Twee keer zoveel plezier: hoe gebruik je een konijnenvibrator?

Twee keer zoveel plezier: hoe gebruik je een konijnenvibrator?

Als er ooit een OG-seksspeeltje was, dan is het ongetwijfeld de rabbit vibrator (oftewel konijnenvibrator)! Deze veteranen van de wereld van seksspeeltjes zijn een vaste favoriet geworden van vrouwen sinds de tijd dat het seksuele welzijn van vrouwen een prioriteit werd.

Sinds hun eerste televisiedebuut op Sex and the City in 1998, zijn de beste rabbit vibrators de steunpilaren van het nachtkastje geworden.

Ondanks hun populariteit is het voor nieuwkomers echter niet altijd duidelijk wat ze zijn, hoe ze te gebruiken of hoe je er een kunt vinden die bij je past. Gelukkig is dat ons vakgebied!

Hieronder leer je alles wat je moet weten over de iconische konijnen vibrator, inclusief wat ze zijn en hoe je ze moet gebruiken.

 

Dus, wat is een konijnenvibrator?

Konijnenvibrators, ook bekend als dubbele stimulatoren, zijn speelgoed dat vaginale penetratie combineert met clitorale stimulatie om een ​​geïntegreerd, intens gevoel te bieden dat gewoonlijk een "gemengd orgasme" of "gemengd genot" wordt genoemd.

Rabbit Vibrators verdienden hun naam naar het originele prototype van Vibratex, de Rabbit Pearl. Toen het in 1984 uitkwam, had de Rabbit Pearl kleine, zachte konijnenoren aan de buitenkant die fladderden en flikkerden aan weerszijden van de clit terwijl het speeltje trilde. Het had ook een rij roterende kralen op zijn schacht, bedoeld om de G-spot of vagina te plezieren.

Moderne versies van de rabbit vibrator verschillen aanzienlijk, maar ze zijn erin geslaagd hun oorspronkelijke naam te behouden, om emotionele redenen of om de pure, ongegeneerde schattigheid.

De konijnenvibrators van tegenwoordig zijn er in verschillende soorten, net zoals bij echte konijnen. Sommige clitorisstimulatoren lijken op vingers of knoppen, terwijl andere schachten hebben die bewegen, duwen of roteren.

Hoewel de vele combinaties van clitorisstimulatoren en schachten vrijwel onbeperkt zijn, blijft het doel hetzelfde: gelijktijdig intern en extern genot.

 

Soorten rabbit vibrators

Het zal je misschien verbazen, maar er zijn talloze soorten konijnenvibrators. Eenvoudige modellen hebben bijvoorbeeld een eenvoudige kop en oren zonder toegevoegde franjes. Anderen hebben een opvallende kop met ribbels voor extra stimulatie tijdens penetratie.

Sommige modellen hebben een stotende beweging, dus je hoeft hem alleen maar in te brengen, achterover te leunen, te ontspannen en van de ervaring te genieten. Voor degenen onder jullie die het beu zijn om batterijen te vervangen (zijn we dat niet allemaal?), er zijn oplaadbare vibrators met USB-oplaadfunctie!

 

Wat doet een konijnenvibrator?

Een konijnenseksspeeltje is ontworpen om het plezier te verdubbelen of te verdrievoudigen en wordt vaak aanbevolen als een van de beste vibrators voor vrouwen. Het zorgt voor een sneller, intenser orgasme tijdens soloseks of seks met je partner.

 

Hoe doen ze dat?

Het komt allemaal neer op de ergonomische vorm van het konijnenkonijn en de dubbele motoren. De grotere, in te brengen kop trilt tegen de bovenwand van het vaginale kanaal (waar je je G-spot vindt), terwijl de kleinere kop voor externe stimulatie is en de clitoris masseert.

Het is echt heel lekker.

Nu komen we bij het leuke gedeelte!

 

Hoe gebruik je een rabbit vibrator? 

1. Zet hem aan

Als je rabbit vibrator op batterijen werkt, zorg er dan voor dat de batterijen vers zijn. Als het oplaadbaar is, zorg er dan voor dat je het hebt opgeladen, zodat je niet overrompeld wordt door het plotselinge overlijden van je konijn. Het is hartverscheurend.

(Hint: daarom heb je een oplaadbare vibrator nodig!)

 

2. Maak jezelf vertrouwd met de bedieningselementen

Het kan verleidelijk zijn om aan de slag te gaan en een nieuw speeltje te gaan gebruiken zonder het goed te leren kennen. Dat is meestal prima, want het meeste speelgoed is erg intuïtief. MAAR, met rabbit vibrators is het absoluut noodzakelijk om eerst de bedieningselementen te bestuderen.

Waarom? Simpel gezegd, ze hebben meer knoppen. Er zijn meer bedieningselementen omdat er een schacht en een clitorisstimulator is om mee te werken en omdat je ze onafhankelijk van elkaar kunt bedienen.

Veel vibrators van konijnen draaien of stimuleren de G-spot ook met golfachtige "kom hier"-bewegingen. Als je weet welke knoppen welke functies (en de snelheid, intensiteit en patronen) regelen, kan je de meest plezierige combinatie van instellingen vinden.

(Natuurlijk zijn sommige konijnenvibrators veel eenvoudiger. Als dat het geval is, maak je dan geen zorgen, negeer dit deel gewoon!)

 

3. Glijmiddel, glijmiddel, glijmiddel

Glijmiddel maakt alles beter! Breng wat glijmiddel aan op zowel de vibrator als je lichaam. Zorg ervoor dat het glijmiddel dat je gebruikt compatibel is met het soort materiaal dat is gebruikt om je speeltje te maken.

Als je het materiaal van je speeltje niet kent, blijf dan bij glijmiddel op waterbasis. Het is je veiligste gok, en je kunt het vrijwel met alles gebruiken.

 

4. Plaats in positie

Breng de vibratorschacht diep genoeg in de vagina in, zodat de clitorisstimulator vlak tegen de clitoris ligt. Mogelijk moet je je positie of het speeltje veranderen, zodat het contact maakt met de juiste gebieden.

Er is geen goede of foute manier als het gaat om het gebruik van een konijnenvibrator. Sommige mensen gebruiken het terwijl ze op hun rug liggen, terwijl anderen zich op hun buik draaien om tegen de clitorisstimulator te malen.

Je kunt het ook gebruiken om de opwinding te vergroten door in eerste instantie rond de vulva en schaamlippen te stimuleren. Evenzo kunnen konijnenvibrators op hun plaats worden gehouden door een partner in elke positie die comfortabel aanvoelt.

Als je de behoefte krijgt om je konijn anaal te gebruiken, ga ervoor! De meeste rabbit vibrators zijn anaal veilig.

 

5. Activeer de bedieningselementen

Zodra je je zelfverzekerd voelt en weet hoe je de bedieningselementen moet bedienen, zet je hem aan en stel je de bedieningselementen in volgens jouw voorkeur. Door met de laagste stand te beginnen, kun je geleidelijk jouw plezier opbouwen voor een sterkere climax.

 

6. Doe wat voor jou goed voelt

Als je eenmaal ingesmeerd bent met glijmiddel, in positie bent en je konijnenvibrator hebt opgeladen en op je ideale instellingscombinatie hebt gezet, is de rest aan jou.

Je kunt het op zijn plaats laten, het gebruiken voor handsfree kegels, het in en uit duwen, het ronddraaien, zodat de clitorisstimulator op het perineum zit, of het gebruiken tijdens het geven of ontvangen van orale seks.

Wees creatief en onthoud dat ze net zo leuk zijn voor seks met een partner als voor solo, dus doe wat voor jou werkt.

Houd er rekening mee dat de clitorisstimulator niet altijd contact maakt met het lichaam als je hem met lange of ondiepe bewegingen in en uit duwt.

Dat is prima als het heerlijk voelt om het eruit te halen elke keer dat je stoot, maar als je altijd volledig contact wilt, concentreer je dan op kortere, diepere slagen of maal je heupen heen en weer voor een in-en-out actie.

 

7. Gebruik het met een partner

Hoewel het een geweldig hulpmiddel is voor masturbatie, waarom zou je je partner dan niet meenemen voor dit avontuur? Speeltjes kunnen je helpen je seksleven te verbeteren, en we zijn er om je te helpen.

Zelfs als je niets te klagen hebt, valt er iets te zeggen om dingen naar een hoger niveau te tillen in de slaapkamer (of op het aanrecht, we oordelen niet).

 

Hoe voelt een Rabbit vibrator?

Natuurlijk, na het horen van alle kenmerken en functies, ben je benieuwd hoe de vibrator van het konijn voelt? Nou, laten we zeggen dat als je bedenkt dat het zowel interne als externe stimulatie biedt, waardoor je het beste van twee werelden krijgt... het voelt verdomd goed!

Door je erogene zones in te schakelen, kun je sneller dan ooit tevoren een climax bereiken. En geloof ons niet alleen op ons woord - bekijk eens klantrecensies van rabbitvibrators of vraag je vriendinnen die er een hebben voordat je je konijnenvibrator koopt.

Je zult al snel zien dat veel tevreden klanten melden dat ze sterkere gemengde orgasmes hebben dan voorheen.

Nou, waar wacht je nog op?

 

Konijnenvibrators die nooit teleurstellen

Dus, welke konijnenvibrator moet je proberen?

Hmmm ... met zoveel geweldige opties om uit te kiezen, kan dat een nogal lastige vraag zijn!

Om je te helpen, zijn hier drie van onze favorieten:

 

Pure Lust - Rabbit Vibrator

  • Heating stand
  • 3 snelheden en 7 vibratie patronen
  • 100% waterdicht
  • USB-oplaadbaar
  • Stil

 

De meeste meiden bij Pure Lust hebben deze verfijnde, licht gebogen vibrator met stimulerende ribbels voor de vagina en clitoris in hun nachtkastje liggen.

Het mooie aan deze toy is dat die voor de G-Spot en de Clitoris ontworpen is, dat wil dus zeggen EXTRA intens. En ook meer kans op een orgasme dus!!

Ook het bijzonder aan deze toy is de heating stand, die maakt het allemaal nog net een tikkeltje intenser en specialer door tweemaal op de knop te drukken.

Met de makkelijke bediening kunnen de vibratiestanden, stapsgewijs, omhoog gezet worden met een knop. Met 3 snelheden en 7 vibratiepatronen zijn er diverse mogelijkheden om tussen te variëren.

 

Pure Lust - Fabulous Butterfly Vibrator

  • Vibrerende schacht
  • Trillende clitorisstimulator
  • 7 pulsatie-standen en 5 vibratie-snelheden
  • USB-oplaadbaar
  • 100% waterdicht
  • Stil

 

De Butterfly Massager uit ons Pure Lust Love Toy collectie is sexy, ondeugend en intens krachtig. Deze rabbit-stijl vibrator heeft een vibrerende schacht en een trillende clitorisstimulator. Dit betekent dubbel de intieme verwenning en twee keer zoveel erotisch speelplezier!

De trendy vibrator is gemaakt van hoogwaardig silicone: hypoallergeen, extra hygiënisch en 100% lichaamsveilig. Het chique speeltje biedt 7 pulsatie-standen en 5 vibratie-snelheden, en is tevens USB-oplaadbaar.

 

Pure Lust - Triple Pleasure Vibrator

  • Vibrerende schacht, clitorisstimulator en anaal kralensnoer. 
  • 7 pulsatie-standen en 5 vibratie-snelheden
  • USB-oplaadbaar
  • 100% waterdicht
  • Stil

 

De Beads & Rabbit Massager uit ons Pure Lust Love Toys collectie is sexy, ondeugend en intens krachtig. Deze 3-in-1 rabbit-stijl vibrator heeft een vibrerende schacht, clitorisstimulator en anaal kralensnoer. Dat betekent driedubbel de intieme verwenning en drie keer zoveel erotisch speelplezier!

De trendy vibrator is gemaakt van hoogwaardig silicone: hypoallergeen, extra hygiënisch en 100% lichaamsveilig. Het chique 3-in-1 speeltje biedt 7 pulsatie-standen en 5 vibratie-snelheden, en is tevens USB-oplaadbaar.

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden