb je verder niks voor nodig.

 1. De basis: De meest voor de hand liggende techniek is natuurlijk de klassieke 'op en neer' beweging met je hand. Begin langzaam en voer het tempo op naarmate je opgewonden raakt.
 2. De druk: Probeer te variëren in de druk die je uitoefent op je penis. Begin met een lichte druk en voer deze op naarmate je opgewonden raakt. Je kunt ook experimenteren met verschillende soorten grip om te zien welke het beste bij jou past.
 3. De combinatie: Combineer de op-en-neer-beweging met andere handbewegingen, zoals het draaien van je hand, het knijpen van je penis of het gebruik van je vingers om de eikel te masseren. Experimenteer en ontdek wat voor jou het beste werkt.
 4. De stop-en-start: Deze techniek houdt in dat je stopt met masturberen wanneer je bijna klaarkomt, en dan weer begint wanneer de sensatie is afgenomen. Herhaal dit een paar keer voordat je uiteindelijk klaarkomt. Dit kan je orgasme intenser maken. Hier verderop in de blog meer over, want dit is een hele fijne methode.

 

Technieken met speeltjes:

Maar eerst, als je wilt experimenteren met speeltjes zijn dit absolute must-haves!

 1. Fleshlight: De Fleshlight is een populair speeltje voor mannen en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het simuleert de sensatie van penetratie en geeft je een realistische ervaring. Er zijn veel verschillende soorten Fleshlights beschikbaar, dus je kunt er altijd een vinden die bij jou past.
 2. Prostaatmassager: Voor mannen die hun seksuele ervaring willen verrijken, kan een prostaatmassager een geweldige optie zijn. Dit speeltje stimuleert de prostaat en kan intense orgasmes veroorzaken. Het kan even wennen zijn om te gebruiken, maar het is de moeite waard om het eens te proberen. Hier verderop meer over!
 3. Cockring: Een cockring is een ring die om de basis van de penis wordt geplaatst om de erectie te versterken. Het kan ook de ejaculatie vertragen en het orgasme intensiveren. Er zijn verschillende soorten cockringen beschikbaar, waaronder vibrerende en verstelbare ringen.
 4. Prostaatplug: Net als de prostaatmassager, kan een prostaatplug de prostaat stimuleren voor intensere orgasmes. Het verschil is dat een prostaatplug wordt ingebracht en vervolgens op zijn plaats blijft zitten. Het kan even wennen zijn om te dragen, maar het kan een geweldige ervaring zijn als je er eenmaal aan gewend bent.

En vergeet niet om langs te komen bij Pure Lust voor de beste seksspeeltjes en accessoires om je ervaring nog verder te verrijken!

 

De Stop-Start Methode

De stop-start methode is een masturbatietechniek die veel mannen gebruiken om hun orgasmes te vertragen en hun seksuele ervaring te verrijken. Deze techniek is eenvoudig, maar kan heel effectief zijn als je het goed doet.

Hoe werkt de stop-start methode?

Om de stop-start methode toe te passen, begin je eerst met jezelf te stimuleren zoals je normaal zou doen. Wanneer je voelt dat je bijna klaarkomt, stop je met masturberen en wacht je tot de sensatie is afgenomen. Dit kan een paar seconden tot een paar minuten duren. Als de sensatie is afgenomen, begin je weer met masturberen en herhaal je dit proces meerdere keren voordat je uiteindelijk klaarkomt. Door het herhaaldelijk vertragen van je orgasme, kan je ervaring veel intenser en bevredigender worden.

Tips om de stop-start methode effectiever te maken

Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen de stop-start methode effectiever te maken:

 1. Probeer ontspannen te blijven terwijl je deze techniek toepast. Dit kan de ervaring veel aangenamer maken.
 2. Experimenteer met de duur van de pauzes tussen het stoppen en starten. Sommige mannen hebben baat bij langere pauzes, terwijl anderen liever kortere pauzes hebben.
 3. Vergeet niet om te ademen. Diep in- en uitademen kan helpen bij het ontspannen en het vertragen van je orgasme.
 4. Wees geduldig. Het kan even duren voordat je de juiste timing en de juiste pauzes vindt die voor jou werken. Blijf proberen en experimenteren tot je iets vindt dat voor jou werkt.

De stop-start methode is een eenvoudige en effectieve manier om je orgasmes te vertragen en je seksuele ervaring te verrijken. Het vereist misschien wat oefening en geduld, maar het kan de moeite waard zijn als je op zoek bent naar een intensere en bevredigender ervaring. Als je op zoek bent naar nieuwe manieren om je seksuele ervaring te verbeteren, overweeg dan om de stop-start methode uit te proberen.

 

De warme washand-techniek

De warme washand-techniek is een eenvoudige en effectieve manier om je masturbatie-ervaring te verbeteren en te verrijken. Deze techniek is vooral handig voor mannen die willen experimenteren met verschillende sensaties en temperaturen tijdens het masturberen.

Hoe werkt de warme washand-techniek?

De warme washand-techniek houdt in dat je een washandje onder warm water houdt totdat het warm genoeg is om comfortabel op je penis te leggen. Om de warme washand-techniek toe te passen, begin je eerst met jezelf te stimuleren zoals je normaal zou doen. Wanneer je bijna klaarkomt, stop je met masturberen en pak je het warme washandje. Leg het washandje om je penis en houd het daar een paar minuten vast. De warmte kan de bloedstroom naar je penis verhogen en de sensatie van de masturbatie verrijken. Haal het washandje weg en ga verder met masturberen totdat je klaarkomt.

Tips om de warme washand-techniek effectiever te maken

Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen de warme washand-techniek effectiever te maken:

 1. Zorg ervoor dat het washandje niet te warm is. Je wilt niet dat het heet genoeg is om je te verbranden.
 2. Experimenteer met de duur van de tijd dat je het washandje om je penis houdt. Sommige mannen hebben baat bij langere tijden, terwijl anderen liever kortere tijden hebben.
 3. Zorg ervoor dat het washandje niet te nat is. Je wilt niet dat er te veel water op je penis druppelt.
 4. Vergeet niet om te ademen. Diep in- en uitademen kan helpen bij het ontspannen en het vertragen van je orgasme.

De warme washand-techniek is een eenvoudige en effectieve manier om je masturbatie-ervaring te verrijken. Het vereist weinig inspanning en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in je normale masturbatieroutine. Als je op zoek bent naar nieuwe manieren om je masturbatie-ervaring te verbeteren, overweeg dan om de warme washand-techniek uit te proberen.

 

Prostaatstimulatie

Prostaatstimulatie is een onderwerp dat voor sommige mannen taboe kan zijn, maar het kan een zeer plezierige en bevredigende ervaring zijn. Het prostaatgebied is gelegen ongeveer 5 cm binnen de anus en is verbonden met de zaadleiders en de penis. Het stimuleren van dit gebied kan leiden tot intense orgasmes en kan helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid van de prostaat.

Hoe werkt prostaatstimulatie?

Prostaatstimulatie kan worden bereikt door middel van anale stimulatie, waarbij je ofwel een vinger of een speciaal ontworpen anaal speeltje inbrengt in je anus om de prostaat te bereiken. De prostaat is een kleine, gevoelige klier die kan worden gestimuleerd met zachte druk, vibraties of andere stimulerende technieken. Het kan wat oefening en geduld vergen om de juiste plek te vinden, maar het kan zeer de moeite waard zijn om te ontdekken.

Hoe pas je prostaatstimulatie toe?

Er zijn verschillende manieren om prostaatstimulatie toe te passen. Hier zijn enkele suggesties om je op weg te helpen:

 1. Gebruik een anaal speeltje: Er zijn speciaal ontworpen anaal speeltjes die zijn ontworpen om de prostaat te stimuleren. Deze speeltjes zijn vaak voorzien van een gebogen vorm en een stimulerende kop om de prostaat te bereiken.
 2. Gebruik je vingers: Gebruik een glijmiddel en breng zachtjes één of twee vingers in je anus in. Voel voorzichtig en stimuleer de prostaat met zachte druk.
 3. Gebruik een partner: Als je je op je gemak voelt, kan het aanmoedigen van je partner om prostaatstimulatie bij je uit te voeren zeer plezierig zijn. Gebruik glijmiddel en zorg ervoor dat je partner voorzichtig en langzaam te werk gaat.

Tips om prostaatstimulatie effectiever te maken

Hier zijn enkele tips om prostaatstimulatie effectiever te maken:

 1. Gebruik altijd glijmiddel: Het gebruik van glijmiddel kan helpen om de stimulatie soepeler te laten verlopen en om het risico op pijn of ongemak te verminderen.
 2. Neem de tijd: Het kan wat tijd en oefening vergen om de juiste plek te vinden en om te wennen aan de sensatie. Wees geduldig en oefen regelmatig.
 3. Blijf ontspannen: Het is belangrijk om ontspannen te blijven en je op je gemak te voelen tijdens de stimulatie. Adem diep in en uit en neem de tijd om te wennen aan de sensatie.

Prostaatstimulatie kan een zeer plezierige en bevredigende ervaring zijn voor mannen. Het kan helpen om orgasmes te intensiveren en de gezondheid van de prostaat te verbeteren. Als je geïnteresseerd bent in het proberen van prostaatstimulatie, neem dan de tijd en ontspan!

  

Dat waren onze technieken en tips, maar onthoud, masturberen is persoonlijk en wat voor de één werkt, werkt misschien niet voor de ander. Het is belangrijk om te experimenteren en te ontdekken wat voor jou het beste werkt.

En als je op zoek bent naar nieuwe speeltjes om te proberen, kom dan eens langs bij Pure Lust! Onze winkels hebben een uitgebreide collectie van de beste seksspeeltjes en accessoires voor mannen. Of je nu op zoek bent naar een Fleshlight, een prostaatmassager of een cockring, we hebben het allemaal. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte speeltje voor jouw behoeften en verlangens. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij een van onze Pure Lust Stores en laat je lusten de vrije loop!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published