Jouw liefdes- en sekshoroscoop voor augustus

Jouw liefdes- en sekshoroscoop voor augustus

Ontdek hoe een maand met gedreven Leeuw en koesterende Maagd-vibes je seks- en liefdesleven zal vormen.

Het Leo-seizoen krijgt veel credits voor het brengen van hitte, passie en off-the-charts sexappeal in de maand augustus. Maar de laatste twee weken van de maand, georganiseerd door het veranderlijke aardeteken Maagd, kunnen net zo stomend zijn op een stillere, doordachte manier. Wie houdt er niet van wanneer een date of soulmate de touwtjes in handen neemt en zijn best doet voor het ultieme avondje uit of een perfect op jou afgestemd cadeau. 

Ram ♈️ (21 maart – 19 april)

Rond 8 augustus, wanneer de nieuwe maan in je vijfde huis van romantiek staat, zul je graag jezelf uit willen drukken op een manier die meer aansluit bij wat er in je hart leeft. Je tinder-profiel opfrissen of experimenteren met iets nieuws (zoals een nieuw speeltje?) tussen de lakens zou precies kunnen zijn waar jij nu behoefte aan hebt.

Wees niet verbaasd als je geïnspireerd raakt om dingen in een flits te veranderen, want opwindende game-changer Uranus is uitgenodigd voor dit feest, waardoor het belangrijk is om het onverwachte te verwachten.

En terwijl romantische Venus van 16 augustus tot 10 september door je zevende huis van partnerschap beweegt, of je nu net een nieuw iemand leert kennen of al iemand hebt, kan een meer bewuste verbindingstijd super bevredigend aanvoelen. Geniet van een date die uren en uren duurt of gooi je telefoon aan de kant om ten minste één volledige dag per weekend te wijden aan een band met je geliefde.

Stier ♉️ (20 april-20 mei)

Dankzij boodschapper Mercury die van 11 tot 29 augustus door je vijfde huis van romantiek beweegt, voel je je extra flirterig en creatief. Overweeg om die vibes te kanaliseren in een lief project voor je partner of door een inventieve date night te plannen met iemand die nieuw is, en je zou de basis kunnen leggen voor iets heel moois.

Dan, na vorige maand quality time te hebben doorgebracht met het oppompen van plezier en spontaniteit, verhuist lieve Venus, je heerser, op 16 augustus naar je zesde huis van dagelijkse routine, waardoor je je meer bewust wordt van de praktische kant van liefde. Als je single bent, zou je bij het nastreven van een potentiële match meer voor- en nadelen kunnen gaan afwegen dan normaal. Als je al een liefje hebt zal me meer dagelijkse taken samen willen uitvoeren. 

De kruising tussen liefde, seks en je fysieke en emotionele welzijn is nu ook extra uitgesproken, dus nadenken over hoe je relaties je welzijn voeden - of niet - is de sleutel om het meeste uit het moment te halen.

Tweelingen ♊️ (21 mei - 20 juni)

Bereid je voor om een magneet te zijn voor alle plezierige dingen terwijl romantische Venus van 16 augustus tot 10 september door je vijfde huis van romantiek beweegt. Als je single bent, zullen je aangeboren levendigheid, communicatieve vaardigheden en levensvreugde worden versterkt en ongelooflijk aantrekkelijk worden gevonden door iedereen die je op het oog hebt. Als je al committed bent, zullen jij en je partner het makkelijk vinden om je dagelijkse leven te doordrenken met nog meer plezier, flirt en magie.

Hoe dan ook, jezelf zoveel mogelijk in het moment laten zijn, is de sleutel om vonken te zien vliegen. En rond 22 augustus landt de volle maan voor de tweede maand op rij in je negende huis van avontuur, dit keer in samenwerking met de gelukkige Jupiter om je te motiveren een sprong in het diepe te maken. Met andere woorden, deze maangebeurtenis wil je helpen om je wildste fantasieën waar te maken.

Aarzel niet om je waarheid te spreken en nieuw seksueel terrein te verkennen, en je zult op weg zijn om nu een serieus warme en echt bevredigende toon te zetten en vooruit te gaan.

Kreeft ♋️ (21 juni - 22 juli)

Alsof je nog geen echte huismus was, zal de lieve Venus van 16 augustus tot 10 september door je vierde huis van het huiselijke leven gaan, waardoor de nesttijd nog meer vreugde geeft. Seks kan een meer sentimentele, zachte sfeer krijgen, en eenvoudige, huiselijke genoegens, zoals leren koken met je geliefde of een date uitnodigen voor een glas wijn en zelfgemaakte maaltijd, zullen nog beter aanvoelen dan normaal.

Rond 22 augustus, wanneer de volle maan in je achtste huis van seksuele intimiteit valt, werk je samen met de uitgestrekte Jupiter om de intensiteit van het moment - en je geluk - echt op te voeren. Omdat de maan vorige maand in hetzelfde teken viel, heb je waarschijnlijk al gemediteerd over je grenzen - en waar je je het prettigst bij voelt in een huidige of toekomstige relatie. Nu kan het niet alleen goed voelen om gedurfde, zelfverzekerde stappen te zetten om aan je verlangens te voldoen, maar ook echt bevredigend.

Leeuw ♌️ (23 juli - 22 augustus)

Je bent de laatste tijd gefocust op je werk, maar terwijl de planeet van liefde, lieve Venus, van 16 augustus tot 10 september door je derde huis van communicatie beweegt, heb je meer mogelijkheden om sociaal te zijn (denk aan: meer afspraakjes met nieuwe singles of spontane outdoor date-avonturen). Interessante gesprekken en brainstorm sessies kunnen zorgen voor fantasierijke ideeën met dates of je partner, en je zult helemaal opgewonden raken van de intellectuele stimulatie.

En rond 22 augustus, wanneer de volle maan je zevende huis van partnerschap voor de tweede maand op rij verlicht, zou je een krachtig besef kunnen hebben over hoe jij de beste kant van jezelf kan laten zien in een bestaande of toekomstige relatie. Teamwork is een belangrijk thema van dit moment, net als geven en nemen. Het kan tijd zijn om een olifant in de kamer rationeel aan te spreken met je soulmate of om op een superheldere, no-nonsense manier te delen wat je zoekt in op je tinder-profiel. Stappen als deze kunnen een zinvolle basis leggen voor groei.

Maagd ♍️ (23 augustus - 22 september)

Dankzij boodschapper Mercurius, je heerser, die van 11 tot 29 augustus door jouw sterrenbeeld beweegt, komt het spreken over je verlangens, fantasieën en grote visie nog natuurlijker. Met name op 20 augustus, wanneer de communicatieplaneet een harmoniserende driehoek vormt met game-changer Uranus, kan bijzonder direct en trouw zijn aan jezelf een eye-opener zijn en je het gevoel geven dat je de basis legt voor de romantische toekomst die je altijd al hebt gewild.

En terwijl de stralende zon van 22 augustus tot 22 september door je sterrenbeeld beweegt, zul je genieten van een uitbarsting van vitaliteit en zelfvertrouwen om je huidige relatie of datingsituatie naar een hoger niveau te tillen. Als je nog sterker in je gevoel staat, zul je er zeker van zijn dat je in je hart niets minder verdient dan wat je op tafel brengt.

Weegschaal ♎️ (23 september - 22 oktober)

Hoewel het niet helemaal jouw seizoen is, zul je bijzonder magnetisch, aantrekkelijk en gecentreerd zijn terwijl romantische Venus door je sterrenbeeld beweegt van 16 augustus tot 10 september. De planeet van liefde is gelukkig en thuis in jouw sterrenbeeld, en haar aanwezigheid daar betekent dat de wereld jouw liefdestaal zal spreken.

Dit is het moment om prioriteit te geven aan alle plezierige activiteiten waar je over dagdroomt, van klassiek romantische dates (een bad bij kaarslicht, wie dan ook?) tot dat luxe weekendje weg op het strand. Deze ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je van binnenuit positiviteit uitstraalt.

En rond 22 augustus bundelt de volle maan zijn krachten met de gelukkige Jupiter om je vijfde huis van romantiek en zelfexpressie te verlichten. Je wilt op het werk pauzeren om je te concentreren op de luchtige kant van het leven - en je hebt groen licht om precies dat te doen. Zelfs als je je zorgen maakt dat je onverantwoordelijk en teveel in het moment bent, kan het ervoor zorgen dat deze leuke kant van je leven langdurige, opbeurende voordelen zal ervaren, in de slaapkamer en daarbuiten.

Schorpioen ♏️ (23 oktober - 21 november)

Je zou je bijzonder privé kunnen voelen en lang niet zo vocaal over je verlangens als gewoonlijk, terwijl romantische Venus van 16 augustus tot 10 september door je twaalfde huis van spiritualiteit beweegt. Misschien wil je zelfs zware emoties en intense fantasieën voor jezelf houden.

Als dat het geval is, kan het een teken zijn om dit moment te nemen om na te denken over waarom je je precies zo geheimzinnig voelt, te mediteren (en misschien een dagboek bij te houden) wat je echt wilt, en hoe je oude wonden het beste kunt helen om eerlijk te zijn en meer aanwezig zijn in een huidige of toekomstige relatie. Je zult misschien merken dat je in de komende weken en maanden veel meer tevreden zult zijn met je inspanningen om contact te maken met een speciaal iemand.

En rond 22 augustus, wanneer de volle maan voor de tweede maand op rij je vierde huis van het gezinsleven verlicht, zul je nadenken over wat je gevoel van veiligheid vergroot en zul je misschien geïnspireerd raken om alles wat je ontdekt met je soulmate of iemand met wie je aan het chatten bent te delen. Hetzelfde over dingen denken ​​kan een grote opluchting zijn.

Boogschutter ♐️ (22 november - 21 december)

Je bent vrijwel altijd op zoek naar nieuwe manieren om uit je comfortzone te komen, maar je zult rond 8 augustus, wanneer de nieuwe maan in je negende huis van avontuur valt, je gebruikelijke routine in bed kunnen veranderen. Of je nu experimenteert met exhibitionisme, een stomende vakantie plant met je geliefde, of ongefilterde sexts naar iemand anders stuurt, je zult je extra krachtig voelen. In het moment zijn maximaliseert je plezier.

En terwijl romantische Venus van 16 augustus tot 10 september door je elfde huis van netwerken beweegt, voel je je zalig als je meer tijd doorbrengt met je BFF's of collega's en het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van een team. Als je committed bent, wil je misschien eindelijk op die dubbele date gaan met je bestie en hun partner, en als je single bent, zou je kunnen vonken met iemand die je toevallig ontmoet via een wederzijdse vriend.

Steenbok ♑️ (22 december - 19 januari)

Je dating- en liefdesleven heeft de laatste tijd waarschijnlijk een aantal wilde wendingen genomen, maar terwijl Uranus retrograde zich in je vijfde huis van romantiek en zelfexpressie bevindt van 19 augustus tot 18 januari 2022, zou je meer reflecterend en internaliserend zijn en mogelijk je benadering van liefde willen herzien.

Deze periode draait helemaal om comfortabeler worden door je innerlijke freak te laten zien en te delen wat jou uniek maakt - en een beetje een gek - met die speciale persoon. Als ze bij je passen, zou het jullie dichtbij elkaar moeten brengen.

En terwijl de zelfverzekerde zon van 22 augustus tot 22 september door je negende huis van hoger onderwijs beweegt, zul je assertiever zijn als je eropuit trekt om oogverblindende, horizon verruimende ervaringen op te doen met je soulmate of een nieuwe match. Of je nu samen een nieuwe taal leert of notities uitwisselt op een filosofische podcast, het opdoen van kennis en het delen van kennis kan ervoor zorgen dat je je behoorlijk opgewonden voelt. 

Waterman ♒️ (20 januari – 18 februari)

Terwijl de relatiegerichte Venus van 16 augustus tot 10 september door je negende huis van avontuur beweegt, zul je nog meer dan normaal geïnteresseerd zijn om met je geliefde of een potentiële partner oog in oog te staan met je belangrijke waarden en spiritualiteit . Het aangaan van opwindende gesprekken over het maken van plannen om de wereld te zien of het uitproberen van verschillende soorten spirituele seksuele ervaringen of het nastreven van hoger onderwijs kan een totaal transformerende - om nog maar te zwijgen van verbluffend hete - ervaring opleveren.

En rond 22 augustus, wanneer de volle maan voor de tweede maand op rij in je teken valt, omhelsd door de gelukkige Jupiter, zul je extra gevoelig zijn en je emoties op een bijzonder krachtige manier voelen. Als het tijd voor je is om verder te gaan met een connectie die gewoon niet vonkt zoals het zou moeten of als je bereid bent om de volgende stap te zetten in een langdurige relatie, dan kan dit absoluut het moment zijn om het door te zetten of af te kappen.

Vissen ♓️ (19 februari – 20 maart)

Een stap terug doen uit de dagelijkse sleur om prioriteit te geven aan zelfzorg kan een beetje een strijd zijn rond 22 augustus, wanneer de volle maan in je twaalfde huis van spiritualiteit valt. Maar omdat de maan samenkomt met de gelukkige Jupiter in dezelfde zone, ben je nog sterker dan normaal om prioriteit te geven aan je mentale gezondheid en je geest te koesteren.

Door over je gevoelens te praten met je soulmate of een speciaal iemand kan dit jullie nog dichterbij elkaar brengen en kan je je op een hele mooie, verfrissende manier gesteund voelen.

En dankzij de zelfverzekerde zon die van 22 augustus tot 22 september door je zevende huis van partnerschap beweegt, zal het gemakkelijker dan normaal zijn om samen te werken met iemand die je belangrijk vindt om gedeelde doelen te bereiken. Door de krachten te bundelen voor zelfs de meest praktische taken, kan je je band versterken.

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden