Jouw gids voor (succesvolle) onderwaterseks

Jouw gids voor (succesvolle) onderwaterseks

Kunnen we allemaal gewoon toegeven dat seks onder water gewoon... niet zo geweldig is? We zeggen niet dat je het niet moet proberen. We zeggen alleen dat we denken dat we allemaal realistisch moeten worden over deze fantasie die we al dan niet alleen in films hebben gezien. 

Het is droog (ook al ben je letterlijk drijfnat), het is glad en je kunt de helft van de tijd wel of niet het gevoel hebben dat je met waterboarding te maken krijgt. Maar jongens, het hoeft niet zo erg te zijn.

Laten we eerlijk zijn: ondanks de waanzinnig droge vag en de constante angst om te ge-waterboard te worden, is er nog steeds iets heel sexy aan freaky worden onder water. Hieronder beantwoorden we al je vragen over seks onder water, zodat je eindelijk de onderwater seks van je dromen kunt hebben. Je bent welkom!

 

Ik heb het nog nooit onder water gedaan en ik ben een beetje nerveus. Wat kan ik verwachten?

Alleen omdat het water nat is, wil nog niet zeggen dat jij dat ook wordt. De grootste misvatting over seks onder water is dat omdat het nat is, alles perfect in elkaar zal glijden, maar in werkelijkheid maakt water de dingen een stuk moeilijker.

Seks hebben onder water kan je natuurlijke vocht (en smering) wegspoelen, daarom is het gebruik van glijmiddel noodzakelijk. Morse beveelt met name het gebruik van siliconenglijmiddel aan, zodat 'de dingen gemakkelijker kunnen glijden'.

 

Hoe maak ik onderwaterseks leuker en minder… kut?

Wissel je fantasie om het in het water te doen in met het doen bij het water. Compromis! Eerlijk gezegd is seks aan het water beter dan echt in het water zijn. Dus zorg ervoor dat je handdoeken in de buurt hebt als je besluit om de sexcapades naar het land te verplaatsen. Als je verder gaat buiten het water, krijg je nog steeds de sexy aesthetics alsof je in het water bent, maar dan net iets beter en comfortabeler.

Als je absoluut vastbesloten bent om het onder zeeniveau te doen, adviseren we om de ervaring leuker te maken door je favoriete seksspeeltje mee te nemen (zorg er wel voor dat het waterproof is) en veel glijmiddel te gebruiken.

 

Ik ben echt doodsbang om een soort vervelende waterziekte op te lopen door onder water seks te hebben. Hoe houd ik het daar beneden schoon?

Vermijd seks in openbare waters (sorry!). Het kan leiden tot schimmelinfecties en bacteriële vaginose.

Het goede nieuws is dat je badkuip en douche waarschijnlijk een veilige gok zijn in termen van door water veroorzaakte ziekten, behalve dat je nog steeds op je hoede moet zijn voor het krijgen van een blaasontsteking door vaginale droogheid. Als een penis in en uit je duikt en je geen glijmiddel toevoegt, kun je vaginale droogheid ervaren, wat kan leiden bacteriële vaginose of een schimmelinfectie.

 

Om eerlijk te zijn, ik heb het gevoel dat seks onder water een beetje ongemakkelijk is. Welke posities kan ik proberen om het leuker te maken?

Nou, het hangt ervan af in wat voor soort water je bent:

Zwembad: Doggy-style en staande posities werken het beste onder water in een zwembad. Je kunt de randen van het zwembad vastgrijpen voor ondersteuning, of de trap gebruiken om te gaan zitten. 

Badkuip: Ga op de schoot van je partner zitten, met elke knie over een van hun benen. Dit geeft ze voldoende toegang tot de clitoris. Als je op zoek bent naar orale seks in het bad, stellen we voor om je partner op de rand van het bad te laten zitten terwijl jij in het bad zit of eronder knielt om ze orale seks te geven.

Douche: Hier raden wij orale seks aan, waarbij één partner weg knielt van het water en de ontvanger eronder, zodat ze tegelijkertijd de waterdruk en het gevoel op hun penis of clitoris kunnen voelen. Als je geen orale seks wilt raden we een driepotige standaard aan. De ene persoon (de gever) staat op twee benen en tilt een van de benen van de andere persoon op tot aan zijn middel.

 

Wat is zijn de beste wateren om freaky in te worden?

Het klinkt misschien heel vanille, maar je douche (met veel glijmiddel) is volgens ons waarschijnlijk de winnaar. Het spijt ons dat we je seksdromen onder water moet onderdrukken, maar de meeste waters hebben hun eigen unieke risico's. Pas op voor het zout in de oceaan, bacteriën in meren en chemicaliën in zwembaden en bubbelbaden. Oh, en laten we niet vergeten dat seks in het openbaar illegaal is, mensen... sorry, wij maken de regels niet!

Hoe dan ook is seks in het water spannend en een leuke afwisseling, veel plezier en succes!

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden