Hoe gebruik je een automatische masturbator?

Hoe gebruik je een automatische masturbator?

Terwijl een paar jaar geleden nog maar een beperkt assortiment erotisch speelgoed voor mannen beschikbaar was, is dat tegenwoordig heel anders. Er is niet alleen een brede selectie penispompen, cockringen, anale speeltjes, peniskokers, sekspoppen en afrodisiaca, maar er is ook een enorme collectie masturbators die mannen echt de meest realistische ervaring bieden die er is.

 

Het wordt voor ons mannen steeds gemakkelijker om aan onze behoeften te voldoen! Er zijn zelfs automatische masturbators, waarbij je alleen maar achterover hoeft te leunen en te genieten terwijl je speeltje het zware werk doet. Geweldig, niet? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over automatische masturbators.

 

Wat is een automatische masturbator?

Een automatische masturbator biedt veel mannen een moment van ontspanning na een dag hard werken. Simpel gezegd, een automatische masturbator is een zachte sleeve in een (vaak) stevige behuizing die je op je penis plaatst, die vervolgens met een druk op de knop wordt gestimuleerd. Op die manier kun je achterover leunen en echt opgaan in de sensaties die je ervaart. Een automatische masturbator biedt verschillende soorten stimulatie, afhankelijk van het ontwerp en de functies.

De sleeve (het penetreerbare deel) is aan de binnenzijde vaak voorzien van stimulerende structuren, zoals noppen, ribben of bewegende elementen. Dit zorgt voor een heerlijk gevoel en extra plezier. De meeste automatische masturbators hebben een neutrale opening die de penis volledig omsluit, maar er zijn ook masturbators met een open ontwerp waarin je je penis inbrengt.

 

Welke opties zijn er om uit te kiezen?

 

Een verscheidenheid aan functies

Automatische masturbators kunnen veel verschillende opties en functies hebben. Bedenk wat voor soort stimulatie het beste bij je past. Dit zijn de verschillende stimulatiemogelijkheden:

  • Trillingen – De masturbator is voorzien van een of meerdere motoren in de schacht, die trillen. Vaak wordt zowel aan het begin van de opening als aan het einde een motor geplaatst om trillingen te geven aan de gehele lengte van de penis.
  • Rotaties – Sommige automatische masturbators hebben een roterende schacht om de penis te stimuleren. Veel van deze masturbators gebruiken kralen die rond de penis draaien. In de meeste gevallen is de rotatiesnelheid instelbaar.
  • Pulserend/stotend – Een masturbator met een pulserende functie maakt op- en neerwaartse bewegingen. Het gevoel van deze masturbators is vergelijkbaar met dat van orale seks.
  • Zuigkracht - Masturbators met deze functie gebruiken zuigkracht om de penis te "melken". Ze hebben een huls die afwisselend vacuüm rond de penis trekt en deze in een snel tempo loslaat. Dit type masturbator wordt vaak bevestigd aan een box met een bedieningspaneel waarmee je de verschillende standen kunt instellen.

 

Eikel stimulatie

Naast de verschillende functies en opties is het ook mogelijk om een masturbator te kiezen die alleen de eikel stimuleert in plaats van de hele schacht van de penis. Met deze gerichte stimulatie bereik je snel een hoogtepunt. Een eikel masturbator plaats je eenvoudig op het puntje van je penis. In tegenstelling tot de meeste automatische masturbators hoef je hem niet vast te houden.

 

Open masturbators

Een aantal mannen speeltjes heeft een meer open design. Voor mannen met erectiestoornissen is het mogelijk om het speeltje te gebruiken zonder een stijve te hebben. Een open masturbator is ook handig voor mannen die willen oefenen met edgen of voor degenen die het prettig vinden om een speeltje handmatig heen en weer te bewegen over de schacht van de penis.

 

Met app

Als je een groter budget hebt, kun je ook kiezen voor een automatische masturbator met app-bediening. Deze luxe speeltjes hebben een strak en stijlvol design en zijn voorzien van vele stimulatiemogelijkheden. Op je smartphone kun je een app downloaden waarmee je alle functies van de masturbator kunt bedienen en instellen, en je kunt zelfs je eigen vibratiestanden maken. Je kunt sommige masturbators ook verbinden met een website waar je pornovideo's kunt bekijken. Je speeltje volgt dan het ritme van de bewegingen in de video. Sommige masturbators kunnen zelfs worden aangesloten op een ander speeltje, en ze zullen op elkaar reageren. Het is een geweldige optie als je een langeafstandsrelatie hebt of als een van jullie in het buitenland is.

 

Populaire merken

Satisfyer Men

Het bekende merk Satisfyer maakt niet alleen seksspeeltjes voor vrouwen, maar biedt in de Satisfyer Men collectie ook een breed assortiment aan herenspeeltjes. Deze collectie biedt verschillende masturbators die allemaal op de een of andere manier uniek zijn. Er zijn masturbators met verwarmingsfunctie, met open ontwerp, met 2 motoren, met instelbare zuigkracht, en met een volledig waterdicht ontwerp. Het speelgoed ziet er luxe uit, is gemaakt van kwalitatief goede materialen en is ook nog eens betaalbaar. Shop hier!

Hoe gebruik je een automatische masturbator?

Breng voor het inbrengen van uw penis glijmiddel aan op de opening en de binnenkant van de sleeve. Dit zal de penetratie gemakkelijker maken. Vanwege het materiaal kun je het beste een glijmiddel op waterbasis kiezen. Siliconensmeermiddel tast siliconenmateriaal aan, het materiaal dat wordt gebruikt voor de binnenkant van de meeste masturbators. Schuif vervolgens je penis of eikel in het speeltje en wissel langzaam tussen de verschillende vibratie-, rotatie- of pulsatiemodi.

Meer weten over een specifieke masturbator? Neem dan contact op met ons op of kom langs in een van onze winkels. We helpen je graag!

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden