Hoe... rollenspel oefenen

Hoe... rollenspel oefenen

Het kan heel leuk zijn - en lachen en seks is nooit een slechte combinatie.

 

Rollenspel is een van de meest voorkomende seksuele fantasieën. En dat is geen verrassing, want het stelt je in staat jezelf te transformeren in een heel ander persoon en de echte wereld een tijdje te vergeten. We willen allemaal wel eens ontsnappen aan de realiteit, toch? Maar hoe begin je met rollenspellen? In deze blog vertellen we je hoe je dit het beste kunt doen!

 

Elke vorm van seksgerelateerd of kinky rollenspel begint op één plek: je verbeelding. Maar voordat je iets doet, is het belangrijk om een goed gesprek te hebben met je partner(s) over je verwachtingen, grenzen, veilige woorden. Speel alleen met een partner die je vertrouwt en waarmee je open en eerlijk kunt communiceren. Dus al dat verkleden of doen alsof je een superheld was, was de onschuldige versie van wat je nu kunt doen. Ga uitgebreider of houd het simpel - het draait allemaal om doen wat je opwindt.

 

1. Oefen alleen

Als je het voor de eerste keer probeert, voel je je waarschijnlijk een beetje ongemakkelijk. Leer dus je personage kennen voordat je ze aan je partner voorstelt! Bedenk vooraf voor jezelf hoe jouw rol klinkt…. Heb je een accent? Welke woorden gebruik je? Neem de tijd om je karakter vorm te geven en oefen dit als je alleen bent. Misschien vlak voordat je gaat slapen, als je in bed ligt. Je zult het vast spannend vinden om je op deze manier in je alter ego te verdiepen…. zie het als een soort voorspel!

 

2. Bespreek rollenspel

Oké, hoewel het misschien niet super spontaan is, is het een goed idee om rollenspellen met elkaar te bespreken voordat je voor de eerste keer begint. Praat er een paar dagen van tevoren over. Ga je echt doen alsof je elkaar niet kent? Ga je doen alsof het een geheime aangelegenheid is? Het is goed om het eens te zijn over dit soort dingen, zodat je je spel echt naar een hoger niveau kunt tillen.

Als je bang bent om je ongemakkelijk te voelen, kun je ook eerst een rollenspel doen zonder kostuums, of beginnen met kostuums, maar je gewoon als jezelf gedragen. Zo kom je er wat rustiger in. En onthoud dat het oké is als een van jullie zijn karakter verliest of moet lachen.

3. Begin langzaam

Rollenspel is perfect voor een zeer lang voorspel. Begin zo vroeg als de ochtend of de avond ervoor. Praat af en toe met je partner in het accent van je alter ego en kijk hoe het gaat. Leer elkaar beter kennen. Het is ook heel leuk om samen uit te gaan en in de alter-rol te glippen terwijl je over normale dingen praat. Mensen om je heen hebben geen idee dat je een rollenspel aan het spelen bent, wat het extra sexy maakt.

 

Inspiratie nodig?

Je kunt sexy kostuums online kopen, in onze winkels of kostuumwinkels, of je kunt je garderobe gebruiken om de perfecte outfit voor je personage samen te stellen. Je hoeft je zeker niet te verkleden om rollenspel te doen, maar het kan je scène zeker meer echt maken. Het kan ook heel leuk zijn.

 

Ben jij het type dat voor de sexy agent gaat? De loodgieter die je leidingen komt repareren of de meid die elke hoek van de kamer opruimt? Sommige mensen zitten vol ideeën voor rollenspellen, terwijl anderen wel wat inspiratie kunnen gebruiken. Gelukkig hebben we hier genoeg voorbeelden voor je!

 

Sexy voorbeelden

Een beetje cliché, maar daarom niet minder leuk... een sexy verpleegster, een schoonmaakster die graag vies wordt, of een onschuldige studente. Je hoeft echt niet super origineel te zijn als het gaat om rollenspellen. Als het werkt, werkt het.

 

 

Het belangrijkste is om open te zijn met je partner en je fantasie de weg te laten gaan. Wees bereid om gek te doen en fouten te maken - dit hoort leuk te zijn! En naarmate je beter in het karakter komt en je remmingen loslaat, zul je misschien verbaasd zijn over waar je fantasieën je brengen.

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden